Wellness keks – dobar osećaj koji se vidi!

Wellnes integralni keks i cereal barovi su miljenici potrošača, jer predstavljaju savršen spoj zdravog i ukusnog. Pripremljen od najkvalitetnijih integralnih žitarica, Wellness je bogat izvor biljnih vlakana i vitamina A, D i E i podstiče pravilno funkcionisanje metabolizma, utiče na opšte zdravstveno stanje i jača imuni sistem. Namenjen je svim generacijama, a idealan za osobe koje se bave fizičkom aktivnošću, imaju poseban režim ishrane ili jednostavno žele najbolje za svoj organizam.

.

Promovišući zdrav način života, Wellness je osmislio „My Wellness Time“ android aplikaciju i Wellness Fitness narukvicu, koja je namenjena svima koji žele da prate svoje fizičke aktivnosti i vode zdrav život. Izborom opcije za dan ili noć na narukvici, korisnik može da vidi potrošene kalorije, pređenu distancu i broj koraka tokom dana, odnosno kvalitet i dubinu sna tokom noći. Aplikacija i narukvica povezuju se međusobno uz pomoć Bluetooth-a, veoma su jednostavne za korišćenje i korisniku pomažu da na osnovu dobijenih informacija podigne kvalitet života na viši nivo.

Pored toga, Wellness je u maju ove godine osmislio jedinstveni Wellness Izazov! Deset kandidata koji su bili najuspešniji, ali i najkreativniji u rešavanju testa na Wellness Facebook strani, postali su finalisti jedinstvenog Wellness izazova, a pobednik je određen na osnovu rezultata na Wellness fitness narukvici, koja je uz pomoć aplikacije „My Wellness Time“ merila broj kalorija i pređenih koraka. Wellness Izazov je bio veoma uspešan i od mnogobrojnih kandidata koji su rešili test na Wellness Facebook strani i prijavili se za Wellness izazov, 200 najboljih je nagrađeno upravo Wellness fitness narukvicom, te će i sami moći da prate svoje rezultate i napredak i postignu dobar osećaj koji se vidi.

Wellness donosi osećaj zadovoljstva jer činite nešto dobro za sebe, ne lišavajući se dobrog ukusa. Zdravi i aktivni sastojci čine Wellness izvorom svakodnevne vitalnosti.

Uživajte uz Wellness i Dobar osećaj koji se vidi!