1. "Najbolje ribe su Brazilke, ko nije bio nema pojma ;)"

    Nadam se da je ovo ironicno napisano.

    *Pozdrav od nekoga ko je ziveo u Brazilu.
    (Jo-Vo, 4. februar 2023 14:59)

    # Link komentara

  2. U kom svetu ovi Rusi žive? Izbegavaju je "samo zato" što predstavlja Rusiju. Da li oni uopšte imaju ikakvu ideju kako ih drugi vide? Nije ona prva Ruskinja zblažena odbacivanjem i izolacijom koju doživljavaju. Imaju li oni svest da su napali nezavisnu državu koja ih ničim nije izazvala?
    (Milos, 3. februar 2023 18:42)

    # Link komentara

  3. Ne,nego je Amerikanka najlepša....

    hahahaha
    (gatto nero, 3. februar 2023 14:49)

    # Link komentara

  4. Srbija i Srbi, na svim njihovim etnickim prostorima su bombardovani bez odobrenja UN i SB...
    (Knezevic Zoran, 1. februar 2023 18:40)
    Prestani da posmatraš međunarodnu politiku samo iz perspektive Srbije..... okupirale SAD, nego da su potpali pod SSSR ili Kinu. Na pitanje amerima zašto ne povuku ExxonMobil i ne uvedu sankcije zbog "ljudskih prava i diktatora na vlasti" , oni lepo odgovorili: ako se mi povučemo, odmah će tu uleteti da vade naftu englezi ili čak kinezi.
    A da predsednik Ekvatorijalne Gvineje sutra pomisli da raskine sa amerima i ustupi vađenje nafte npr. kinezima, da vidiš kako bi se odmah desila intervencija SAD u cilju oslobođenja građana te države od diktatora i demokratizacije države.
    (Veliki brat, 2. februar 2023 22:25)
    -----
    Mozda ste Vi "veliki brat" ali ste sitna dusa i prilicno ogranicena osoba. Podsecate me na one divne domace zivotinje kojima se centar sveta nalazi u njihovom buragu, a predmet interesovnja korito sa pomijama. Vi sugerisete da na politiku ne treba gledati "iz perspektive Srbije"?! Da li je moguce? Nego iz cije perspektive? Iz perspektive Ukraine ili? Da li ponovo treba da vodimo "spanske ratove" i ginemo za "komunisticku internacionalu"? Sada bi Spaniju zamenili Rusi, zar ne? Nikako da shvatim sta je poenta ovog Vaseg "zbrckanog" komentara? Da je bolje da nas okupiraju Amerikanci i Britanci nego Rusi i Kinezi? Da li je moguce?! Ne mogu da verujem?!
    (Knezevic Zoran, 3. februar 2023 09:22)

    # Link komentara

  5. Jel ima decka? Pitam za druga...
    (Neko iz mase, 2. februar 2023 22:30)

    # Link komentara

  6. Ti si dobila zadatak da se slikas kako sa Ukrajinkom, tako i devojkama drugih drzava kako bi pridonela propagandi svoje zemlje koja je napala i ubija stanovnike druge zemlje. Zato su te izbegavali i u pravu si, bio je to politicki razlog kao sto si i ti pokusala da nastupis prema njima i iskoristis ih kako binse u tvojoj zemlji prikazalo da je sve normalno.
    (Nikola, 2. februar 2023 22:25)

    # Link komentara

  7. Srbija i Srbi, na svim njihovim etnickim prostorima su bombardovani bez odobrenja UN i SB...
    (Knezevic Zoran, 1. februar 2023 18:40)

    A Rusija je okupirala deo Ukrajine uz odobrenje SB i UN? Po čemu su to ameri nacisti, a rusi nisu? Čečeniju su napali po odobrenju SB i UN?

    Prestani da posmatraš međunarodnu politiku samo iz perspektive Srbije. Recimo, Južnoj Koreji su ti ameri bili mnogo bolji nego sovjeti/rusi ili čak kinezi. Japan je prošao mnogo bolje time što su ih okupirale SAD, nego da su potpali pod SSSR ili Kinu. Čak se i jedan Vijetnam na kraju okrenuo SAD, a Kini okrenuo leđa, iako je i dalje komunistički.

    Oko te "principijelne politike" SAD imaš mnogo bolje primere od vojnih intervencija, recimo Ekvatorijalna Gvineja - isti lik vlada državom preko 40 godina, narod živi u teškom siromaštvu, a država za obrazovanje izdvaja manje novca nego pre pronalaska nafte, dok predsednikova porodica troše milione na šoping i kupuju nekretnine po SAD.
    Na pitanje amerima zašto ne povuku ExxonMobil i ne uvedu sankcije zbog "ljudskih prava i diktatora na vlasti" , oni lepo odgovorili: ako se mi povučemo, odmah će tu uleteti da vade naftu englezi ili čak kinezi.
    A da predsednik Ekvatorijalne Gvineje sutra pomisli da raskine sa amerima i ustupi vađenje nafte npr. kinezima, da vidiš kako bi se odmah desila intervencija SAD u cilju oslobođenja građana te države od diktatora i demokratizacije države.
    (Veliki brat, 2. februar 2023 22:25)

    # Link komentara

  8. Najlepse ribe na celom svetu ruskinje, ko nije bio nema pojma
    (Profesor okultis, 1. februar 2023 11:17)

    Ribe? Mislis na zene? Ako su na srpskom zene ribe, sta su onda muskarci? Volovi mozda?
    (Razmisljanje jednog obicnog srpskog vola, 1. februar 2023 11:37)

    Somovi ;)
    Znaš onaj vic, pitanje, kako se dele žene: na mačke, ribe i kučke. A to zavisi od toga da li su u vezi ili braku sa mačorom, somom ili džukelom :)))
    (Veliki brat, 2. februar 2023 22:20)

    # Link komentara

  9. Dragan

    Nacizam se vezuje za eugenku i rasizam, ideju o potrebi unistenja nizih rasa i pojedinaca! To je njegova sustinska komponenta, a Vi ste je potpuno izostavili! To kod Rusije ne postoji i nikad nije bilo.
    (Ja, 2. februar 2023 22:03)

    # Link komentara

  10. @Rasprava gde su najlepše žene: Krajnje subjektivno. Po mom ukusu, od onoga što sam lično video (a to je uglavnom Evropa, od Švedske do Grčke i od Španije do Rusije i Ukrajine), Poljakinje su najlepša "ženska nacija". Masovno, ali zaista masovno, imaju i lice i građu i visinu 10/10. Van Evrope imam ograničena iskustva, ali ima lepih nacija i u Aziji i u Africi. Sa Brazilom nisam imao dodira i samo znam da je poznaniku odlazak u Brazil sa te strane bio ogromno, gorko razočarenje (bukvalno su mu se raspršili svi snovi). Posle su mu neki drugi objašnjavali da su šarolika nacija i da su Brazilke svuda prelepe osim u par saveznih država od kojih je on bio u jednoj.
    (UkusiSuRazlčiti, 2. februar 2023 16:23)

    # Link komentara

  11. prva pratilja je lepsa od mis sveta,i to je cinjenica.ova ruskinja je prelepa.znaci svako takmicenje u svetu je POLITIKA!!!

