Kad ste gladni, evo brzog recepta - jednostavnog i jeftinog

Ako se razmišljate šta biste mogli da "pregrizete" stiže recept koji će vas oduševiti.

Pravi specijalitet, foto: Bakina kuhinja
Pravi specijalitet, foto: Bakina kuhinja
.

Potrebno je:

250 gr mlevenog mesa

1 veza mladog cnog luka

so... biber

peršunov list

50 ml ulja

1/2 praška za pecivo

2 jaja

5 kašika brašna

1 puna kašika griza

po želji dodati malo suhomesnatog

Priprema:

Umutiti žicom jaja, dodati brašno i griz prosejan sa praškom za pecivo.

Ubaciti peršunov list. Luk ispržiti pa dodati mleveno meso i suhomesnato .

Dodati biber i so pa ubaciti u brašno. Sve dobro izjednačiti. Pleh veličine 35x25 podmazati i ssipati testo. Peći na 210 stepeni C 50-60 min. Prohladjeno seći..

Služiti uz jogurt i kiselo mleko.

.

Izvor: Bakina kuhinja