Poklonite nekome savršene momente utopljene u čokoladu

Poslastice su oduvek bile omiljene potrošačima na svim kontinentima i u svim epohama. Kako za ličnu konzumaciju, tako i za darivanje nekoj bliskoj ili dragoj osobi. Najpopularnije su svakako čokolade i čokoladni proizvodi.

PR
Foto: BlackBrick Studio
Foto: BlackBrick Studio
.

Međutim, draže proizvodi, kao vrh konditorske majstorije i umeća, s pravom se svuda u svetu mogu označiti kao najprikladnije za takve namene. Atraktivne oblicima i koloritima, raznovrsnošću ukusa, ručno izrađene.

CANDY D, koji je lociran u Obrenovcu, malom gradu nadomak Beograda, jos je davne 1995. godine u Srbiji prvi ponudio tržištu asortiman ovog prestižnog proizvoda. Danas je CANDY D većinski izvozno orjentisan, ali se još uvek njihov asortiman proizvoda može pronaći u ponudi na srpskom tržištu na odabranim lokacijama.

Foto: BlackBrick Studio
Foto: BlackBrick Studio
.

Sam tehnološki postupak izrade dražea je spor i ograničen relativno malim količinama u šaržama. Zahteva budno i aktivno učestvovanje veštih operatera u svim stadijumima izrade. Od same pripreme i detaljne provere svakog zrna korpusa pre postupka dražiranja, zatim preko procesa oblaganja korpusa, pa sve do finalizacije proizvoda i konačnog preciznog pakovanja.

Suštinski značaj se pridaje sastojcima za izradu proizvoda - od pravilnog odabira sirovina, njihove ispravne prerade, pa sve do samog tehnološkog postupka dražiranja i pakovanja. Jer, samo strogim rukovođenjem celokupnog procesa proizvodnje se može ostvariti zdravstveno ispravan i kvalitetan proizvod.

Foto: BlackBrick Studio
Foto: BlackBrick Studio
.

Veliko učešće ručnog rada, spretnost i iskustvo svih angažovanih u produkciji CANDY D dražea je nezamenjivo.

Ujedno, već duže od decenije CANDY D proizvodi sopstvene visoko kvalitetne čokolade koje koristi u izradi čokoladnog plašta dražea. To su tri osnovne vrste: bela, mlečna i tamna čokolada.

Sve razvijenija svest potrošača o tome šta konzumiraju i potražnja za kvalitetom je evidentno u porastu. "Less is more..." je krilatica kojom se u oblasti ishrane generalno rukovodi sve veći broj potrošača.

Foto: BlackBrick Studio
Foto: BlackBrick Studio
.

Upravo u ovim novim okolnostima je pre nekoliko godina sazreo trenutak da CANDY D izađe i na tržište komercijalnih čokolada.

Nova CANDY D robna marka je "JUST CHOX - nothing else…", jer ove čokolade upravo to i jesu. Za sada postoji izbor "čistih" čokolada (mlečna, bela i tamna) - i to je JUST CHOX - 80g. Ali i veoma atraktivno "poklon" pakovanje CHOX & FRUITS & NUTS - 200g, čokolade obogaćene raznim kandiranim voćem (bergamot, kumkvat, zelena smokva, amarena, narandža, trešnja..), poprskane ljuspicama badema i komadićima lesnika.

.

U čokoladama koje se proizvode u CANDY D nema mesta prisustvu biljnih masti, niti bilo kakvih drugih supstituta, poboljšavača ukusa, blokatora slatkoće, kao ni nekog drugog prirodnog ili veštačkog aditiva. Upravo zato je njihov slogan „Just Chox, nothing else..“.