Lepota

PET Jutjub videa koji će vam ZAISTA pomoći u šminkanju

Kada u nešto nismo sigurni odmah pitamo Gugl da nam u tome pomogne. Kada nam treba savet kako da se našminkamo, napravimo frizuru ili pak nalakiramo nokte onda pitamo Jutjub. Ipak, nisu baš svi klipovi na Jutjubu korisni. Previše ih je i u moru svakavih izgube se oni koji zaista mogu da pomognu. Kao na primer ovih pet koji su odlični za one koji žele da savladaju male trikove u šminkanju...
10.12.2018. - 16:00h

1. Klasičan "smokey eye"

"Smokey eyes" jedan je od najpopularnijih klasičnih načina šminkanja koji često u "kućnoj radinosti" na kraju daje utisak umorne pande, a ne izazovne dame. U svom video tutorijalu Lisa Eldridž, u manje od 10 minuta na veoma jednostavan način demonstrira kako s minimalnom količinom proizvoda postići željeni utisak za sve prilike koji može baš svako da ponovi.

2. Različite tehnike nanošenja rumenila

Rumenilo je proizvod koji nam omogućava da izgledamo sveže i zdravo, ali njegovo nanošenje ipak nije tako jednostavno. Vejn Gos u svom video tutorijalu demonstrira čak pet različitih načina nanošenja rumenila, između kojih možete da se odlučite za onaj koji vam se najviše dopada ili odgovara vašem licu.

3. "No makeup" izgled

Alana Devison na simpatičan način prikazuje kako bi zaista "no makeup" izgled trebalo da izgleda. Bez suvišnih slojeva proizvoda, jednostavan i brz način nanošenja s minimalnim korišćenjem četkica.

4. Povećane crvene usne

Lisa Eldridž prikazuje kako da iscrtate i povećate usne, a da one ne izgledaju musavo. Ukoliko Primenite neke od njenih jednostavnih trikova vrlo lako ćete postići utisak punijih usana. Da biste i dalje izgledali prirodno, bitno je ne preterivati s precrtavanjem.

5. Konturisanje i hajlajter

I za kraj, vratimo se osnovama stvaranja volumena na licu igrom svetla i senke poznatije pod nazivom konturisanje. Rokset Arisa pokazuje kako da iskonturišete lice, a da ne preterate i izgledate veštački.

Izvor: Buro247.hr