Na licu joj se pojavilo nešto što bi bukvalno svako sakrio! Bez srama, ona je objavila svoje fotke i izazvala lavinu komentara... (FOTO)

Kali Kušer se razlikuje od mnogih devojaka koje Instagram koriste kao svoju najbolju reklamu. Međutim, na njenom profilu nema površnosti, prevara, zavaravanja... Kako izgleda u stvarnosti, tako i na fotkama na Instagramu.

.

A post shared by Kali Kushner (@myfacestory) on

.

Odlučila je da svojim profilom motiviše sve žene koje imaju manjak samopouzdanja zbog fizičkog izgleda. Kali se u poslednje vreme bori sa aknama na licu, isprobajući raznorazne preparate kod kozmetičara. Ali, ništa joj nije bilo od pomoći.

Međutim, sasvim nenadano jedan dermatolog joj je prepisao lek protiv akni i zaista su počele da se povlače. Ni sama nije mogla da veruje da je uspela! Stoga, odlučila je da objavljuje fotografije svog lica na Isntagramu kako bi pokazala ljudima sa sličnim problemom, da ima nade…

A post shared by Kali Kushner (@myfacestory) on

.

Za kratko vreme, fotografije su postale viralne! Retko kada (gotovo nikad) viđate tako surovo iskrene fotke na društvenim mrežama. Bez filtera i fotošopa.

"Malo mi je čudno što su ljudi toliko oduševljeni. Samo sam koristila lek i pokazala rezultate. Posle sam shvatila da niko ne objavljuje ovakav sadržaj i da je mnogima bila potrebna podrška. Akne su neprihvatljive u današnjem društvu jer se podrazumeva da svi imamo čistu kožu - to je znak lepote i privlačnosti. Verovatno su mnogi pomislili - kako se usuđuje da se fotka sa takvim licem", izjavila je Kali za "Cosmopolitan”

"Znam da ovo glupu zvuči, ali ako imate akne, to ne određuje vašu ličnost - vi ste više od toga. Ako mislite da će vam lek pomoći - uzmite ga, ali zbog sebe, ne zbog drugih ili da biste se uklopili u standard savršene lepote".

Kali nam je najbolji primer da smo sami sebi najveći neprijatelji jer se plašimo da pokažemo svoje pravo lice na društvenim mrežama.

A post shared by Kali Kushner (@myfacestory) on

.

Pratite nas i na Viberu!

A post shared by Kali Kushner (@myfacestory) on