Lepota

Pohvalila se novim manikirom pa pokrenula BIZARAN trend!

Naizgled samo nežno roze lak za nokte sa diskretnom šarom pokrenuo je novi trend u fotografisanju noktiju. Ne zbog boje ili šare, već zbog položaja šake. I baš je bizarno....
10.10.2018. - 08:00h

Nije ništa neuobičajeno videti obavu neke devojke koja se na društvenim mrežama hvali svojim izgledom, ekstenzijama, savršenom šminkom ili manikirom. Takvih postova u toku dana ima na stotine hiljada, ali jedan je privukao posebnu pažnju.

S korisničkog imena "Larose419", na Tviteru, objavljena je fotografija "novog manikira". Nežna pink boja s crnom aplikacijom na noktu njenog domalog prsta. I dok su mnogi samo pogledali nokte, neki drugi su imali bolju sposobnost uočavanja.

Primetili su na fotografiji nešto neobično zbog čega je "internet poludeo". Tek retki su na prvu uočili šta je neobično na ovoj fotografiji.

Ako ste kao i većina gledali nokte, oblik ili eventualne "greške" u lakiranu noktiju, sigurno je i vama promaklo ono zbog čega se o ovoj fotografiji piše i danima nakon objave. Naime, na fotografiji se vide samo četiri prsta.

Ubrzo se "saznalo" da nije ona toliko posebna i da taj položaj šake, odnosno mogućnost da se jedan prst" skrije" i nije toliko neuobičajen. I druge su žene počele da objavljuju fotografije na Tviteru uz haštag #fourfingers (četiri prsta)

Izvor: večernjilist.hr