Ako niste stigli da se ofarbate ovi trikovi će vam pomoći da sakrijete izrastak!

Izrastak ima skoro magičan način da se pojavi od niotkuda. Jednog dana vaša kosa izgleda odlično; taman ste počeli da primećujete rast kose, ali u količini koju ćete samo vi primetiti.

.

Zatim, iz vedra neba, pogledate se u ogledalu i odednom vas dočeka vaš i te kako vidljiv, nekoliko centimetara dug izrastal... I tada kreće panika! Ali ne brinite, donosimo 3 lukava načina kako da ga prikriti i šta uraditi ako vam izrast kvari celu frizuru...

Poradite na volumenu i teksturi kose

Što više podignete svoju kosu s temena, to bolje! Volumen oko korena kose učiniće boju manje vidljivom. S obzirom na to da kosa nakon nekoliko dana od pranja izgleda beživotno, koristite šampon za suvo pranje kako biste dobili volumen u kosi i rešili se viška masnoće s korena. Plus: šampon za suvo pranje će stvoriti teksturu kojom ćete lakše sakriti izrastak, piše Wall.hr.

Pratite nas i na Viberu!

Koristite senke za oči

Senke za oči, ili možda bolje rečeno, najraznovrsniji proizvod u vašoj kozmetičkoj torbici, čini čuda na kosi! Pronađite mat nijansu koja odgovara vašoj boji kose i nanesite je četkicom na vaš razdeljak. Nemojte preterati s količinom senke u početku, uvek se možete vratiti i popraviti ili dodati senke gde treba.