Raskoš iz rerne: Krompir u rerni sa krmenadlama i povrćem

Jednostavan i ukusan ručak koji će se svima svideti.

Bogatstvo ukusa, foto: Bakina kuhinja
Bogatstvo ukusa, foto: Bakina kuhinja
.

Potrebno je:

600 gr krompira

2 šargarepe

2-3 paprike zelene

1/2 tikvice

1 paradajz

malo brokolija

1/2 korena celera

crvena slatka mlevena paprika

tucana ljuta paprika

peršunov list

ulje

beli luk

biber

Priprema:

Krompir očistiti oprati i iseći na kocke, posoliti dodati bibera, belog luka granule, alevu slatku i tucanu papriku.

Sve povrće iseći na kockice dodati malo začina soli belog luka, ulja peršunovog lista i sve izmešati sa krompirom.

Pleh podmazati uljem i istresti krompir sa povrćem u pleh. Ubaciti krmenadle i paradajz na kriške koje ste posolili

Sve još premazati uljem i peći na 200 stepeni C oko sat vremena. Uživajte u fantastičnom ukusu...

Izvor: bakina kuhinja