Zasijaj uz Braun

Savremena žena sve teže pronalazi slobodno vreme kako bi se posvetila svojoj lepoti i nezi. Zbog toga je pametno rešenje uvek potrebno.

.

Prvi pametni epilator na svetu i Braunova nova generacija epilatora uključuju SensoSmart tehnologiju, ostavljajući znanje stručnjaka u vašim rukama. Ujutru, pre spavanja, pod tušem, u kupatilu - Braun Silk-epil možete da koristite u bilo koje vreme i bilo gde.

Inovativni inteligentni senzor vodi epilaciju kako bi se osiguralo da se na kožu nanosi tačna količina pritiska. Crveno svetlo signalizira preterani pritisak na kožu i poziva da prilagodite svoje postupke za najnežnije rezultate. Ovom inovacijom koža ostaje bez iritacija i savršeno glatka. Sa mnogobrojnim nastavcima, Braun omogućava epilaciju, masažu, eksfolijaciju ili čišćenje kože. Braun epilatori sa SensoSmart tehnologijom prilagođavaju se konturama tela i osetljivosti kože, kako bi se postigao veći komfor i efikasnost.

Sa Braun epilatorima odlazak kod kozmetičara postaje prošlost i žene su odmah spremne, u svom domu. Bez žurbe, bez haosa i bez zakazivanja termina. Jedna od zadovoljnih i ponosnih dama koje koriste nove Braun SensoSmart epilatore je Lena Kovačević koja je nedavno je objavila novi singl i spot za pesmu Cafe. Poznatoj džez divi ova čudesna sprava pomaže da zablista u punom sjaju. Tajno oružje koje želi da podeli sa svim damama jesu novi Braun epilatori i zbog toga su Lena i Braun pravi tandem! Zasijajte i vi uz Braun, po preporuci Lene Kovačević. 

FB: https://www.facebook.com/BraunSrbija/
IG: https://www.instagram.com/braun.srbija/