    DEVOJKA JE POTPUNO U PRAVU!!!setite se evrovizije,sve je politicka odluka.devojkama je receno nemojte pricati sa ruskinjom!!!e sad lepo na google i pogledajte prvu pratilju koja je trebala da bude pobednica i mis sveta.ali nije trebalo je neko iz USA!a meni je cudno eto sto nije ukrajinka!!

    svako takmicenje ovakvog tipa je namestano i pobednik se zna unapred!!ukrajini su dali evroviziju,mis iz USA,sledece neko veliko takmicenje pobednik ukrajinac ili ukrajinka.to vam je to!!!ili mozda bude politicke trgovine pa bude britanka,nemica,francuskinja...

    pa i ova ruskinja sto nije usla u finale je lepsa od one amerikanke!!
    (dd, 2. februar 2023 16:04)

    # Link komentara

  12. Kada se mnogi razbacuju ozbiljnim pojmovima kao što je "nacizam", to te pojmove devalvira i skreće fokus. Nacizje skraćenica za "nacionalsocijalizam" i nema veze sa shvatanjem u javnom prostoru, a i po komentarima ovde se stvarno svašta viđa. Čak i nacizam u Nemačkoj je nastao u toj formi nevezano za nemačka osvajanja. To je politička ideologija koja je forma fašizma i podrazumeva totalitaran režim, unutrašnju represiju i nema nikakve veze sa zemljama tzv. zapadnog sveta..... Hiljade nevinih ljudi strada bukvalno u haosu rata.
    (dragan, 2. februar 2023 08:56)
    --------
    Nacizam, kao ideologija koja podrazumeva, kako rekoste, "totalitarni rezim i unutrasnju represiju" ne bi trebalo da zanima bilo koga, osim naroda nad kojim se vrsi represija. Upravo na "oslobadjanju" naroda od sopstvenih "totalitarnih rezima" pocinje da se radja neonacizam?! Koliko ja znam, od te unutrasnje represije i totalitarizma nije izgubilo zivote tridesetak miliona Rusa, Poljaka, Jevreja,Srba i drugih. Danas se taj novi nacizam ogleda bas u cinjenici da pojedine drzave ili, konkretno jedna drzava uz "hor" porobljenih i marionetskih drzava, smatra da ima pravo da intervenise samostalno, prema svojim sopstvenim interesima na bilo kom delu Planete. Oni su sebi dali privid drzava i ljudi, koji su iznad Medjunarodnog prava, Povelje UN i Konvencija, koje mogu da postuju ili odbace u skladu sa njihovom voljom. Stvaraju se nadljudi, koji pokusavaju da zive ne teret 4/5 covecanstva.
    (Knezevic Zoran, 2. februar 2023 15:22)

    # Link komentara

  13. Neda mi se sve kopirati, imam za tebe sami jednu recenicu, kaj znaci sravnjeno sa zemljom pogledaj si u Ukraini.
    (KKK-666, 2. februar 2023 10:23)
    ---------
    Gospodine Slovenac, zasto bih ja gledao u Ukrainu? Srbija je bila bukvalno sravnjena sa zemljom, unistena je sva infrastruktura, saobracajnice, mostovi, rafinerije, bolnice, fabrike, drzavne ustanove, skole, RTS i bezbroj drugih objekata, koje su zapadni varvari iz besa i objesti, sto se ne predajemo posle nedelju dana, bombardovali. Da ne pominjem civilne zrtve. Bombardovali su, cak, i asfalt na autoputevima, bacali kasetne bombe po pijacama i naseljenim mestima, da ne pominjem one sa osiromasenim uranijumom?! Zasto bih ja, ili bilo koji drugi Srbin, gledaao u Ukrainu? Mislite da bi Ukraina trebala da nam bude vaznija od Srbije? Mislim da treba da vas je sramota. Za vreme rata ste bezali u Srbiju, gde smo vas primali kao ljude i hranili, da bi danas, sto je tipicno za sitne duse, pljuvali po nama. Niste bezali u hrvatsku koja vam je bila daleko bliza.
    (Knezevic Zoran, 2. februar 2023 15:07)

    # Link komentara

  14. Najlepse ribe na celom svetu ruskinje, ko nije bio nema pojma
    (Profesor okultis, 1. februar 2023 11:17)

    Najbolje ribe su Brazilke, ko nije bio nema pojma ;) i za razliku od Rusa, oni su topli i opusteni ljudi.
    (....., 1. februar 2023 11:38)

    O kakvim RIBAMA pricate?
    (KKK-666, 2. februar 2023 10:32)

    O rečnim, pošto Srbija nema more.
    (Vujadin, 2. februar 2023 14:50)

    # Link komentara

  15. @Knezevic Zoran, umjesto, da ste započeli balvan revoluciju, trebali ste slušati što vam pričaju svi oko vas, pa ti danas ne bi mrzio one, koji su vas kaznili za vaša djela. Akcija i reakcija, zakon prirode.
    (Miran, 2. februar 2023 07:07
    -------
    Mirane, da vam nije bilo Srba, Slovenija bi i danas bila samo jedna zaostala provincija Austrije i Italije. Shodno Vasoj logici, mislim daa ce Vam se "balvani" vratiti kao bumerang i o glavu razbijati. Evo i Rusija upravo kaznjva Ukrainu za njena nedela. Ako mislite da su slovenija i Hrvatska zauvek resile problem, posebno "srpsko nacionalno pitanje", grdno se varate. Imamo jednu izreku koja glasi, "nicija nije gorela do zore".
    (Knezevic Zoran, 2. februar 2023 14:32)

    # Link komentara

  16. A prvi ste rasisti vi Rusi, evo u sred Srbije ste, pa pljujete Srbiju. Marš odavde, komunisti i ubice čitavih naroda!
    (Nisi najlepša i tačka, 2. februar 2023 13:51)

