ISKUSNE domaćice imaju jednostavan TRIK za najukusniju KRASTAVAC SALATU

Salata donosi pravo osveženje i ukus prave domaće hrane. Ako možete, uvek koristite sveže ubranu mirođiju (svi koji imaju baštu to lako mogu obezbediti).

Foto: manulito/Shutterstock
Foto: manulito/Shutterstock
.

Takođe, ova salata se servira odmah, budući da krastavci ispuštaju vodu i nakon nekog vremena, salata postaje "mlohava". Hajde da vidimo kako se pravi ovaj letnji delikates u svetu salata.

2 krastavca, delimično oljuštena i isečena
1 šolja običnog jogurta
2 čena belog luka, mlevena
2 kašike seckanog sveže mirođije
sok od pola limuna
1 kašičica granuliranog šećera (mali trik iskusnih domaćica)
so i biber po ukusu

Uputstva

Operite, a zatim delimično ogulite krastavce na prugasti uzorak tako što ćete ostaviti trake oko 1 sm. Isecite na kriške i prebacite u posudu za mešanje srednje veličine.

Dodajte preostale sastojke i promešajte. Posolite i pobiberite po ukusu. Poslužite odmah, navodi Magazin Novosti.