Kuhinjica

Šta vaš omiljeni kolač govori o vama?

Skoro da ne postoji osoba koja se direktno ne lansira na sedmo nebo istog trenutka kada okusi svoju omiljenu poslasticu! Ponekad je i samo jedan brauni dovoljan da nas u sekundi oraspoloži i pomogne nam da preguramo težak dan, ali postoji nešto što stoji iza vašeg odabira idealnog dezerta. Verovali ili ne, omiljeni kolač može da otkrije ponešto i o vašem karakteru, a naravno, i da vam pomogne da prokljuvite osobu koja sedi preko puta vas i uživa u keks torti.
21.03.2014. - 16:32h

Evo jednog mini vodiča u svet psihologije dezerta:

Biskvit
Moraćete priznati da ste pomalo teška osoba, ili bar tako izgledate za ljude koji vas ne poznaju dobro.

Kapkejk
Vi ste šik i sofisticirani. Trudite se da izgledate dobro u svakoj prilici.

Šnenokle
Vi ste si nepotrebno skromni. Svi vas vole jer ste ponekad apsolutno neodoljivi i nerazmetljivi.

Sendvič keks
Vi ste razigrana i zabavna osoba, i baš i ne birate društvo. Ipak, veoma ste snalažljivi i nađete rešenje za sve probleme.

Kolači sa kikirikijem
Veoma ste inteligentni, ali i veoma oprezni. Dobro radite pod pritiskom, i u kriznim situacijama ste strpljivi i staloženi.

Raznobojni kolači
Najbolje se osećate u zabavnom okruženju i obožavate druženja. Ipak, ponekad ste skloni čestim promenama raspoloženja.

Medenjaci
Vi ste pomalo divlja osoba. Ne plašite se da kažete ljudima šta mislite, i definitivno se ne plašite da se borite za sebe. Neverovatno ste hrabra, ali kada se potrudite možete da budete i jako prijatna i draga osoba.

Kolač od ovsa i suvog grožđa
Vi ste tradicionalista, pa čak i malo staromodni. Niste previše avanturista, i najviše volite da sedite udobno, sa knjigom u rukama i ispred kamina.

Izvor: Stvar Ukusa