Ženu su izbacili sa bazena zbog provokativnog kupaćeg kostima! Šta vi mislite, ima li šta neprikladnog na njoj?

Da je ova žena bila na bazenu u Saudijskoj Arabiji ili nekom drugom konzervativnijem mestu, razumeli bismo sve, ali ova scena se desila usred Amerike, tačnije u Tenesiju.

.

Pratite nas i na Viberu!

Tori Dženkins i nje verenik Tajler Njuman su iznajmili stan u luksuznom kopleksu zgrada u čijem dvorištu se nalazi veliki bazen. Kao što bi svako učinio, tako je i Tori otišla tamo da se kupa, ni ne sluteći da će doživeti neprijatnost. 

Osoblje bazena joj je reklo da mora da se presvuče ili pokrije, a ako to ne učini, napustiće bazen. 

"Danas su mojoj verenici rekli da mora ili da se presvuče, ili da obuče nešto ili da ode sa bazena. Članarinu smo platili 300 dolara i to povrh stanarine koja je 1 000 dolara. Rekli su joj da njen kupaći ima "tange" i da se komšije žale. Sve se to desilo nepunih pet minuta nakon što smo uopšte stigli. Usledila je rasprava, a na kraju je upravnik zgrade naterao Tori da se gleda u ogledalu kako bi i sama shvatila koliko je njen kupaći "neprikladan" kaže njen verenik Tajler.

.

"Rekli su joj da nisu bitna njena osećanja i volja, već to kako se muškarci osećaju dok su u njenom prisustvu. Ja mislim da je ona najlepša žena na svetu, ali takođe je i neizmerno poštujem. Nikada ne bih dozvolio sebi da ni nju niti bilo koju drugu ženu dovedem u situaciju da misli da je manje vredna zbog toga kako se obukla", zaključuje Tajler.

Kao što vidite, kupaći je najobičniji, zbog čega se cela javnost oglasila i stala na njenu stranu. Šta vi mislite? Ima li šta neprikladno u njenom kupaćem kostimu?

Izvor: UNILAD