Kako da lice uvek bude sveže

Ako želite da vaše lice uvek izgleda sveže i da proizvodi koje koristite uvek daju maksimum vašoj koži, pratite naše savete koji će vašem licu dati neodoljivi, zdrav sjaj!

.

Spavajte na jastuku presvučenim u svilu, kako bi vaša koža bila hidrirana i bez bora. Za razliku od pamuka, svila je prirodni antialergent i ne upija vlagu. Nemojte da dozvolite da proizvodi koje ste naneli na svoju kožu, upije vaša posteljina.

Dodajte kap ulja za lice u svoju dnevnu kremu. Tako ćete dobiti izgled zdrave i sjajne kože, koja će biti spremna za nanošenje šminke.

Nemojte da se zavarate i da mislite da ne treba tokom zime da se mažete kremom sa zaštitnim faktorom. Uvek koristite kreme i pudere sa minimum SPF 15. Ne zaboravite da namažete i usne, bar u tankom sloju. Tako će vaša koža duže biti lepa i bez bora.

Ako želite da izgledate sveže i prirodno, velikom, pufnastom čestom stavite na obraze malo rumenila, ali ga razmažite ka jagodicema, kako biste dobili nežan i osvežen izgled.

Ako koristite mineralni puder, započnite nanošenje na spoljni deo lica sa veoma mekanom četkicom i lagano nanosite puder od čela, preko nosa i brade. Minerali u proizvodu će se pomešati sa vašom kožom i daće joj prirodan izgled "bez šminke".

Budite pažljivi kada nanosite rumenilo na lice i trudite se da to radite po sredini jagodične kosti. Ako rumenilo nanesete bliže očima, one će izgledati crveno, ako ga nanesete ispod jagodice, izgledaćete umorno.

Kada stavljate na svoje lice bronzer, način na koji koristite četkicu bitan je koliko i proizvod koji nanosite. Pokreti ruke su ključni i zato ne treba pomerati čitavu ruku, već samo zglobove, kružnim pokretima.

Kako biste imali prirodno preplanuo ten, stavite svetliju nijansu bronzera na lice, a malo tamniju nijansu na čelo, nos i bradu. Pink zlatna boja je najbolja za svetao ten, zlatno bronzana za malo tamniji ten, a bakarno-zlatna će taman ten najbolje istaći.

Četkom za bronzer preko lica napravite pokret u obliku broja 3. Krenite sa vrha lica, pa pređite preko obraza ka bradi, pa to ponovite na drugoj strani lica. Ovako će vaš ten biti ujednačen i izgledaće sveže tokom hladnih dana.