Kuhinjica

Iskoristite uskršnja jaja, napravite paštetu od tunjevine!

Ukusno predjelo koje će postati neizostavno na svim proslavama...
09.04.2018. - 09:30h
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Sastojci:

1 glavica luka

2 tvrdo kuvana jaja

240 g tunjevine u biljnom ulju

100 g putera

malo senfa

so, biber, limunov sok, vorčester sos

Priprema: 

Luk sitno naseckajte. Puter penasto izmešajte, a tvrdo kuvana jaja i tunjevinu sitno isecite ili sameljite. 

U puter umešajte pripremljeni luk, jaja i tunjevinu. Dodajte senf, so, biber, vorčester sos i malo limunova soka.

Sve dobro izmešajte i ohladite.

Najbolje ide kao namaz uz prepečeni hleb.

Pratite nas i na Viber-u!

Pročitajte još i:

Ako vam ostanu jaja posle Uskrsa, iskoristite ih za ovu efikasnu dijetu