Lepota

Ovo je pet najskupljih venčanica svih vremena i... BOŽANSTVENE su!

Kim Kardašijan nosila je venčanicu čija je cena pola miliona dolara. I ona nije najskuplja!!
13.10.2018. - 15:00h
Foto: Getty
Foto: Getty

Mari Šantal Miler

Na petom mestu nalazi se priceza Grčke koja je na svom venčanju nosila unikatan Valentinov dizajn. Haljinu za Mari-Šantal Miler pravilo je čak 25 ljudi, a ulepšavali su je biseri. Koštala je je 225,000 dolara. 

Amal Alamudin Kluni

Lepa advokatica je na svom venčanju za Džordža Klunija nosila haljinu Aleksandera Mekvina koju je samo za nju dizajnirala Sara Barton. Koštala je 380,000 dolara, što je samo jedan mali deo od budžeta za venčanje koji je iznosio čak 4,6 miliona dolara.

Kejt Midlton

Kraljevsko venčanje o kom će se pričati još godinama prenosile su sve televizije, a i o haljini lepe Kejt svi su imali nešto da kažu. Nosila je haljinu s potpisom Sare Barton za Aleksandera Mekvina. Koštala je 400,000 dolara. 

Kim Kardašijan

Ostavite glamur, ekstravaganciju i kič za Kim Kardašijan koja je na svoju venčanicu potrošila 500,000 dolara, a za nju ju je dizajnirao Rikardo Tiši za "Givenchy". Haljinu je uparila sa štiklama "Balmain" koje su koštale 40,000 dolara.

Viktoria Svarovski

Australijska pevačica i nasljednica Viktoria Svarovski na prvom je mestu, bar kada su najskuplje venčanice u pitanju. Bila je ukrašena sa 500,000 kristala i koštala je oko milion dolara!!