Pohvalila se novim manikirom pa pokrenula BIZARAN trend!

Naizgled samo nežno roze lak za nokte sa diskretnom šarom pokrenuo je novi trend u fotografisanju noktiju. Ne zbog boje ili šare, već zbog položaja šake. I baš je bizarno....

.

Nije ništa neuobičajeno videti obavu neke devojke koja se na društvenim mrežama hvali svojim izgledom, ekstenzijama, savršenom šminkom ili manikirom. Takvih postova u toku dana ima na stotine hiljada, ali jedan je privukao posebnu pažnju.

S korisničkog imena "Larose419", na Tviteru, objavljena je fotografija "novog manikira". Nežna pink boja s crnom aplikacijom na noktu njenog domalog prsta. I dok su mnogi samo pogledali nokte, neki drugi su imali bolju sposobnost uočavanja.

.

Primetili su na fotografiji nešto neobično zbog čega je "internet poludeo". Tek retki su na prvu uočili šta je neobično na ovoj fotografiji.

Ako ste kao i većina gledali nokte, oblik ili eventualne "greške" u lakiranu noktiju, sigurno je i vama promaklo ono zbog čega se o ovoj fotografiji piše i danima nakon objave. Naime, na fotografiji se vide samo četiri prsta.

.

Ubrzo se "saznalo" da nije ona toliko posebna i da taj položaj šake, odnosno mogućnost da se jedan prst" skrije" i nije toliko neuobičajen. I druge su žene počele da objavljuju fotografije na Tviteru uz haštag #fourfingers (četiri prsta)

Izvor: večernjilist.hr