Kuhinjica

NEDELJNA ASTRO PROGNOZA: Lavovi zabrinuti zbog finansija; Škorpije malo na "sedmom nebu", malo u ljubavnom ponoru...

Zvezdana dešavanja u periodu od 10-16. maja predviđaju velike turbulencije... Ko će imati manjak, a kome sledi iznenadni priliv novca, ko mora da se pazi u saobraćaju, a kome se smeši nova ljubav...

09.05.2021. - 15:25h
ljubav, žena
foto: Luis Molinero/Shutterstock

OVAN

Hrana

Ulazite u period kada imate odlične mogućnosti da napravite promene i zaokrete po pitanju ishrane. Apetiti su vam dosta jaki, ali je ova nedelja ipak dobar trenutak da pokušate da funkcionišete drugačije, ali i momenat kada na stare, loše navike – možete staviti tačku.

Ljubav

Što više pričate – bolje ćete se razumeti. Što se više dogovarate i zajednički planirate svaki dan – lakše ćete i opuštenije, sa više radosti prolaziti kroz isti. Što ste više u pokretu i aktivnostima, što više živosti unosite u vaš odnos – sve će funkcionisati mirnije i lepše. Da, postojaće konkretno kod vas u ovoj sedmici talasi nervoze jer će partner povremeno igrati po nekim svojim pravilima (a i po vašim živcima) ali bar sada – to se može na lakši način prevazići. Slobodni Ovnovi – zatalasalo se vaše emotivno more i to vam prija. Nove osobe su oko vas – ne razmišljajte puno, neka vas događaji nose.

Posao

Ako se budete nervirali oko svake situacije koja se aktivira u poslovnom segmentu na način koji vama ne odgovara – samo ćete uspešno pojesti sopstveni želudac i uništiti koji kilometar živaca. Ok, stoji da će povremeno biti razloga za nervozu – ali sa hladnom glavom, i sa željom da kroz komunikaciju sa drugima to rešite – zaista ćete sve uspešno privesti kraju. U ovoj vam nedelji dolaze i prvi nagoveštaji novih poslovnih ponuda ili projekata. Sada jeste vreme da se otvorite za nove mogućnosti koje vam posao nudi

Novac

Oko novca ćete se svakako nervirati, bilo ga malo ili puno.

Zdravlje

Kompletan stomačni deo vam je jako osetljiv. Menjajte nešto u načinu ishrane i ne stresirajte se.

BIK

Hrana

I kod vas počinje period velikih promena u ishrani. Neko će preći na letnji režim i uživati u neograničenim količinama voća i povrća, dok će drugi shvatiti da pod hitno moraju da uvode neke promene da bi se osećali dobro. Mlad Mesec u vašem znaku daje vam odličnu šansu baš za te promene.

Ljubav

Po nekim pitanjima ćete se osećati bolje. Možda niste rešili sve, ali je talas rasterećenja ipak prisutan kod vas. Vaša vladarka Venera je prešla u znak Blizanaca – previše je ovaj znak površan i nestalan za vašu prirodu, ali sada vam ipak donosi da sa manje tereta koračate dalje. Kao da sve počinje da dolazi na svoje mesto ili ste makar vi optimistični da u tom pravcu ide. Sa partnerom je situacija u ovoj nedelji ok, sem malo nervoze početkom sedmice. Slobodni Bikovi – kroz poslovni segment najpre ima dešavanja ali može biti neko interesantan i iz vaše okoline. Prija vam komunikacija, pa u njoj uživajte i na dalje.

Posao

Taj deo tereta koji ste skinuli može se vezivati baš za poslovni segment. Kao da je nešto što ste teško vukli duži prethodni period konačno počelo da se raspetljava i nazire mu se kraj. Ne mogu da kažem da je pred vama savršena poslovna nedelja, ali opuštenija u mnogim situacijama svakako jeste. Na kratko se možete iznervirati zbog nekih postupaka ili zahteva šefova, ali ovo se brzo rešava i dolazi na svoje mesto. Neki od vas mogu tokom ovog perioda dobiti vrlo interesantnu poslovnu ponudu ili informaciju.