    # Link komentara

  17. Najlepse ribe na celom svetu ruskinje, ko nije bio nema pojma
    (Profesor okultis, 1. februar 2023 11:17)

    Najbolje ribe su Brazilke, ko nije bio nema pojma ;) i za razliku od Rusa, oni su topli i opusteni ljudi.
    (....., 1. februar 2023 11:38)

    O kakvim RIBAMA pricate?
    (KKK-666, 2. februar 2023 10:32)

    # Link komentara

  18. morao da intervenise. Ne bih dalje ali, postoji toliko nedoslednosti, toliko krsenja Medjunarodnog prava, Povelje, Konvencija i Rezolucija da se mogu nabrajati do ujutru.
    (Knezevic Zoran, 1. februar 2023 18:40)

    Neda mi se sve kopirati, imam za tebe sami jednu recenicu, kaj znaci sravnjeno sa zemljom pogledaj si u Uraini.
    (KKK-666, 2. februar 2023 10:23)

    # Link komentara

  19. Kada se mnogi razbacuju ozbiljnim pojmovima kao što je "nacizam", to te pojmove devalvira i skreće fokus. Nacizam je skraćenica za "nacionalsocijalizam" i nema veze sa shvatanjem u javnom prostoru, a i po komentarima ovde se stvarno svašta viđa. Čak i nacizam u Nemačkoj je nastao u toj formi nevezano za nemačka osvajanja. To je politička ideologija koja je forma fašizma i podrazumeva totalitaran režim, unutrašnju represiju i nema nikakve veze sa zemljama tzv. zapadnog sveta. "Imperijalizam" bi verovatno prošao, dok je Rusija verovatno po unutrašnjem režimu mnogo bliža nacizmu nego Francuska ili Poljska (gluposti). Ali ni Rusija nije to. Putinovo opravdanje za invaziju (nacizam) je namenjeno širokim narodnim ruskim masama, a iz nekog razloga naš narod koji nije ni ponuđen - pije iz te čaše!?!? Naravno, ova devojka na izboru za mis nije ništa kriva, žao mi je nje, ali uvek ima nevinih žrtvi, mada njena žrtva stvarno nije ozbiljna. Hiljade nevinih ljudi strada bukvalno u haosu rata.
    (dragan, 2. februar 2023 08:56)

    # Link komentara

  20. Ne bi me cudilo da je Miss Svajcarske ustvari Albanka.
    (Jovan, 1. februar 2023 09:17)

    Što? Kakve to veze ima? Zamisli da Nemcu, Francuzu, Ameru smetaju svi koji nisu čistokrvni? Usput da li znaš poreklo Ana Oxe? Prava dama ali ako brojiš zrnca...
    (E ludaka pun brod, 2. februar 2023 07:39)

    # Link komentara

  21. @Knezevic Zoran, umjesto, da ste započeli balvan revoluciju, trebali ste slušati što vam pričaju svi oko vas, pa ti danas ne bi mrzio one, koji su vas kaznili za vaša djela. Akcija i reakcija, zakon prirode.
    (Miran, 2. februar 2023 07:07)

    # Link komentara

  22. Dosla je u komunistickoj crvenoj da "propagira Rusko carstvo" (sto je sama rekla), u vreme dok izlapeli kgb patuljak dnevno ubija hiljade sto ukra, sto rusa. I ona je iznenadjena sto je bojkotuju?! I treba! Nekad su bar misice bile za mir u Svetu, a ova podrzava ubijanje. Fuj!
    (Sta je ocekivala, 1. februar 2023 12:49)

    Држава ове што је победила је настала на геноциду над Индијанцима чију су земљу преотели, а онда су довели робове из Африке, па их цедили на "својој" земљи, успут их убијали као звери, да би се на крају међусобно потукли управо због тих робова. Данас се они као боре против расизма док им полицијаци даве Црнце као пилиће, а орангутани попут тебе аплаудирају.
    (Марко, 2. februar 2023 00:53)

    # Link komentara

  23. Amerikanka zasluženo pobedila, ubedljivo najlepša. Ovi nemači pojma koji žensko u životu nisu dodirnuli da se ne javljaju.
    (Srbija, 1. februar 2023 15:46)

    Pa koji se onda javljas
    Prva pratilja i ruskinja su neizmerno simpaticnije i lepse
    (Steve, 1. februar 2023 21:03)

    # Link komentara

  24. Navikavajte se.....
    (dr, 1. februar 2023 18:52)

    # Link komentara

  25. Objasni malo detaljnije taj novi nacizam. I daj konkretne primere.

    Hvala unapred.
    (Tulumba, 1. februar 2023 11:51
    -----
    Pokusavam vec treci put da Vam pobrojim sve momente u ponasanju SAD i njenih marioneta, koje sebe nazivaju "medjunarodna zajednica", koji predstavljaju "cisti" nacizam ili, jako mirisu po nacizmu. Mozda je to nemoguce zbog duzine komentara ali, evo, pokusacu samo jednim primerom, da ne navodim sve postupke te sile koja se otela kontroli i horskom podrzavanju novih clanova "Sile osovine". Da podjemo samo od nas?
    Srbija i Srbi, na svim njihovim etnickim prostorima su bombardovani bez odobrenja UN i SB, pri cemu je infrastruktura tog naroda sravnjena sa zemljom, da ne racunamo zrtve tog bezumlja, za koje niko nije odgovarao, a koje je ta drzava uz aplauze "medjunarodne zajednice" zatrpala pod zajednickim imenom "kolateralna steta"?! Da se radilo o cistom nacizmu potvrdjuje i cinjenica da, ta drzava, opet, uz pomoc medjunrodne zajednice, osniva sud kojim treba da se osude oni koji su se branili i koji su bili na svojim suverenim teritorijama. I Hitlera su "napali" Poljaci pa je morao da intervenise. Ne bih dalje ali, postoji toliko nedoslednosti, toliko krsenja Medjunarodnog prava, Povelje, Konvencija i Rezolucija da se mogu nabrajati do ujutru.
    (Knezevic Zoran, 1. februar 2023 18:40)

    # Link komentara

  26. Ladno je zrikava lol
    (Marko, 1. februar 2023 17:32)

    # Link komentara

  27. ne brinite, za par godina će slobodni svet na čelu sa Rusijom napraviti sve novo. novu svetsku banku, zdravstvenu organizaciju i čak i izbor za mis sveta.
    (DaLanik, 1. februar 2023 16:44)

