Juta kao nezaobilazni detalj

Trend koji osvaja svet venčanja poslednjih godina i nešto što ćemo sve više viđati u budućnosti je upotreba jute. Rustični šik i vintidž utisak – to je ono što vas očekuje ako se odlučite za jutu.

.

Od stolnjaka, pozivnica, ukrasa za rever, kao deo kompozicije bidermajera – jutu možete iskoristiti u svim aspektima dekoracije venčanja.

Nadstolnjak koji meko pada preko pamučnog stolnjaka ili kao vintidž stolnjak koji prekriva drveni sto – juta postaje kraljica dekoracije. Ona pomaže da se pažnja gostiju usresredi na cvetnu dekoraciju koja se nalazi na stolu, a istovremeno predstavlja finansijski veoma povoljan izbor za vaš džep.

Detalji, koji se mogu naći na pozivnicama za venčanje, mogu da sadrže „dašak“ jute. Vaše zvanice će naprosto ostati bez teksta kada dobiju ovako šik pozivnice!

Ukras koji će vaš dragi nositi na reveru takođe može da bude satkan od jute, koja će mu dati taj seksi, naturalni look!

Ukoliko se vaš svadbeni buket sastoji od poljskog cveća, ruža, božura, papričica, limete, karanfila – privežite ga „kanapima“ od jute i dobićete nešto sasvim jedinstveno!

Šator koji se sastoji od konstrukcije, bez zidova i krova, može se oplemeniti zavesama koje su izrađene od jute i - dobijate enterijer kao iz nekog starog, romantičnog filma.

Izvor: Venčanje.rs