Neverovatno - napravite kajganu bez razbijanja jajeta!

Zamućena jaja, ili u narodu poznatija kao kajgana, jedan su od omiljenijih doručaka na ovim prostorima. Jaja se još kuvaju tvrdo i meko, prave na oko, i još desetak načina opevanih u Nadalini, ali nešto ovako blesavo - garantovano još niste videli! Zamućeno jaje bez razbijanja korice!? E svašta...

.

Jeste li spremni da se kladite sa prijateljima, i tu okladu dobijete? Ne brinite, nije ništa bolno niti gadljivo, a za trik će vam biti potrebna tek majica dugih rukava, malo konopca i par jaja.

Naime, sudeći po ovom videu, protresete li nekoliko puta sirovo jaje zaštićeno unutar rukava vaše majice, dobićete centrifugiranu poslasticu, naravno - tek kad ih skuvate. Zamislite lica vaših prijatelja na sedljci kad iz lonca izvadite tvrdo kuvano zamućeno jaje!

Nećete dobiti specijalitet poput poširanog jajeta, ali ćete svakako zadiviti publiku, i fino se najesti. Pripazite da rukavom ne pogodite nešto tvrdo, jer biste mogli da budete bez majice. Uživajte!

.

Probajte i:

Kiflice mekane ko duša