Novac

Lakše i lepše ćete zarađivati, ali ćete isto tako lepo i fino i lagano i trošiti.

Zdravlje

Neke lagane šetnje baš bi vam prijale. Ne ludujte mnogo u saobraćaju.

BLIZANCI

Hrana

Nemojte da jedete na nervnoj bazi I kao da vas neko juri. Pokušajte da uživate u hrani a ne da samo brzinski trpate zalogaje u sebe, kao lopatom. Više bi vam odgovarala hrana koja je kuvana, barena ili grilovana. Izbegavajte mesne proizvode, naročito one kupljene na kioscima brze hrane.

Ljubav

Od ove nedelje bi lagano sve trebalo da se popravlja i poboljšava u partnerskim odnosima. Vi imate i volje i živaca da uklopite i posao i obaveze i voljenu osobu – kako to uspevate, samo vi znate. Jeste da vas posao umara i dalje, ali to se sada ne odražava na vas u većoj meri. Potencijalni problemi mogu postojati samo kod onih Blizanaca i njihovih partnera koji nešto kriju jedno od drugog. Slobodni Blizanci – Merkur je u vašem znaku da vam da pokret, reč i misao. Venera je tu da svaku reč i potez ulepša a da ulepša i vas. Da vam da jedan fini i slatki „premaz“ na koji će se lepiti zainteresovani. A biće ih.

Posao

Komplikacija i nervoze u poslovnom segmentu će biti i njih ne možete da izbegnete. Ono što je izuzetno pozitivno jeste da vam mozak sada radi sto na sat, da imate izuzetno naglašenu sposobnost dogovora i pregovora i da umete na pravi način „pogurati“ sagovornika i situaciju u pravcu koji vama odgovara. Samim tim – sve što izađe na dnevni red kao problem ili razlog za stres – uspešno ćete privesti kraju. Podržavaju vas drugi, podržavaju vas situacije, podržavate vi sami sebe. Sve ide u dobrom pravcu.

Novac

Iako ćete privlačiti više novca – troškovi za kuću i ukućane dobar deo priliva će pojesti.

Zdravlje

Moguće su povrede u brzini, kao i osetljivost respiratornog trakta.

RAK

Hrana

Ova sedmica je prosto savršena da, ukoliko vam je to želja, nabacite kilograme....Ako vam to baš i nije namera, onda bi trebalo povući ručnu kočnicu kada su slatkiši u pitanju i truditi se da odolite hedonističkom raspoloženju koje će vas preplaviti.

Ljubav

Po nekim pitanjima ste podrška jedno drugom, po nekim pitanjima se pak razmimoilazite. Čak i ova potonja – u kojima niste usaglašeni – tokom ove nedelje možete pokrenuti u nekom pravom smeru. Sesti i razgovarati, u isto vreme ozbiljno i studiozno, ali na neki lakši i otvoreniji način. Sada se mnogo toga može rešiti i pokrenuti na bolje, čak i ako početni momenat to ne obećava. Slobodni Rakovi – neka lepa iznenađenja vam dolaze tokom ove sedmice. Neko će vas u isto vreme prodrmati i pokrenuti, a vi ćete umeti da odgovorite na pravi način. U ljubavnom životu stvari se pokreću na bolje.

Posao

Predlozi koji dolaze od drugih mogu biti u priličnoj meri interesantni za vas. Ono što vam se ponudi ne odbijajte automatski već razmislite jer itekako može pozitivno uticati na vašu poslovnu budućnost. U redu je da date sebi vremena za razmišljanje, jer ovo i nije period u kojem nešto novo možete pokrenuti preko noći. Generalno gledano – podrška od drugih vam je veoma važna tokom ovog perioda. Kao da vas drugi ljudi podstiču da date ono najbolje od sebe i da se pokrenete na pravi način.

Novac

Niste u periodu kada se trebate rasipati, koliko god da zarađujete.

Zdravlje

Od drugog dela nedelje osećate rasterećenje i pozitivnu energiju koja vas diže.