Da li biste imali hrabrosti da pojedete OVO za DORUČAK!? (FOTO)

Kako originalna ideja, a sigurni smo i ukusna!

.

Za mnoge ljude, doručak bez jaja nije doručak. Na oko, poširana, kajgana, omlet… izbora je koliko vam duša ište, a ako ste dovoljno kreativni, možete ih iskorititi i kao dekoraciju na tanjiru.

.

Ili je barem tako u slučaju jednog mladića, koji svoj omiljeni obrok pretvara u minijaturna umetnička dela.

.

Meksikanac Mišel Baldini, definitivno obožava jaja na oko, ali ih oblikuje na potpuno drugačije načine.

Od scena iz filmova, stripova, prirode, pa sve do životinja i rekreiranja slika poznatih umetnika, stiče se utisak da ne postoji išta što njegove ruke ne mogu da naprave.

.

Sa oblikovanjem kreće još dok su jaja sveža, a pomaže se isključivo kuhinjskim alatima. Njegovo platno je teflonski tiganj, na kome stvara nerealno lepe slike, piše Objektiv.

.

Samo na Instagramu ga prati preko 107 hiljada pratilaca. A, iako ima samo 21 godinu i studira medicinu, trudi se da svoj hobi ne zapostavlja, pogotovo tokom pandemije, gde, kako kaže, barem na taj način, uspeva da vrati ljudima osmeh na lice i inspiriše ih da nešto ovako slično probaju i sami.

.

Jedan od prvih radova je zapravo Jin i Jang, a nakon toga, odvažio se da pravi i komplikovanije oblike.

.

Takođe je na svoj sajtu pokrenuo prodaju personalizovanih stvari poput bedževa, torbi, ranaca i majci, a novac od svega što je do sada prodao, dao je u humanitarne svrhe.

.

Pogledajte još neke od njegovih radova.