Kako da se obučete za petnaest minuta?

Kada vam je budžet najograničeniji, vaš društveni život je nikad bogatiji, a vremena za doterivanje nikad manje. Naučite kako da napravite red u svom plakaru i očas posla izgledate fantastično.

.

Organizujte kombinacije

Kakve događaje najčešće posećujete? Kreirajte kombinacije za posao, izlaske, viđanje sa porodicom, teretanu... Ovo će vam pomoći pri uštedi vremena koje inače provedete isprobavajući sve stvari.

Kupujte planski

Ne kupujte impulsivno, jer je to najveći neprijatelj organizovane garderobe. Dakle, šta vam treba i za koju priliku? U suprotnom kupićete haljinu koja se ne uklapa ni u jednu koncepciju i zapravo služi samo kako bi zagrejala vašu vešalicu.

Pretražite plakar

Većina nas zapravo i zaboravi šta ima u onoj crnoj kesi u dnu plakara. Uvek se neki dobar komad odeće zagubi tokom prelaska sa zimske na letnju sezonu i obrnuto. Valja istražiti svaki ćošak. Isprobajte sve stvari, možda stvarno naletite na nešto dobro.

Skockajte se na brzinu

U redu, brzo ste se obukli. Ipak, nemate vremena za detaljno šminkanje. Češljanje, malo maskare i sjaj za usne mogu biti odlična kombinacija u nedostatku vremena. Svakako je potrebno da vi sami odredite koji je to minimum šminke koji vam odgovara i bez kog ne idete, ni kada ste u tesnacu s vremenom.

Izvor: b92.net/Superžena