Dečko ju je zaprosio, a ona je htela da pred oltar stane kao DRUGA ŽENA! Operacijama je skinula 50 kg, a danas OVAKO izgleda!

Šantel Haris je odlučila da promeni lični opis i to baš pre nego što stane pred oltar sa svojim dugogodišnjim dečkom. Bila je teška 135 kilograma i počelo je da joj smeta kako izgleda. Želela je promenu.

.

Međutim, njemu nije smetalo što je gojazna i voleo ju je baš kako je izgledala. Ali činjenica da će uskoro biti nevesta, navela ju je na razmišljanje o doterivanju fizičkog izgleda.

Godinama se protiv kilograma borila rigoroznim dijetama, ali nijedna joj nije pomogla, pa se na kraju odlučila za hirurško smanjenje želuca. Nakon operacije izgubila je 50 kilograma.

“Izgledala sam sjajno, nisam više bila troma i usporena. Život mi se poboljšao na svakom planu”, kaže Šantel.

Zapazila je da su joj se sa kilogramima smanjile i grudi I to za pet brojeva. Rodila joj se želja da i njih dotera, a kako kaže “odbijala je da pred oltar stane bez silikona”.

.

.

“Bila sam nesrećna jer sam želela da na dan svog venčanja izgledam savršeno”, kaže Šantel, dodajući da je nije interesovalo ni to što je njen dečko smatrao da je i pre operacije želuca izgledala savršeno.

Celokupna transformacija je koštala 18 hiljada dolara – 12 hiljada je dala na grudi, a šest na operaciju želuca.

Njen verenik Marlon Pauel ju je podržavao u svemu, ali samo ako je sve to činila zbog sebe ne zbog mišljenja drugih.

Šantel je danas prezadovoljna svojim izgledom i ne kaje se nijedne pare koju je dala na promenu izgleda. Kaže da sada ima mnogo više samopouzdanja.

.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: dailymail.co.uk