Trend u dekoracijama

Vintidž stil poslednjih godina preovlađuje u svadbenoj dekoraciji – sve više prostora se dekoriše makar nekim vintidž detaljima kao što su na primer retro mali kavezi za ptice.

.

Cvetna dekoracija na mladenačkom stolu se sada, osim cveća, sastoji i od veštačkog leda, svežeg voća (limuna i limete), kristalnih čaša sa svećama...

Cveće koje krasi stolove gostiju više ne čine uniformni buketi nego su to buketi različitog oblika i cveća, aktuelno je da svaki sto ima drugačiji cvetni aranžman.

Generalno, trend je da pokušate da vašem venčanju date svoj lični pečat pa se samim tim dosta parova odlučuje na „uradi sam“ način. Svojeručno prave poklone za goste, sami sačinjavaju bukete koji će krasiti stolove...

Osvetljenje je veoma bitan momenat svakog venčanja i i dalje su aktuelne sveće. Sve se češće na svadbama sreću LED sijalice koje se nalaze u cvetnim aranžmanima i koje daju poseban „dodir“ celom događaju. Takođe, aktuelno je i osvetljenje koje je raspoređeno u uglovima prostorije gde se održava svadbena ceremonija, a koje ima zadivljujući efekat.