Dženifer Lopez PONOVO dekolteom i šlicem privukla veliku pažnju! Da li je ovo izdanje pobedilo ČUVENU Versaće haljinu?

Sećate li se čuvenog izdanja Dženifer Lopez i 2000. godine kada je obukla zelenu versaće haljinu čiji je izrez bio bukvalno do struka. Ta haljina i dalje privlači veliku pažnju, ali čini se da će je sa trona skinuti nova, roze, haljina koju je pevačica obukla na dodeli Američkih muzičkih nagrada.

.

Dok crvenim tepisima i dalje dominiraju neutralni tonovi i lice sa blagom šminkom, Dženifer Lopez je odlučila da unese malo boje, i to kakve boje.

Na dodelu Američkih muzičkih nagrada obukla je haljinu zbog koje je sva pažnja bila usmerena na nju.

Pevačica je u roze haljini s crnim detaljima oživela Barbiku. Već je sam odabir boje bio dovoljan da svu pažnju privuče na sebe, a njoj omiljeni duboki dekolte i visok izrez, otvori na bokovima i crne trake na leđima bili su tu samo da pojačaju utisak.

Pevačici ovo nije prvi, a sigurno ni poslednji put da se odlučuje za neustrašive modne kombinacije, jednako neustrašivih boja, ali ovaj put u Los Anđelesu možda je otišla najdalje do sad.

Utisak koji je ostavila njena haljina iza koje stoji dizajner Georges Čakra pojačan je i metalik manikirom i ružičastim komadima nakita.

Jennifer Lopez je je među onima koji bez imalo straha oblače ovakve kombinacije.

Pa setite se samo izdanja iz 2000. godine i čuvene zelene Versaće haljine. 

Koja vam se više dopada?

Izvor: zadovoljna.hr/prva.rs