NEVEROVATNO, zar banana može da služi i za sve ovo...

Sve je počelo pre nekoliko godina kada je jedan umetnik otkrio Instagram i poželeo da na njega stavi nešto interesantno...

.

Umetnik Stefan Burš iz Rotertama koristi banane na potpuno jedinstven način!

Sećate se kada ste kao klinci sedeli za stolom i pravili svašta od hrane koja vam je servirana, dok su roditelji vikali da se sa hranom ne igra. E pa, čini se da Stefana niko nije opominjao za igranje s hranom. I dobro je što nije!

Stefan od banana pravi šta god poželite. Nije da ne koristi i drugo voće, ali banane su mu čini nam se, omiljene.

"Sve je počelo pre nekoliko godina kada sam otvorio profil na Instagramu. Bio sam na poslu i želei sam da postavim nešto. Pogled mi je pao na bananu koju sam poneo za ručak i shvatio sam da mogu da napravim odličan post ukoliko na njoj nacrtam nasmejano lice", priča Stefan.

I tako je sve počelo.

"Shvatio sam da je kora banane veoma zahvalna za crtanje pa sam sledećeg dana nastavio sa crtanjem na njoj. Tada sam nacrtao ljuto lice", kaže Stefan i dodaje:

"A onda sam tražio različite ideje šta bih mogao da nacrtam i koristio sam oblik banane na sve moguće načine. Počinjao sam i da gulim koru na različite načine.

Inspiraciju najčešće nalazi u životinjama i popularnim filmovima, a kako sve to na kraju ispadne pogledajte na fotografijama...

Pročitajte i: 

Palačinke iz flaše? Ozbiljno.