Našminkajte se kao zvezda filma "50 nijansi mračnije"

Euforija oko ovog filma ne jenjava. Juče je u srpskoj prestonici održana premijera, a danas ne samo da ne prestaje da se priča o filmu, nego se samo otvaraju nove teme za diskusiju. I tek će se pričati.

.

Mnoge dame se dive lepoti i izgledu Dakote Džonson, koja u filmu igra ulogu Anastasije Stil, zbog čega smo odlučili da vam otkrijemo tajne njene ženstvenosti.

Prvo što primetimo kad pogledamo bilo koju fotku Dakote Džonson jeste njena prirodna lepota. Čuvena šminkerka Peti Dubof upravo na njoj i insistira i šminkom je nikada ne remeti mnogo. Peti je čarobnica u svetu mejk-apa, ali za Dakotu joj uopšte nije potrebno mnogo magije, jer je ona sama po sebi takva. Uvek sija i svojom lepotom prosto zaslepljuje sve ostale kad se pojavi na crvenom tepihu.

.

"Dakotina lepota je inspirišuća. Njena koža je bez mane, pa se trudimo da je održavamo čistom i negovanom, te da samo malo naglasimo određene delove lica – uglavnom oči ili usne. Oči treba da budu otvorene, volimo da ih malo izdužimo, da izgledaju mačkasto", rekla je Peti i dodala:

"Uglavnom ne koristimo karmin, već samo olovku za usne i malo balzama, što ih čini punim i jasno konturisanim, a i postojano je. Doduše, ponekad napravimo izuzetak, pa usne naglasimo karminom u nekoj “bold” nijansi. Rumenilo treba da bude takvo da lice izgleda sveže".

Šminkerka je u Dakotinu mejk-ap rutinu ubacila i “poneku nijansu sive”, pa joj umesto braon ili crne, uglavnom stavlja sivu olovku za oči.

.

Izvor: lepotaizdravlje.rs