    # Link komentara

  28. Amerikanka zasluženo pobedila, ubedljivo najlepša. Ovi nemači pojma koji žensko u životu nisu dodirnuli da se ne javljaju.
    (Srbija, 1. februar 2023 15:46)

    # Link komentara

  29. @@@ Ne kapiras, jer sve vidis crno ili belo. Nacizam kolektivnog zapada nije ni beo ni crn, on je siv, suptilno podmukao.
    (Baklava, 01. februar 2023 13:28)

    Da, ne kapiram, zato i pitam da mi pojasnite zašto mislite to što mislite, ali jedino što dobijam su besmislene floskole za razgovor uz pivo ispred dragstora.
    (Tulumba, 1. februar 2023 15:35)

    # Link komentara

  30. generalno meni su Ruskinje medju ruznijim zenama sveta, ali ova je izuzetak, sto se tice nacizma postoji u raznim oblicima i raznim narodima
    (seljadin, 1. februar 2023 15:24)

    # Link komentara

  31. Meni je stvarno lepa. Ruskinje, Beloruskinje i Srpkinje su ubedljivo najlepse.
    (Velika trojka, 1. februar 2023 14:56)

    # Link komentara

  32. @@@ Ne kapiras, jer sve vidis crno ili belo. Nacizam kolektivnog zapada nije ni beo ni crn, on je siv, suptilno podmukao.
    (Baklava, 01. februar 2023 13:28)

    Da, ne kapiram, zato i pitam da mi pojasnite zašto mislite to što mislite, ali jedino što dobijam su besmislene floskole za razgovor uz pivo ispred dragstora.
    (Tulumba, 1. februar 2023 14:48)

    # Link komentara

  33. Ruzna izabrana kaubojka mogla bi komotno cistiti stikle
    Ruskinji, koja je po lepoti san od zene prema amerikanki.
    Sta me smeta, da cak i neki Srbi zbog rata u Urajini u svojim
    komentarima, bez razloga uomalozavaju Ruskinju i Rusiju.
    (Velickovic, 1. februar 2023 14:38)

    # Link komentara

  34. @ Tulumba:
    Evo, za pocetak, nekoliko ocitih primera, u kojima moze da se prepoznaju karakteristike nacizma:
    1. Stalni intervencionisticki ratovi, koji se kreiraju i izvode diljem planete na svoju ruku i prema nahodjenju jedne velike sile koju slepo slede drzave koje su se samoprozvale "medjunarodna zajednica".
    2.Gazenje medjunarodnog prava, Povelje UN, Konvencija i Rezolucija, koje su obavezne samo onda ako ta velika sila to odluci.
    3.Osnivanje takozvanih "medjunarodnih sudova", koji sude drzavama i narodima koji su se oduprli aspiracijama te velike sile.
    4.Unistenje, masovna destrukcija koju ta drzama uz pomoc "medjunarodne zajednice" cini diljem planete uz ogromne zlocine i pogibiju ljudi koje potom zakopavaju pod zajednickim naslovom u "kolateralna steta". Iz tih "oslobodjenih" teritorija beze milionske kolone izbeglica koje navaljuju na vrata EU
    5.Permanentno priblizavanje NATO-a, koga ispravnije treba zvati "americka batina", ruskim granicama.
    6.Otvorene aspiracije te velike sile ka prirodnim bogatstvima Rusije, sto su javno obelodanjivali najvisi americki zvanicnici.
    7.Priblizavanje ruskim granicama, istim onim putem, kojim je isao i Hitler a zvao se "Drang nach Osten".
    8.Prijem drzava sa nacistickim "minulim radom" u EU, koje se obavlja preko noci i bez "klastera" i ostalih gluposti. Navodim neke u okruzenju, Hrvatska, Madjarska, Rumunija i Bugarska. Sledeca je Albanija, siptari sa KOSMET-a i muslimani iz BiH,potomci "Handzar divizije".
    (Knezevic Zoran, 1. februar 2023 14:34)

    # Link komentara

  35. Najgore i najpodmuklije na svetu su rskinje.Te o kojima pricate su ukrajinke!
    (beli, 1. februar 2023 13:53)

    # Link komentara

  36. Amerikanka ružna ko hijena, Ruskinja slatka ko med!
    Ona misica sa "Kosova" je bila 100% u pravu kada je onako začuđeno reagovala na pobedu Amerikanke, sve devojke su bile lepše od nje, zato su sva takva takmičenja poput izbora za mis sveta ili pesme evrovizije totalna glupost na kojima uoošte ne treba učestvovati!
    (Cinik, 1. februar 2023 13:51)

    # Link komentara

  37. Putko da je pošalje kod onih čečenskih vojnika po restatoranima i kafićima Ukrajine. Treba da se popravi natalitet rusije kada rusi to već sami ne mogu da rade.
    (Olja, 1. februar 2023 12:33)

    Eto zasto ne volim naciste
    (Steve, 1. februar 2023 12:43)

    Isto. Zato ce svi boljsevicki nacisti iz Srbije i rusije uskoro biti proterani u gulag da tamo trunu.
    (Milan, 1. februar 2023 13:47)

    # Link komentara

  38. Svet u vrtlogu rata ,preti svetu apokalipsa,a ovi o izborima za mis,boze svasta
    (xy, 1. februar 2023 13:33)

    # Link komentara

  39. Sad lutko da proveriš koji baja sa Zapada ima najdeblji konto, pa da se utešiš. I to više puta....
    (lala, 1. februar 2023 13:29)

    # Link komentara

  40. @@@ Evo, umesto Knezevica ja cu u dve reci: KOLEKTIVNI ZAPAD.
    (Dule, 01. februar 2023 12:15)

    Ja pitam za detaljnije objašnjenje, a ti odgovoriš u vidu floskule kroz dve reči!?

    Nacizam je neposredno odgovoran za smrt nekoliko desetina miliona ljudi.

    Nacisti su smatrali da su određene etničke grupe, u prvom redu Jevreji, Sloveni i Romi, ljudi drugog reda i da su njihovi životi jedino vredni ako mogu da se stave u robovlasnički odnos i direktnu službu arijevske rase.

    Nacisti su formirali koncentracione logore gde su izrabljivali, mučili i izgladnjivali zatočenike, a one radno nesposobne, uključujući i decu odmah ubijali. Najčešće u gasnoj komori.

    I sad me zanima kakve veze (ne)sloboda govora, miss sveta i politička korektnost ima sa masovnim ubijanjem, logorima i gasnim komorama?

