Prekršite striktna pravila lepote

Ko kaže da nokti moraju biti u istoj boji i da šminka ne sme biti jaka? Odvažite se i pročitajte šta je potpuno prihvatljivo prekršiti.

.

"Smokey eyes " i jarke usne - no, no

Stalno govore da tamno našminkane oči nikako ne idu uz jarke usne. Osim ako vaša verzija "smouki ajza" ne podrazumeva dupli sloj masne, crne senke. Onda je potpuno legitimno da isprobate naglašene oči i usne.

Jednobojni nokti

Pravilo nalaže da nokti obavezno moraju biti u istoj boji. Razbijte monotoniju u koju su upali vaši nokti zanimljivom kombinacijom boja. Izaberite vaše omiljene i eksperimentišite različitim nijansama iste boje.

Nikako ljubičasta senka

Već godinama slušamo kako ljubičasta senka ni uz šta ne ide. Ipak, videli smo da je šminkeri poznatih kreatora rado nanose modelima. Ona čini da braon oči budu svetlije, a plavim daje još jači kontrast.

Trepavice u ravni

Trepavice moraju biti perfektne, uvek u istoj ravni. Ne, nije tako. Asimetrične "spajder" trepavice izuzetno su aktuelne i čine vaš pogled zavodljivijim.

Stilizovane obrve

Zaboravite na savršenost iščupanih obrva! Jako tanke obrve ostale su u 2001. godini, a trenutno su veoma aktuelne prirodne, malo deblje i uredne.

Izvor: b92.net/superzena