Kuhinjica

Izazov za šašave: "Monstruozni" obrok od 8 000 kalorija

Corner Cafe u Portishedu u blizini Bristola trenutno nudi doručak Monster Mega Challenge koji košta 15 funti i sadrži 8 000 kalorija.
15.01.2015. - 13:36h

U njemu se nalazi ukupno 59 komada hrane i pre nego što prionete, morate da potpišete saglasnost da jedete na vlastitu odgovornost.

Ako prihvatite, pred vama će se naći po šest komada: slanine, jaja, kobasica, "crnog pudinga" (nešto kao krvavice) i popečaka od krompira, dva omleta od po tri jaja, četiri porcije prženih krompirića i gljiva, četiri pohovana kolutića luka, četiri tosta, dve kriške prženog tosta, dve porcije kuvanog paradajza, dve porcije graška i (presudno) polovina grilovanog paradajza.

Izazivači imaju sat i po da očiste tanjir, a uz hranu mogu birati između mlečnog frapea ili energetskog pića. Pravilo je da se doručak ne sme deliti, morate imati više od 18 godina i morate prestati da jedete ako vam pozli.

Otkad je izazov postavljen pokušalo je da ga savlada petoro ljudi, ali nikome još nije uspelo.

Onaj ko uspe imaće čast da njegova ili njena fotografija visi u restoranu na "zidu šampiona", dobiće poklon bon za doručak, mini trofej i pobednički prsten.

Izvor: novi magazin