    Hvala unapred.
    (Tulumba, 1. februar 2023 12:37)

    Ne kapiras, jer sve vidis crno ili belo. Nacizam kolektivnog zapada nije ni beo ni crn, on je siv, suptilno podmukao.
    (Baklava, 1. februar 2023 13:28)

    # Link komentara

  41. Preslatka Ruskinjica!!!
    Ovakve “izbore” ionako treba izbegavati… kao Fakebook su polako deo prošlosti.
    Mada, samim tim što je uopšte učestvovala predstavnica Rusije je POBEDA!!!
    Zapad je ionako pod “dirigentskom” palicom NATOa, i sve ide ka otvorenim sukobom sa Rusijom (generalno, uništavanje Slavena, Pravoslavlja)…
    (RIP EUsROSONG, 1. februar 2023 13:25)

    # Link komentara

  42. Sve to ide uz pokušaj okupacije druge države.
    Nema se čemu čuditi.
    (Tom Starin, 1. februar 2023 13:12)

    # Link komentara

  43. Smatra da je bilo namjesteno?
    Hoće reci iako je dala pi*** debelim Amerima u komisiji i dalje nije prošla?
    Strasno..
    (Iza ograde, 1. februar 2023 13:10)

    # Link komentara

  44. Gebels je bio majstor propagande, svi nacistički zločini su zasnovani na toj propagandi, meka moć je mnogo efikasnija od tvrde, prethodi joj i prevazilazi i ona je glavno oružje velikih sila, samo su je Ameri efikasnije iskoristili od kraja Drugog svetskog rata, kroz Hladni rat a najviše od totalne globalne dominacije nakon raspada SSSR-a, olakšana rasprostranjenoscu mas medija i društvenih mreza. Problem je selektivna, proizvoljna, spinovana, histerična, lažna demagogija.
    (@tolumba, 1. februar 2023 13:01)

    # Link komentara

  45. Nije trebala da nastupi, Rusiju ne treba pustati nigde na bilo koje internacionalno takmicenje, priredbu ili skup dok ne zaustavi agresiju na Ukrajinu i povuce se u svoje medjunarodno priznate granice!
    (Englesko naselje, 1. februar 2023 12:56)

    # Link komentara

  46. Nije pobedila jer je Srpkinja a zapad nas mrzi i zagadjuje nam reke da ne bi bili tako lepi.
    (lolz, 1. februar 2023 12:30)

    Ne brini, sve ce biti uredu kad je Bil Gejts cipuje
    (vanzemaljac, 1. februar 2023 12:56)

    # Link komentara

  47. Svima mora biti jasno da će ovakvih primjera biti sve više u budućnosti. Rusi neće moći na sportska takmičenja, a ako dodju drugi (sa par izuzetaka) će okretati ledja kad ih vide. Trenutno ni umjetnici (koncerti, izložbe, glumci, balet) nemaju pristupa većini zemalja u Evropi. Svi znamo kako je stanje sa letenjem iz i do Rusije iz Evrope i USA. Čak i kad se jednog dana ukinu sve ove sankcije, prosječni ruski gradjanin će biti obilježen. S razlogom ili bez razloga, opravdano ili neopravdano, da li je kriv čitav narod ili samo pojedinci, sami odlučite. Tako je, kako je. PS. Mnogi, širom svijeta, sa podozrenjem gledaju i dan danas na sve Njemce, a prošlo je više od 100 godina od prvog i 70-ak godina od drugog rata.
    (Mile dizna, 1. februar 2023 12:49)

    # Link komentara

  48. Dosla je u komunistickoj crvenoj da "propagira Rusko carstvo" (sto je sama rekla), u vreme dok izlapeli kgb patuljak dnevno ubija hiljade sto ukra, sto rusa. I ona je iznenadjena sto je bojkotuju?! I treba! Nekad su bar misice bile za mir u Svetu, a ova podrzava ubijanje. Fuj!
    (Sta je ocekivala, 1. februar 2023 12:49)

    # Link komentara

  49. ne znam šta je radila među normalin svetom. Nek ide u Severnu Koreju, tamo je tim rusima mesto.
    (Aleksa, 1. februar 2023 12:49)

    # Link komentara

  50. Dolazis iz zemlje novog Hitlera i cudis se necemu.
    (Xman, 1. februar 2023 12:48)

    # Link komentara

  51. Uvek je i bilo namešteno. Jedino što se sada daje i ovaj ratni kontekst u prilogu.
    (Aleksa, 1. februar 2023 12:47)

    # Link komentara

  52. Putko da je pošalje kod onih čečenskih vojnika po restatoranima i kafićima Ukrajine. Treba da se popravi natalitet rusije kada rusi to već sami ne mogu da rade.
    (Olja, 1. februar 2023 12:33)

    Eto zasto ne volim naciste
    (Steve, 1. februar 2023 12:43)

    # Link komentara

  53. Rusi potpuno i neobjasnjivo izopsteni iz normalnog sveta nakon visestrukih klanja po komsiluku i potpunom ugnjetavanju ljudskih prava u svojoj zemlji. Ma da, to je sve "truli zapad".
    ("Z"austavljeni, 1. februar 2023 12:38)

    # Link komentara

  54. @@@ Evo, umesto Knezevica ja cu u dve reci: KOLEKTIVNI ZAPAD.
    (Dule, 01. februar 2023 12:15)

    Ja pitam za detaljnije objašnjenje, a ti odgovoriš u vidu floskule kroz dve reči!?

    Nacizam je neposredno odgovoran za smrt nekoliko desetina miliona ljudi.

    Nacisti su smatrali da su određene etničke grupe, u prvom redu Jevreji, Sloveni i Romi, ljudi drugog reda i da su njihovi životi jedino vredni ako mogu da se stave u robovlasnički odnos i direktnu službu arijevske rase.

    Nacisti su formirali koncentracione logore gde su izrabljivali, mučili i izgladnjivali zatočenike, a one radno nesposobne, uključujući i decu odmah ubijali. Najčešće u gasnoj komori.

    I sad me zanima kakve veze (ne)sloboda govora, miss sveta i politička korektnost ima sa masovnim ubijanjem, logorima i gasnim komorama?

