Zimski Deichmann Magic Night na Jahorini

Jedanaesti po redu, tradicionalni modni dogadjaj koji za temu i inspiraciju ima Novu Godinu - Deichmann Magic Night, zakazan je od 25-27 novembra 2016. godine u trajanju od tri dana.

.

Domaćin i partner zimskog izdanja modnog dogadjaja Deichmann Magic Night je Turistički centar Jahorine. Magična delegacija sastavljena od domaćih predstavnika medijskih kuća, učesnika i poznatih ličnosti iz modnog i kulturnog života Srbije, imaće posebnu priliku da doživi nezaboravan vikend na planini Jahorina. Novinari iz Srbije upoznaće se sa turističkim atrakcijama, smeštajnim kapacitetima, ski stazama i ostalim prirodnim lepotama planine Jahorina. Tom prilikom bogat multimedijalni program održavaće se na više atraktivnih lokacija, u luksuzno opremljenim hotelima : Vučko, Termag, Lavina..a u kojima će tri dana vladati prava magična i prednovogodišnja atmosfera. Publika će imati priliku da uživa u modnim revijama i predlozima modnih kuća za sezonu jesen /zima 2016. Kolekcije će prikazati brendovi Deichmann, Allegra i Balextra, a voditeljka programa je poznata manekenka Ivana Stanković.

Od poznatih ličnosti prisustvo su potvrdili Neven Bošković maneken, zatim pevač Frano Lasić sa ženom, Marina Perazić pevačica i mnogi drugi.
Još jedno magično putovanje je pred nama, budite i vi deo prednovogodišnje čarolije!