"Kuvanje gruvanje" od ponedeljka EKSKLUZIVNO na PRVA.RS

Na sajtu PRVA.RS u pondeljak, 11. aprila, počinje emisija “Kuvanje gruvanje” koju vodi Miloš Glogovac, sin našeg proslavljenog glumca Nebojše Glogovca. Svakog dana TAČNO U PODNE Miloša očekuje obračun sa varjačom!

.

U našoj zemlji žive pametni, kulturni i talentovani klinci. U njihovim rukama menja se svet. Oni znaju da je glavni začin uspeha ljubav i igra. Jedan od njih je i Miloš Glogovac. Miloš ima 15 godina, ide u Petu beogradsku gimnaziju, izlazi sa drugarima, sluša muziku, uživa u tinejdžerskom dobu i, pre svega, odlično kuva. Miloš ima dva starija brata, mamu umetnicu i tatu glumca. I neverovatan talenat za kuvanje!

Sad kad znate ko je Miloš, vreme je da saznate i gde možete da probate njegove đakonije.

Na sajtu PRVA.RS u pondelejk, 11. aprila, počinje emisija “Kuvanje gruvanje” koju vodi Miloš Glogovac. Svakog dana tačno u podne Miloša očekuje obračun sa varjačom.

U prvoj epizodi upoznaćete ovog super klinca koji daje ideje šta da kuvate mami, a šta celoj porodici ili drugarima. Videćete kako unuk koristi starinski bakin recepti za
domaće jelo koje će vas momentalno vratiti u detinjstvo. Čućete savete vrhunskih profesionalnih kuvara, naučićete da pravite palalčinke dok si rek'o "keks", a prava poslastica biće Miloševi "pehovi". Tako ćete imati priliku da saznate kako može da se iskomlikuje pravljenje najobičnijeg toplog sendviča.

Zabavna, brza, dinamična i neobična emisija prikazaće vam kuvanje iz perspektive jednog dečaka.

Pogledajte šta vas očekuje od ponedeljka, 11. aprila tačno u podne, samo na PRVA.RS u emisiji "Kuvanje gruvanje"!