Zajednička humanitarna akcija Kolarčeve narodne zadužbine i Fabrike za kupovinu novog klavira

Modna agencija Fabrika se na predlog Kolarčeve narodne zadužbine, sa ogromnim zadovoljstvom uključila u akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novog koncertnog klavira, koji Kolarac, kao najvažnija koncertna dvorana u Srbiji nema, kako bi na njemu svirali ugledni svetski muzičari.

.

Na naš poziv, poznati kreator visoke mode i veliki obožavalac opere i klsične muzike uopšte, a pre svega prijatelj Srbije, Renato Balestra je sa ogromnim zadovoljstvom prihvatio da dođe u Beograd sa svojom poslednjom kolekcijom i to sa svojim prijateljima, čuvenim dirigentom, Jacopom Sipariem di Pescasseroliem(www.jacoposiparidipescasseroli.it) i Italijanskim sopranom, Silvanom Froli.

28.Novembra, na velikoj sceni, u organizaciji agencije Fabrika i Kolarčeve narodne zadužbine biće održan muzičko modni spektakl, TELEGROUP MUZIKA&MODA pod pokroviteljstvom ADV VESELINOVIĆ za novi koncertni klavir za Kolarčevu zadužbinu, sa modnom revijom poslednje kolekcije visoke mode Renata Balestre i koncertom Simfonijskog orkestra RTS-a, kojim će dirigovati Jacopo Sipari di Pescasseroli, solista, Italijanski sopran Silvana Froli.

Za ovaj događaj će se prodavati ulaznice i kompletan prihod je namenjen kupovini novog klavira, a Fabrika će troškove manifestacije pokriti putem sponzora. Pored toga i Fabrika i Kolarčeva zadužbina će prikupljati sredstva od donatora koje će takođe promovisati.
logo će se smenjoivati sa ostalim donatorima na video ekranu u toku događaja
domaćini večeri će se javno zahvaliti svim donatorima

PROGRAM večeri:

PROGRAM večeri:

modna revija najnovije kolekcije visoke mode RENATO BALESTRA
koktel
koncert Simfonijskog orkastra(Bizet, Verdi, Puccini) kojim diriguje Jacopo Sipari(Itala), solista, Silvana Froli, sopran(Italia)