Šamponi za kosu bacanje para

Kada perete kosu šamponima, najčešće uklanjate prirodna ulja sa kose i lobanje. Mnogi šamponi se baziraju na natrijum lauril sulfatu ili drugim supstancama dobrim za čišćenje. Iako kosu čine čistom, šamponi mogu da izazovu suvoću kose, mršenje, a boja počinje da bledi. A onda trošimo novac na proizvode koje će da poprave štetu koju je naneo šampon.

.

To najbolje znaju profesionalci koji se sa tim suočavaju svaki dan. Čez Din, stilista poznatih, odlučio je da uradi nešto po pitanju toga, jer mu je dosadilo da mu se mušterije posle nekoliko nedelja vraćaju nezadovoljne izgledom svoje kose.

On je znao da je glavni krivac za to uglavnom šampon, pa je počeo da eksperimentiše sa raznim sastojcima, uključujući i razno bilje, za koje je znao da čisti kosu i hidrira je.

To je rezultiralo novim pristupom u češćenju kose. Proizvod je nazvao „WEN Cleansing Conditioner".
WEN sadrži mešavinu glicerina, kamilice, ruzmarina, kalendule i kore višnje, što sve zajedno čisti kosu i vraća joj sjaj i mekoću.

Ovaj proizvod zamenjuje šampon i regenerator i ne mrsi kosu. Pokušajte sami u kućnoj radinosti da pomešate ove prirodne sastojke i testirajte ga na svojoj kosi.