    Hvala unapred.
    (Tulumba, 1. februar 2023 12:37)

    # Link komentara

  55. Putko da je pošalje kod onih čečenskih vojnika po restatoranima i kafićima Ukrajine. Treba da se popravi natalitet rusije kada rusi to već sami ne mogu da rade.
    (Olja, 1. februar 2023 12:33)

    # Link komentara

  56. Naravno, da sada izbegavaju Ruskinje, koje su bez premca u svemu
    najbolje, najinteligentnije, graciozne i najlepse zene. Ali ni Srpkinje ne
    bi izostavio iz spiska.
    (Okulista, 1. februar 2023 12:07)

    Eto zato ne volim Rusofile. Oni su ti sve naj naj naj, tvoja zemlja ti je u drugom planu. A to da su najbolje, najlepse itd su opet samo bajke kao sve kod Rusofila. Nista protiv njih, Ruskinje su normalne zene kao sve ostale. Ima lepih i dobrih ljudi svugde po svetu.
    (anonimus, 1. februar 2023 12:32)

    # Link komentara

  57. Nije pobedila jer je Srpkinja a zapad nas mrzi i zagadjuje nam reke da ne bi bili tako lepi.
    (lolz, 1. februar 2023 12:30)

    # Link komentara

  58. Lepa je,mada nisam video ostale.
    (Milos, 1. februar 2023 12:26)

    # Link komentara

  59. Zapad nikako da se sabere od šoka i histerije izazvane neočekivanim odgovorom Rusije na zločine međunarodnih fašističkih falangi na Ruski narod u Ukrajini.Mislili su da će lako sa Rusijom i da Putin neće imati petlju da reaguje na provokacije.
    (Prebranac, 1. februar 2023 12:18)

    # Link komentara

  60. @@@ Ko ne shvata da je novi nacizam, pred vratima, taj je ili neobrazovan ili glup. Naravno, taj nacizam ne mrsira u crnim uniformama i izglancanim vojnickim cizmama vec maskiran u odore demokratije, ljudskih prava i sloboda u najsirem smislu te reci. Sve je isto "samo njega nema"?! Tu su, nazalost, ukljucene i neke drzave koje su tesko postradale od ruku nacista.
    (Knezevic Zoran, 01. februar 2023 09:57)

    Objasni malo detaljnije taj novi nacizam. I daj konkretne primere.

    Hvala unapred.
    (Tulumba, 1. februar 2023 11:51)

    Evo, umesto Knezevica ja cu u dve reci: KOLEKTIVNI ZAPAD.
    (Dule, 1. februar 2023 12:15)

    # Link komentara

  61. Naravno, da sada izbegavaju Ruskinje, koje su bez premca u svemu
    najbolje, najinteligentnije, graciozne i najlepse zene. Ali ni Srpkinje ne
    bi izostavio iz spiska.
    (Okulista, 1. februar 2023 12:07)

    # Link komentara

  62. Za to takmičenje se zna ... ko je koliko spreman da dâ, toliku će nagradu i dobiti!
    Pa sad vi vidite na šta je spremna "Miss" ...
    (Dragon, 1. februar 2023 12:05)

    # Link komentara

  63. pa normalno da te izbegavaju kad si licno ti ustvari odgovorna za rat u Ukrajini..i naravno,niko drugi
    (jupiter, 1. februar 2023 12:01)

    # Link komentara

  64. Ukrainci su totalno obolili , prosto nevjerovatno kako ta američka propaganda uspješno funkcioniše! Nadajmo se da neće još dugo!
    (katić, 1. februar 2023 11:59)

    # Link komentara

  65. Živ nisam Izbor za mis namešten.
    Popara kadar nevera.
    (Eric Cartman, 1. februar 2023 11:56)

    # Link komentara

  66. @@@ Ko ne shvata da je novi nacizam, pred vratima, taj je ili neobrazovan ili glup. Naravno, taj nacizam ne mrsira u crnim uniformama i izglancanim vojnickim cizmama vec maskiran u odore demokratije, ljudskih prava i sloboda u najsirem smislu te reci. Sve je isto "samo njega nema"?! Tu su, nazalost, ukljucene i neke drzave koje su tesko postradale od ruku nacista.
    (Knezevic Zoran, 01. februar 2023 09:57)

    Objasni malo detaljnije taj novi nacizam. I daj konkretne primere.

    Hvala unapred.
    (Tulumba, 1. februar 2023 11:51)

    # Link komentara

  67. Mozda ova Ruskinja ne zasluzuje pobedu, ali za onu Amerikanku je Afrodita licno
    (St3fan KG, 1. februar 2023 11:49)

    # Link komentara

  68. Ziva istina, svi vas sve izbegavaju jer ste Rusi a to kod velike vecine znaci seljacko, bahato, pijano i prosto ponasanje.
    (Miki, 01. februar 2023 09:31)

    Druže, kad sam ovo čitao, meni dođe 10ak slajdova sa raznih turističkih destinacija gde si opisao ponašanje Engleza. Većina naših ljudi sa kojima sam pričao na tu temu, tvrdi isto - da nema veće stoke po ponašanju od Engleza.
    (Gong, 1. februar 2023 10:13) # Link komentara

    Nema. Od aerodroma do plaze ili kafica ili bilo gde drugo gde larmaju "gospodari sveta" najgori su.
    (lilly, 1. februar 2023 11:45)

    # Link komentara

  69. Najlepse ribe na celom svetu ruskinje, ko nije bio nema pojma
    (Profesor okultis, 1. februar 2023 11:17)

    Najbolje ribe su Brazilke, ko nije bio nema pojma ;) i za razliku od Rusa, oni su topli i opusteni ljudi.
    (....., 1. februar 2023 11:38)

    # Link komentara

  70. Najlepse ribe na celom svetu ruskinje, ko nije bio nema pojma
    (Profesor okultis, 1. februar 2023 11:17)

    Ribe? Mislis na zene? Ako su na srpskom zene ribe, sta su onda muskarci? Volovi mozda?
    (Razmisljanje jednog obicnog srpskog vola, 1. februar 2023 11:37)

    # Link komentara

  71. dodji u bg srecice
    (gvajnaja krasota, 1. februar 2023 10:37)

    I tu je ceka seoska krezava lola koji pokusava da se predstavi kao svaler iz Beogradskog pasaluka.
    (Beskrajna zalost nad bezumljem internet Srba, 1. februar 2023 11:36)

    # Link komentara

  72. U mom kokošincu se mogu naći 2-3 lepše od nje.
    (Petar, 1. februar 2023 11:35)

    # Link komentara

  73. I ako su te izbegavali i šikanirali, i potrudi se da to tvoje iskustvo podeliš sa što više ljudi u Rusiji, sa tvojim zemljacima, prijateljima, familijom, jer što više bude postajalo svesno posledica politike onog ko ih vodi, pre će se skupiti kuraži u divnom Ruskom narodu za svrgavanje Hitlera sa istoka.
    (Vidak, 1. februar 2023 09:29)

