Tri predloga za novogodišnju šminku

Brojimo poslednje sate do Nove godine i lagano se spremamo za najluđu noć u ovoj godini. Pogledajte savete koje vam daje Tamara Lampić, makeup artist i potpuno zablistajte na novogodišnjoj proslavi ma gde ona bila.

.

Još jedna godina je iza nas i ono što je sigurno, kakva god da nam je bila, svi ulazimo u novu godinu sa željom da nam bude bolja nego prethodna. Među nama ženama vlada verovanje da ako u Novu godinu uđemo lepše nego inače, i ona sama će nam biti lepša nego prethodna.

Prema tome, ništa nećemo prepustiti slučaju, već ćemo se potruditi da u Novu godinu uđemo lepše nego ikad. Nije bitno dal ćemo je dočekati kod kuće, u restoranu, u nekoj evropskoj prestonici ili na nekoj kućnoj zabavi, bitno je da zablistamo gde god da se nalazimo. Sem stajlinga i frizure jedan od bitnih detalja je i šminka. Ako niste sigurne kako bi ste se našminkale, predlažem vam tri mogućnosti u zavisnosti gde ćete dočekati Novu godinu.

Dočekujete Novu godinu na nekoj kućnoj zabavi ili sedeljci 

Dobro istenirano lice, umereno rumenilo, prirodna nijansa usana i istaknute oči su odličan spoj izmedju svečanog i opuštenog izgleda.

Šminka srednjeg inteziteta taman dovljna da istakne svu vašu lepotu.

Ukoliko niste sigurni koje bi ste boje senke koristili, najbolje je izabrati univerzalne zemljane tonove koji se uklapaju uz bilo koju odevnu kombinaciju, a u isto vreme odlično naglašavaju vaše oči.

Lice ce izgledati svežije ako naneste  rumenila boje kajsije ili rozikastih tonova.

Doček Nove godine u prijatnom ambijentu restorana uz večeru sa prijateljima

Dobro nanet ten i oči našminkane nežnim puderastim tonovima, istaknute krejonom u spoljnom uglu očiju učiniće  da izgledate nežno, a u isto vreme i zavodljivo.

Ukoliko žellite dodatno da istaknete oči, možete staviti i veštačke trepavice.

Istaknite jagodice malo jačim rumenilom nanoseći ga od slepoočnice kružnim pokretima ka centralnom delu lica, tako da vam od korena nosa do završetka rumenila bude razmak oko dva prsta. Usne naglasite olovkom i ružem.

Doček u klubu

Ovde nam je dosta toga dozvoljeno, ali ne treba preterivati.

Bitno je dobro fiksirati šminku puderom u prahu ili kamenu, kako se ne bi razmazala i skinula.

Oči se mogu šminkati u tamnim nijansama, smokey eyes, dodati se šljokice i u tom slučaju usta su neutralna.

Ukoliko usta šminkate jakim bojama, oči blago osenčite, a mozete ih naglasiti i veštačkim trepavicama.

Tamari Lampić možete postaviti pitanja na email adresu pitajtesminkerku@prva.rs ili je kontaktirati preko njene facebook stranice.