Ekskluzivan Roggenart asortiman u odabranim beogradskim IDEA prodavnicama

U želji da svojim potrošačima obezbede još kvalitetnije, toplije, svežije i finije pekarske proizvode, IDEA i Roggenart su postigli dogovor o strateškom partnerstvu i sada 46 odabranih IDEA beogradskih prodavnica ekskluzivno u svom asortimanu imaju specijalne vrste hlebova i peciva kakva na drugim mestima ne možete naći.

.

Ovi hlebovi nemaju nikakve emulgatore, aditive ili hemikalije, a recepture, tj. zamesi potiču iz Austrije, po tradicionalnim vekovnim recepturama i zahtevaju posebnu pažnju i obuku pri pravljenu. Svi sastojci su jedinstveni i prirodni kao hlebovi pre nastanka moderne prehrambene tehnologije za masovnu proizvodnju.

Roggenart hlebovi predstavljaju u pravom smislu reči pekarsku umetnost i upravo zato je IDEA odlučila da svojim potrošačima, po specijalno sniženim cenama, ponudi premium ukuse kakve do sada nisu imali priliku da probaju.

Među 13 potpuno novih proizvoda u asortimanu, koji su specijalno sniženi samo za vas, izdvajamo 6 premium ukusa kojima ne mogu odoleti ni najprobirljiviji ljubitelji ovih specijaliteta:
• Austrijski carski hleb 500g u sebi sadrži ražano kiselo testo, pravljen je od vrhunskog ražanog i pšeničnog brašna, a seme od suncokreta mu daje poseban ukus elegancije.
• Francuski rustic hleb 500g je specijalan hleb, pravljen po tradicionalnoj recepturi od pšeničnog brašna vrhunskog kvaliteta.
• Koren hleb 500g je specijalna mešavina pšeničnog brašna od koje se stvorio hleb interesantnog oblika i hrskave kore jedinstvenog ukusa.
• Hleb rustic 500g je najkvalitetnija mešavina ražanog i pšeničnog brašna sa kiselim testom, čija hrskava kora i mekana struktura daju posebnu notu ovom hlebu.
• Hleb orhideja 250g predstavlja posebno kreiran hleb za našu pekaru. Ovaj hrskavi beli hleb napravljen je od kvalitetne mešavine pšeničnog brašna i odiše posebnom elegancijom, kako u izgledu, tako i ukusu.
• Ruža hleb 500g zajedno sa hlebom Orhideja čini interesantnu sliku i pruža nesvakidašnji ukus. Napravljen je od najkvalitetnijeg pšeničnog brašna sa semenkama lana, suncokreta i ovsenim pahuljicama.

U svako doba dana potražite posebno za vas pečen, omiljeni svež i topao hleb, peciva, baget, pite, kifle, kroasane, lisnata testa u brojnim kombinacijama i uživajte u mirisima koje bude najlepše emocije.

IDEA odeljenje pekare vam nudi kvalitet i savršen ukus svojih proizvoda, koje naši zaposleni za vas peku tokom celog dana, i zato neka IDEA pekara bude omiljeno mesto na kojem ćete kupovati proizvode pažljivo birane za vaše najmilije.