    Hitler sa istoka? Mislis na Zelenskog?
    (Laki, 1. februar 2023 11:33)

    # Link komentara

  74. Najlepse ribe na celom svetu ruskinje, ko nije bio nema pojma
    (Profesor okultis, 1. februar 2023 11:17)

    Profesore, ti si bio i ozenio si se sa nekim kontejnerom umesto sa jednom od tih najlepsih na svetu! Bolje da cutis.
    (Goran, 1. februar 2023 11:31)

    # Link komentara

  75. Sada prica tako a cim joj se bude ukazala prilika da uhvati nekog lovatora onda ce sa njime skupa u USA i na instagrmau ce se jos hvaliti. Isto kao i sva dijeca ruskih oligarha, svi na zapadu. Smjesni ste, a pola njih na balcano bi prodalu mamu da mogu na zapad
    (Ivar, 1. februar 2023 11:31)

    # Link komentara

  76. Ne vidim samo kako miss univerzijade utiče toliko na geopolitičku scenu da baš moramo čuti i njeno mišljenje o tome.
    (Tregfed, 1. februar 2023 11:28)

    # Link komentara

  77. Uvek im je smetala prirodna pravoslavna lepota.
    (bg, 1. februar 2023 10:41)

    hahahaha misice i pravoslavlje...top komentar
    (....., 1. februar 2023 11:26)

    # Link komentara

  78. Znam da je lepota subjektivna, ali ja bar mislim da je ovo univerzalna lepota i da bi bar 70% ljudi reklo da je ova mačka prelepa. Zasluzila je bar finale, bez obzira odakle je...
    (misica, 1. februar 2023 10:35)

    Na ovim profesionalnim slikama sa tofosopom jeste lepa ali na slici sa takmicenja nije bas nesto, samo obicna plavusa. Ne kazem da nije politika umesana ali su sve lepe. Meni su lepse tamnoputne latino amerikanke, nikad nisam mislila da su plavuse nesto specijalno. Bez predrasuda, ja sam plavusa.
    (malina, 1. februar 2023 11:22)

    # Link komentara

  79. Ne bi pobedila ni Nemica u vreme Hitlera.
    (Pedja, 1. februar 2023 11:21)

    # Link komentara

  80. Najlepse ribe na celom svetu ruskinje, ko nije bio nema pojma
    (Profesor okultis, 1. februar 2023 11:17)

    # Link komentara

  81. @David S
    Amerika je pre par dana bombardovala zemlju bez ikakve najave, Izrael ne prestaje da udara Jemen, Siriju, da ne pricamo o unutrasnjoj borbi sa Palestincima koje sve metode koriste. Da li da zabrane i njima ili samo Rusiji?
    (Xman, 1. februar 2023 11:11)

    # Link komentara

  82. Uvek im je smetala prirodna pravoslavna lepota.
    (bg, 1. februar 2023 10:41)

    Jeste, dovoljno je samo nase Srpkinje pogledati. Toliko su prirodno lepe, ali tu lepotu ne pokazuju, zele da budu tajanstvene skrivajuci je pod tonama hemije.
    (Svetosavske gracije, 1. februar 2023 11:08)

    # Link komentara

  83. I ako su te izbegavali i šikanirali, i potrudi se da to tvoje iskustvo podeliš sa što više ljudi u Rusiji, sa tvojim zemljacima, prijateljima, familijom, jer što više bude postajalo svesno posledica politike onog ko ih vodi, pre će se skupiti kuraži u divnom Ruskom narodu za svrgavanje Hitlera sa istoka.
    (Vidak, 1. februar 2023 09:29)

    Nije lepo sto si glup, a da to ne znas!!!
    (Ja, 1. februar 2023 11:06)

    # Link komentara

  84. Da li je moguće da je ova uopšte učestvovala?
    Rusiji i svim državljanima Rusije mora biti onemogućeno učestvovanje na bilo kakvom takmičenju, sve dok se njihova vojska ne povuče iz Ukrajine.
    (David S., 1. februar 2023 10:58)

    # Link komentara

  85. Eeee, jadnice naivna. Da imas mozga znala bi unapred da ce sve sto ti se desilo sigurno da ti se desi pa da ne bi bila ponizavana ne bi ni isla na takmicenje. Ali, ti si toliko naivna i nadobudna, da jos trcis za Ukrajinkom zeleci kontakt sa njom. Toliki narod ti Rusi, a trunke dostojanstva, ponosa i samopostovanja nemaju.
    (Harry, 1. februar 2023 10:57)

    # Link komentara

  86. ova sa druge slike je kao anđeo
    (genijalac, 1. februar 2023 10:51)

    # Link komentara

  87. Ziva istina, svi vas sve izbegavaju jer ste Rusi a to kod velike vecine znaci seljacko, bahato, pijano i prosto ponasanje. Kod tebe licno ”Ko gubi ima pravo da se ljuti”, ajd zdravo.
    (Miki, 1. februar 2023 09:31)

    Vau, nisam znao do sada da i Ruse zbog istih razloga svi izbegavaju kao i Srbe. Vau, naucih nesto "novo".
    (vau, vau ...., 1. februar 2023 10:48)

    # Link komentara

  88. Uvek im je smetala prirodna pravoslavna lepota.
    (bg, 1. februar 2023 10:41)

    # Link komentara

  89. dodji u bg srecice
    (gvajnaja krasota, 1. februar 2023 10:37)

    # Link komentara

  90. Znam da je lepota subjektivna, ali ja bar mislim da je ovo univerzalna lepota i da bi bar 70% ljudi reklo da je ova mačka prelepa. Zasluzila je bar finale, bez obzira odakle je...
    (misica, 1. februar 2023 10:35)

    # Link komentara

  91. baš me to čudi....pa kako i zašto te izbjegavaju ???
    (Marko, 1. februar 2023 10:31)

    # Link komentara

  92. Eto ko bi svetu ugodno? .Kad se srpkinja i albanka zagrljene slikaju opet ne valja.
    (Saša, 1. februar 2023 10:30)

    # Link komentara

  93. Možda zato što izgledaš kao strašilo?
    Ahhh sad će rusofili da se pomame, jer njihova naduvanoustna blondinka predstavnica superiorne slavjanske rase mora da je najlepša i sigurno bi bila mis big beng ali eto mrze je što je Ruskinja.
    (Unuk ribolovca na Loznicu, 01. februar 2023 09:52)

