Intenzivne boje na licu

Ove jeseni vizažisti predlažu jarke i intenzivne nijanse i na očima i na usnama. Stoga se slobodno poigrajte bojama. Ove jeseni u mejkapu je akcenat na bojama, a ako ne volite tamne tonove, vizažisti predlažu jarke i intenzivne nijanse i na očima i na usnama. Stoga se slobodno poigrajte bojama. Izaberite one koje najbolje pristaju vašem stilu i karakteru.

.

Ako želite da ove boje još više dođu do izražaja, koristite puder za nijansu svetliji od vašeg tena. Preko tečnog pudera možete da nanesete malo bronzera ili svetlucavi puder u prahu. Ne zaboravite da korektorom prikrijete podočnjake i druge nesavršenosti na licu.

Ako koristite olovku ili ajlajner, nanesite ga uz ivicu gornjih i donjih trepavica, a uz to možete da kombinujete srebrnu i ljubičastu ili pink senku. Uz ovakav mejkap na očima možete da kombinujete sedefaste ruževe.

Oči možete da istaknete i samo ako nanesete jaču senku, i to na gornji kapak i ispod donjih trepavica. Na kraju stavite i maskaru u braon ili crnoj boji, u dva sloja.

Ako želite više da istaknete usne, mažite ih ruževima intenzivnih boja, a za oči koristite diskretnije tonove. Na usne možete da dodate i malo sjaja i uokvirite ih odgovarajućom olovkom.