Svaka žena u 30. mora ovo da zna! Detalji koji vas čine PRIVLAČNIJIMA i ne, nije ono što mislite...

Svaka žena je na svoj način posebna, ali malo je njih koje u sebi imaju poseban privlačni seksepil. Međutim, jedni kaži da je žena najprivlačnija kada je prirodna, dok postoje i ona mišljenja da su dame koje drže do sebe ipak najprivlačnije.

.

Stoga, dajemo vam savete kako da ostanete prirodne, ali da svojim izgledom i oblačenjem privučete muške poglede.

Evo kojih pet komada odeće i obuće je po istraživanjima ključno kako bi izgledala još privlačnije!

Visoke potpetice

U očima muškaraca, one su zauvek nenadmašiv faktor. Nauka kaže da će muškarci pre priskočiti u pomoć ženama u visokim potpeticama.

Kratka crna haljina

Ona je automatski asocijacija na seksepilno, samopouzdano, inteligentno, kažu stručnjaci. Kroj izaberite po želji i građi tela, ali svakako crna haljina kojeg god da je materijala je - PUN POGODAK!

Majica bez naramenica

Pokazivanje golih ramena je beskrajno seksi! Suptilan, žensktven način da se pokaže malo kože, a da se u tome ne pretera. U ovom slučaju, manje je više i to mnogo više! Jedino što je najbitnije, sa ovakvim bluzama morate nositi samodržeći brushalter.

Pratite nas i na Viberu!

Crvena boja

Ako niste dovoljne smele da obučete običnu crvenu haljinu, onda svakako morate da imate na sebi bar jedan crveni modni detalj. Crveni ruž, torbica ili crvene štikle su dobitna kombinacija! Ovo je još jedan pokazatelj da je crvena boja, boja strasti.

Odeća koja naglašava liniju tela

Zapamtite - za ovo ne morate imati savršenu manekensku liniju! Ne morate se utegnuti do te mere da ne možete disati, jer će to stvoriti samo kontraefekat. Jednostavno istaknite onaj deo tela koji smatrate najprivlačnijim, piše miss7.24sata.hr.