    Cuj izgleda kao strasilo. Bas je slatka devojka. Samo imbecil ne moze da provali da je ova slika dole prosla kroz 200 filtera i da to nije realan prikaz ove devojke. Cak i na toj slici ne izgleda ruzno osim pedo-bajdenofilicarima kojima se svidjaju deca do 10 godina pa im je normalna zenska osoba odvratna.
    (NATOfilija je bolest, 1. februar 2023 10:29)

    # Link komentara

  94. naravno! super si i ti si nasa pobednica! znam kako je, jer radeci za rusku firmu sam osetio na svojoj kozi mrznju i zabrane da se pojavim npr. na evropskim sajmovima.
    (uraaaaaa, 1. februar 2023 10:18)

    # Link komentara

  95. svi te mrze kad si lepši, pametniji , zgodniji.....
    (Saša, 01. februar 2023 09:35)

    onda tebe svi vole
    (dude, 1. februar 2023 10:17)

    # Link komentara

  96. za svrgavanje Hitlera sa istoka.
    (Vidak, 01. februar 2023 09:29)

    Sreća, pa ako dovoljno ideš na istok, stigneš na zapad.
    (Yesn't, 1. februar 2023 10:16)

    # Link komentara

  97. Naravno da je namesteno takmicenje jer do sada u istoriji nisu pobedile 3 belkinje,i to mozda na pocetku, sve su bile azijskog ili juznoamerickog kontinenta.A ova ruskinja je lepsa od polovine ucesnica ovogodisnjeg Misa ukljucujuci i pobednicu, iako uopste ne volim ruse, naprotiv nista mi se njihovo ne svidja, ali jedno je biti realan.
    (Masinac, 1. februar 2023 10:13)

    # Link komentara

  98. Ziva istina, svi vas sve izbegavaju jer ste Rusi a to kod velike vecine znaci seljacko, bahato, pijano i prosto ponasanje.
    (Miki, 01. februar 2023 09:31)

    Druže, kad sam ovo čitao, meni dođe 10ak slajdova sa raznih turističkih destinacija gde si opisao ponašanje Engleza. Većina naših ljudi sa kojima sam pričao na tu temu, tvrdi isto - da nema veće stoke po ponašanju od Engleza.
    (Gong, 1. februar 2023 10:13)

    # Link komentara

  99. Kome je ovo takmičenje uopšte još uvek bitno ?
    (Berliner, 1. februar 2023 10:11)

    # Link komentara

  100. Ne bi me cudilo da je Miss Svajcarske ustvari Albanka.
    (Jovan, 1. februar 2023 09:17)

    # Link komentara

    Nemoguce njeno ime je orginal svajcarsko Heljge Aplen-ljari
    (Gastritis, 1. februar 2023 10:07)

    # Link komentara

  101. Nije joj trebalo biti dozvokleno da se takmiči dok se ruski vojnici ne povuku sa teritorije Ukrajine.
    (T800, 1. februar 2023 10:00)

    # Link komentara

  102. Naravno da je namesteno. Zasto mislite da zene iz Juzne Amerike, Indija i sa Filipina stalno pobedjuju? U tim zemljama su ovakva takmicenja popularna, imaju velike polulacije pa hoce da zadovolje gledaoce. Takodje Mis Univerzum je Americki, nije valjda mislila da ce imatu sansu.
    (anon, 1. februar 2023 09:59)

    # Link komentara

  103. Ko ne shvata da je novi nacizam, pred vratima, taj je ili neobrazovan ili glup. Naravno, taj nacizam ne mrsira u crnim uniformama i izglancanim vojnickim cizmama vec maskiran u odore demokratije, ljudskih prava i sloboda u najsirem smislu te reci. Sve je isto "samo njega nema"?! Tu su, nazalost, ukljucene i neke drzave koje su tesko postradale od ruku nacista.
    (Knezevic Zoran, 1. februar 2023 09:57)

    # Link komentara

  104. Naravno da je diskriminatorsko takmičenje. Nikad nije pobedio muškarac, transdzender ili nebinaran koji se bar delom osećaju kao miss.
    (Ayala, 1. februar 2023 09:56)

    # Link komentara

  105. Slepci su oni tamo. Ja te nikad ne BiH izbegavao.
    (Today, 1. februar 2023 09:52)

    # Link komentara

  106. Možda zato što izgledaš kao strašilo?
    Ahhh sad će rusofili da se pomame, jer njihova naduvanoustna blondinka predstavnica superiorne slavjanske rase mora da je najlepša i sigurno bi bila mis big beng ali eto mrze je što je Ruskinja.
    (Unuk ribolovca na Loznicu, 1. februar 2023 09:52)

    # Link komentara

  107. Ko ti namestio da pobediš za mis Rusije?
    (peraždera, 1. februar 2023 09:48)

    # Link komentara

  108. A šta ti radiš ili tražiš u Nju Orleansu???
    (M.K, 1. februar 2023 09:45)

    # Link komentara

  109. svi te mrze kad si lepši, pametniji , zgodniji.....
    (Saša, 1. februar 2023 09:35)

    # Link komentara

  110. naravno da je namešteno, kao i uvek što je bilo i biće ...
    (mika, 1. februar 2023 09:35)

    # Link komentara

  111. Lepa devojka.
    (Popara, 1. februar 2023 09:35)

    # Link komentara

  112. Ziva istina, svi vas sve izbegavaju jer ste Rusi a to kod velike vecine znaci seljacko, bahato, pijano i prosto ponasanje. Kod tebe licno ”Ko gubi ima pravo da se ljuti”, ajd zdravo.
    (Miki, 1. februar 2023 09:31)

    # Link komentara

  113. I ako su te izbegavali i šikanirali, i potrudi se da to tvoje iskustvo podeliš sa što više ljudi u Rusiji, sa tvojim zemljacima, prijateljima, familijom, jer što više bude postajalo svesno posledica politike onog ko ih vodi, pre će se skupiti kuraži u divnom Ruskom narodu za svrgavanje Hitlera sa istoka.
    (Vidak, 1. februar 2023 09:29)

    # Link komentara

  114. Pa da misice su se uvek zalagale za mir u svetu, zamislite samo kako je sad lepoticama. ;)
    (Legionar, 1. februar 2023 09:27)

    # Link komentara

  115. Ne bi me cudilo da je Miss Svajcarske ustvari Albanka.
    (Jovan, 1. februar 2023 09:17)

    # Link komentara