Ovo su TRIKOVI za PODMLAĐIVANJE i to bez plastičnog hirurga i mnogo novca!

Bezbroj žena troši novac na raznorazne preparate protiv starenja, ne razmišljajući razmišlja da postoje mali koraci, uopšte ne toliko agresivni, koji takođe mogu podmladiti.

.

 

Direktorka kompanije "Barney Martin" Šari Rejnold objašnjava da sama promena boje kose može pomoći u tome. Koristeći različite tonove plave i braon kako biste uticali na vizuelni izgled svog lica i istakli najlepše delove, a prikrili nedostatke. Jedna boja je posebno dobra za podmlađen izgled, a reč je o “bejbi plavim nijansama”.

“To je upravo boja koju imaju bebe. Svetla je, ima veliki odsjaj ali je ton veoma nežan, i savršeno se stapa sa bojom kože”, objašnjava Šari.

U slučaju da više volite tamnije tonove, najbolje bi bilo da se odlučite za brazilsku braon boju, kakvu ima poznata brazilska manekenka Izabel Gular.

“Ova boja poseduje savršeno balansirane tople i hladne tonove koji savršeno izgledaju na dnevnoj svetlosti. Nije previša tamna i daje suptilan sjaj”.

Još jedna odlična nijansa je ćilibar, a ona posebno koži lica daje zdrav sjaj, piše cdm.me.

Nežna ćilibar nijansa odlično služi kao baza, a posebno je dobra da posvetli plavu ili braon kosu, da joj da prirodan sjaj. Posebno dobro podmlađuje, odnosno vizuelno ublaža vidljivost bori ili pigmentaciju na koži.

“Korišćenje med nijansi na plavoj boji kose je dobro poznat trik kolorista kojim se služe kada žele da vizuelno popravi tonus kože. Dame iz Holivuda se često poigravaju sa ovim trkom".

Osim toga, često se koristi i konturisanje. Ova tehnika pomaže da istaknete najlepše delove lica, posebno jagodice, usta, oči i obrve.