Posle novogodišnje trpeze, da pojedemo nešto obično: Brzi sendviči!

Posle novogodišnjeg slavlja i obilne trpeze, možda ste se zaželelli jednostavnih jela. Predlog naše baka Jele su sendviči.

Brzi sendviči, foto: bakina kuhinja
Brzi sendviči, foto: bakina kuhinja
.

Potrebno je za 2 sendviča

4 kriške hleba

50 gr namaz sira

50 gr šunke

50 gr dimljene kobasice

2 lista parmezana

malo rendanog kačkavalja

kečap

50 ml mleka

1 jaje

Priprema:

Hleb premazati krem sirom dodati šunku, kobasicu, listove parmezana i pokriti drugim komadom hleba.

Umutiti jaja dodati mleko, i malo rendanog kačkavalja.

Hleb umočiti sa obe srane u mleko i jaja i staviti u pleh u koji ste stavili pek papir.

Odozgo narendajte kačkavalja i pecite u rerni 30 min na 200 stepeni C.

Vruć sendvič malo poprskati kečapom. Služiti toplo uz jogurt i kiselo mleko.

.

Izvor: bakina kuhinja