Da bi postao KEN potrošio je pola miliona dolara i preživeo 58 plastičnih operacija! Pogledajte kako je izgledao PRE (FOTO/VIDEO)

Rodrigo Alves je danas velika zvezda, ali mu je put do slave bio trnovit. Oduvek je želeo da izgleda kao ken, i to je konačno postigao mnoštvom plastičnih operacija.

.

Međutim, njegova fotografija se pojavila na aerodromu u Los Anđelesu, uz koju je, kao upozorenje pisalo, da je Rodrigo čudovište. Isti opis dobio je od gosta u studiju tokom uživo programa na italijanskoj nacionalnoj televiziji.

Iako je titulom ljudskog Kena dobio veliku bazu obožavatelja na društvenim mrežama, besan i povređen je odlučio da se oglasi.

"Moja poruka je takva da u životu možete biti šta god želite dok god imate volje i odlučnosti, radili vi plastične operacije ili ne. Dok sam odrastao maltretirali su me jer sam bio debeo i ružan. Nisam mogao ništa da napravim za sebe. Danas sam drugačiji. I više neću tolerisati da me neko maltretira", rekao je Rodrigo za Daily Mail i dodao je za 58 plastičnih operacija potrošio pola miliona dolara.

Naime, nakon što ga je gošća uvredila, tražio je od producenata talk showa u kojem je gostovao da je isprate iz studija, što su i učinili.

.

Pratite nas i na Viberu!