Kako da napravite savršenu paniranu šniclu
Austrijski kuvar koji radi za poznate restorane u Njujorku, Kurt Gutenbruner je čuven po paniranim šniclama. Postoji šala na njegov račun koja kaže da bi se on u slučaju požara prvo pobrinuo za svoj omiljeni tučak za meso, pa tek onda potražio požarni izlaz.
1. Koristite teletinu
Jako je važno da je meso sveže, što može da se vidi po svetlo roze boje.
2. Secite meso pravilno
Mišić treba seći poprečno, a deblje komade zaseći po pola i rašriti da dobiju izgled nalik leptiru.
3. Nemojte mnogo jako da tučete meso
Možete da koristite krpu kao zaštitu, kako tučak ne bi došao u direktan kontakt sa mesom.
4. Koristite kvalitetne prezle
Bilo bi poželjno ako možete da nađete prezle pravljene od bageta. To su najbolje prezle koje ćete imati. Ne od crnog hleba, već bageta.