Lepota

Trik za jednostavno nanošenje ajlajnera

Obožavamo tu elegantnu tanku crtu izvučenu tušem! Uvek učini naš mejkap sofisticiranijim i pridoda vamp šmek. Isto tako, znamo koliko nam je mrsko i teško da je izvučemo i koliko samo truda zahteva.
06.01.2018. - 14:00h

Ponekad nam se učini da je iscrtavanje očiju toliko težak zadatak da ni profesionalnim šminkerima ne ide od ruke da izvuku divnu, simetričnu crtu ajlnajera na oba oka. Ipak, oni imaju svoje “tajne” i mi ih rado praktikujemo i “krademo”, ali čak ni uz njih ovo nije laka umetnost.

Neretko nam treba više vremena nego što smo planirali ili jednostavno teško možemo da napravimo dve identične crte – jedna je uvek manja ili nedovoljno “mačkasta”.

No, čini se da je mukama došao kraj! Postoji izum koji reševa stvar za sekundu, bukvalno!

Reč je o spravici koja prijanja uz oko i koja iscrtava upravo deo linije koji je najteže i izvući. Sve što je potrebno jeste da je prislonite uz ivicu oka i ona će ostaviti adekvatan trag. Savršeno, zar ne?

Mačkaste oči nikada nije bilo lakše napraviti uz ovaj čudesan “pečat” koji nam dolazi pod imenom Vamp Stamp. Znaimljivo je da iza ovog genijalnog izuma stoji Veronika Lorenc, jedna od dama koja je zaslužna i za “pronalazak” čuvenog bjuti blendera.

Izvor: lepota i zdravlje