Uz ovih 10 trikova, uvek ćete izgledati prelepo kad se probudite

Podočnjaci, raščupana kosa i izgužvana pidžama ne moraju da budu deo vaše jutarnje rutine. Predstavljamo vam nekoliko jednostavnih saveta koji će vam pomoći da ujutru izgledate neodoljivo.

.

Nemojte da spavate na stomaku

Ako najviše volite da spavate na stomaku, nažalost, moraćete da pronađete novu omiljenu pozu. Spavajući na stomaku, po licu će vam ostati linije od jastučnice. Glava u proseku teži tri i po kilograma i zamislite svu tu težinu na vašem licu. Recept za crvenu jutarnju kožu.

Satenska ili svilena posteljina

Ako zaista ne možete da spavate u bilo kom drugom položaju osim na stomaku, uložite u pokrivače od satena ili od svile. Ne samo što ćete se osećati kao princeza kada se probudite u takvoj posteljini, već ovi mekani materijali pomažu vašoj koži i kosi da klizi po njima dok se krećete u snu. Manje trenja i nabora znači da se ujutru nećete probuditi čupavi i da nećete imati linije po licu.

Podignite jastuke

Ukoliko vam je glava na ravnom kada spavate, tokom sna tečnost može da se nakupi u predelu oko očiju. Ako spavate na uzdignutom jastuku, tečnost se neće skupljati na tom mestu, a vi ćete se probuditi s lepim i prekrasnim očima.

Vratite koži sjaj

Recite zbogom smežuranom jutarnjem licu. Svako veče pred spavanje, uradite piling lica, stavite dosta hidratantne kreme i sačekajte nekoliko sati. Neposredno pred spavanja umijte se i idite na spavanje. Ujutru ćete imati blistav ten.

Skupite kosu u punđu

Iako svi volimo da ujutru imamo bujnu kosu, to ne znači i da volimo da izgledamo čupavo kao da nas je udarila struja. Zbog toga, pred spavanje se očešljajte i skupite kosu u punđu. Pred spavanje ćete izgledati zanosno, a ujutru kad je pustite biće veoma seksi.

Mineralna maska

Pred spavanje na lice stavite mineralnu masku za lice.

Hidrirajte lice

Ko želi da se probudi s prljavom i suvom kožom? Niko od nas. Zbog toga pred spavanje nanesite hranjivu kremu za lice i vrat, pa ćete se probuditi s revitaliziranom kožom.

Lezite na vreme

Osobe koje spavaju osam sati, obično kada se probude imaju glatku i čistu kožu. Ako niste dobro spavali izgledaćete bledo, istrošeno i imaćete podočnjake. Zbog toga idite na vreme u krevet i odspavajte tih osam sati.

Operite lice

Nemojte misliti da ćete, ako zaspite sa šminkom, izgledati divno kad se probudite. Naprotiv, izgledaćete kao da ste bančili celu noć. Zato, skinite šminku, operite lice i ujutru ćete izgledati mnogo lepše.

Opustite se

Pre spavanja, počastite svoje telo debelim slojem mirisnog maslaca za telo. Posebno obratite pažnju na suve delove tela poput kolena i laktova. Naravno, nanesite ga i na noge kako biste ujutru bili ponosni na dobar izgled vaših nogu.

Izvor: Klix.ba