Lepota

Četiri loše navike koje praktikujete, a čine vas 10-ak godina starijim nego što jeste

"Izgledate mlađe nego što jeste", rečenica je koju svaka žena želi da čuje čim uđe u "kritične" godine. Važno je da brinete o sebi od momenta kada primetite prve znake starosti. Takođe, trudite se da imate zdrave navike, kako ne biste ostarile pre vremena. Evo gde mnogi greše...
12.04.2017. - 09:34h

Farbanje

Često možete videti starije žene ofarbane u rozu, zelenu ili plavu boju, a to baš i nije preporučljivo. Stručnjaci tvrde da eksperimentisanje treba ostaviti mlađim devojkama, jer na ženama u poznim godinama pomenute boje izgledaju potpuno neprirodno i neprikladno. Ono o čemu starije žene jedino treba da brinu jeste kvalitet kose. 

Loš odabir grudnjaka 

Pravi odabir grudnjaka izdužuje figuru, vizuelno podmlađuje i čini naš struk tanjim, a ako odaberete sve suprotno – dogodiće se upravo suprotno. Birajte pažljivo i sa stilom! 

Šminka

Oči uvek šminkajte svetlijim nijansama i bojama, jer će vas to podmladiti, a izbegavajte tamne ruževe za usne, "smokey eyes" izgled i upečatljive linije iscrtane ejlajnerom.

Autfit

Oblačite li se oskudno i vulgarno, jer tako nikada nećete izgledati mlađe, već samo neukusno! Više se opredelite za jednostavniju varijantu - farmerke, bela majica i kožna jakna ili mantil i OBAVEZNO prirodna boja kose. Ovaj izgled će pokazati da imate stila, a ujedno ćete izgledati mlađe. 

Pratite nas i na Viberu!