Meksička čorba sa tortiljom

Probajte veoma ukusnu paradajz čorbu na drugačiji način nego što ste navikli...

.

Sastojci:
1 kašika ulja
2 ljute papričice
Pola glavice luka
2 čena belog luka
300 ml kuvanog paradajza
1,5 dl vode
2 kokošije kocke za supu
1 kašičica iseckane sveže nane

Za posluživanje:
4 tortilje
1 avokado
120 g suve kobasice
40g narendanog sira
3 kašike kisele pavlake

Priprema:
Na zagrejanom ulju kratko izdinstajte iseckane ljute papričice, luk i izgnječeni beli luk. Zatim, ove sastojke prelite kucanim paradajzom i zagrejte do vrenja. Dodajte kocku za supu i kuvajte na laganoj vatri oko 10 minuta, pa dodajte nanu.

U međuvremenu, propržite tortilje i izrežite ih na trake.

Ogulite avokado, izvadite košticu i izrežite ga na trake. Kobasice izrežite na kolutove.

Posluživanje:
Vruću čorbu poslužite sa tortiljom, izrendanim sirom, avokadom, kobasicama i pavlakom...