A la kajmak, sirni namaz bez konzervansa sa piletinom i spanaćem - recept koji ćete OBOŽAVATI!

U samo par koraka možete napraviti zdrav i ukusan obrok koji će vaši najmiliji obožavati.

PR
foto: Promo/Šabačka mlekara
foto: Promo/Šabačka mlekara
.

foto: Promo/Šabačka mlekara
foto: Promo/Šabačka mlekara
.

Koja Vam je prva asocijacija na miks svežine, savršeno kremast ukus detinjstva i nezaobilazni element svake gastronomske avanture? A la Kajmak, glavni sastojak, koji uz malo mašte i mnogo ljubavi postaje Vaše remek delo, svaki dan.

A la kajmak, sirni namaz bez konzervansa, piletina i spanać

U samo par koraka možete napraviti zdrav i ukusan obrok koji će vaši najmiliji obožavati. View this post on Instagram

Da li je i vama izazov priprema ručka tokom toplih letnjih dana i trudite se da za što manje vremena pripremite ukusan i hranljiv obrok? ☀️Taca MyTastyPot ima rešenje! Piletina punjena spanaćem i A la kajmakom je brz i lagan obrok, koji je i veoma ukusan! ? ⏰ PRIPREMA: Vreme pripreme: 10 minuta Vreme kuvanja: 30 minuta Broj porcija: 3 parčeta belog mesa ? Sastojci: 3 parčeta pilećeg belog mesa Maslinovo ulje Dimljena paprika Beli luk So Biber Café de Paris začin Punjenje: 150 g A la kajmaka 1 kašika majoneza Šaka spanaća Biber So Parmezan Beli luk (Café de Paris) ?‍? Priprema ? Korak 1 – Preko belog mesa prelijte maslinovo ulje, začine i dobro sve utrljajte. ? Korak 2 – Zatim meso rasecite na pola, ali ne do kraja, formirajući džep. ? Korak 3 – Sve sastojke za punjenje pomešajte i napunite džepove. ? Korak 4 – Meso stavite u staklenu posudu koju ste prethodno namazali puterom. Stavite u rernu na 200 C i ostavite 30 minuta. Kako vi pripremate piletinu punjenu spanaćem i A la kajmakom? Da li pratite Tacin recept ili eksperimentišete na svoj način? Podelite sa nama u komentarima! ?

A post shared by Mlekara Šabac (@mlekara.sabac) on Aug 11, 2020 at 2:20am PDT

Proizvodi Mlekare Šabac, A la Kajmak, Sirko, Mladi i Mediteraneo sir, koji se idealno uklapaju u pripremu slanih zalogaja, nastaju od 100% prirodnih sastojaka bez ijednog aditiva i konzervansa.

Da li je i vama izazov priprema ručka tokom toplih letnjih dana i trudite se da za što manje vremena pripremite ukusan i hranljiv obrok? Taca MyTastyPot ima rešenje! Piletina punjena spanaćem i A la kajmakom je brz i lagan obrok, koji je i veoma ukusan!

PRIPREMA:

Vreme pripreme: 10 minuta
Vreme kuvanja: 30 minuta
Broj porcija: 3 parčeta belog mesa

Sastojci:

3 parčeta pilećeg belog mesa
Maslinovo ulje
Dimljena paprika
Beli luk
So
Biber
Café de Paris začin

Punjenje:

150 g A la Kajmaka
1 kašika majoneza
Šaka spanaća
Biber
So
Parmezan
Beli luk (Café de Paris)

Priprema

Korak 1 – Preko belog mesa prelijte maslinovo ulje, začine i dobro sve utrljajte.

Korak 2 – Zatim meso rasecite na pola, ali ne do kraja, formirajući džep.

Korak 3 – Sve sastojke za punjenje pomešajte i napunite džepove.

Korak 4 – Meso stavite u staklenu posudu koju ste prethodno namazali puterom. Stavite u rernu na 200 C i ostavite 30 minuta.

.

Naš koncept proizvodnje mlečnih proizvoda bez konzervansa i od prirodnih sastojaka garantuje bogatstvo ukusa u svakom od njih, zahvaljujući otkupu visokokvalitetnog domaćeg mleka, poštovanju najviših standarda u proizvodnji hrane i našoj želji da Vam pružimo 100% nezaboravnog iskustva.

Sirovo mleko koje koristimo u proizvodnji otkupljujemo od generacija istih porodica u Srbiji i u saradnji sa njima, kroz svakodnevno savetovanje, razmenu znanja i iskustva obezbeđujemo najkvalitetniju sirovinu koja je uslov za 100% kvalitetan, prirodan, proizvod.