1. Koju drogu ti uzimas?

    Vidim hrvatima je dobro isla sezona turizma.. Sad lezeci na parama ne znaju sta ce od sebe vec vise na srpskim sajtovima ostavljaju glupe komentare. A onda kada im otkinemo pola drzave onda ce opet biti natoooo pomagaaaj... Bolje da se koncentrisu na ono sto im ceka decu i unuke jer doci ce momenat kad ce italijani madjari slovenci i srbi doci po svoje jer nicija nije do zore gorela pa nece ni nato rajhaovska...a onda, eee a onda ce biti pa srbiiii bracooo..
    (Zagi, 6. oktobar 2022 21:34)

    # Link komentara

  2. Cuj hrvatski ustasa nisam znao da postoje ne znam ruski ustasa il norveski ustasa
    (Krlo, 5. oktobar 2022 14:24)

    Ima Bošnjački i to mnogo.
    (Điđi, 6. oktobar 2022 16:58)

    # Link komentara

  3. Živim u Hrvatskoj i nisam još sreo nekoga tko podržava lik i djelo ustaša, samo o tome čujem iz Srbije. Valjda se to s Kopaonika bolje vidi.
    (Zigi, 6. oktobar 2022 13:30)

    # Link komentara

  4. Hoćete reći "australski ustaša". Srećom nisu došle singapurske ustaše na tu utakmicu
    (Joke, 6. oktobar 2022 12:24)

    # Link komentara

  5. Četnici su samo primali Srbe u redove, to ti odmah govori ko su i šta, su.
    (joko, 5. oktobar 2022 20:13)

    Ono kad lupis bez da znas i proveris i promovises svoje lupetanje kao istinu. Da si malo upuceniji znao bi da nije bilo tako, a i u krajnjem slucaju cak i neki od komentatora dole su ti naveli konkretne primere, bez da se mucis i sam potrazis po istorijskim izvorima.
    (Petar, 6. oktobar 2022 00:01)

    # Link komentara

  6. A Draža nije bio fašista, da si malo čitao istoriju, onu pravu, ne komunističku, ni ustašku, znao bi ko je prvi stao protiv nacista i na stranu naroda.
    (Sića, 05. oktobar 2022 12:05)

    Borba protiv nemačkih nacista iz Drugog svetskog rata ne znači nužno da ti nisi nacista. Nacizam je ideologija, ideologijia koja smatra da postoji viša i niža ljudska rasa i da viša rasa ima pravo da uništi nižu. Da su svi pripadnici neke nacije isti, da su svi dobri ili svi zli itd... da ne nabrajam. Ti kao Srbin, ako misliš da su svi Nemci, Hrvati ili muslimani isti i zli i da ih sve treba pobiti, automatski si nacista. Četnici su samo primali Srbe u redove, to ti odmah govori ko su i šta, su. Hteli su da stvaraju srpsku državu, bez drugih nacija. Baš kao i ustaše. Razlika je samo što ustaše beše moćnije jer su rano ušle u savezništvo sa Nemcima.
    (joko, 5. oktobar 2022 20:13)

    # Link komentara

  7. Sad sam kopo po nekim kutijama i nađem stare mobilce, Erikson a i Nokiu 3210 evo sad igram onog crva ili glistu na engleskom snake. A vi što živite od nacionalizma i širite mržnu patite, živite još u 1944 a dede su vam svima bili partizani jer da nisu nebi vam se očevi rodili u Jugoslaviji..
    (Kapija od drveta, 5. oktobar 2022 19:40)

    # Link komentara

  8. Ove ustaše nikako da ukapiraju. Pa nisu vam Jevreji Srbi. Da ste ubijali samo nas Srbe,ne bi se puno pricalo o tome,jer mi nemamo planetarnu silu i moć. Ali sa Jevrejima ste se malo zeznuli,hehehe
    (Oliver, 5. oktobar 2022 19:30)

    # Link komentara

  9. @kole
    A sta si ocekivao od naroda ciji su preci ubijali decu?
    (ironicni, 5. oktobar 2022 18:47)

    # Link komentara

  10. Aman dobro je ljudi, sta ste napali Hrvate. Pa svaki narod ima svoj identitet. Nas je Azbuka, slave, manastiri itd...Njihov identitet je nacizam, fasizam, sovinizam itd... Svako se ponosi onim sto je.
    (Banja Luka, 5. oktobar 2022 18:23)

    # Link komentara

  11. Tu pisu kako smo mi hrvati ustase. Imam 50 godina, u hrvatskoj vojsci sam bio od 91. do 95., druzio se s najvecim hrvatskim nacionalistima i NIKAD nisam upoznao ustasu, pa cak ni nekog ko gotivi ustase.
    (lovely jubbly, 5. oktobar 2022 18:04)

    # Link komentara

  12. Ajde ljudi calm down.
    Nemojte zaboraviti (nije moj izum, nastao je negdje u doba Cezara, onog Cezara koji je zbog kockarskih dugova ratovao):
    Divide et impera.
    ili hrvatski/srpski: zavadi pa vladaj
    (megatronman, 5. oktobar 2022 17:36)

    # Link komentara

  13. Australijanci su manje tolerantni na naciste od Evropljana, svaka cast za to. Nas evo ubedjuju da su Azovci borci za slobodu, a Bandera i Stepinac bili veliki humanisti.
    (Alexa, 5. oktobar 2022 17:33)

    # Link komentara

  14. Kakvih bolesnih hrvata ima sta je ovo.. dodje lik i pise razlicitim imenima komentare i to ej toliko glup da pise iste komentare sa ralicitim imenima.. sine idi lijeci se. Hrvat si i prihvati to.. srbin izdajnik svog roda. I nemoj da si ljubomoran na srbe.
    (Kole, 5. oktobar 2022 17:23)

    # Link komentara

  15. Inače nešto me zanima pa ako može kakav Hrvat da mi odgovori. U ovim retkim situacijama kad vam zabrane salitiranje faš.. ovaj vašeg tradicionalnog pozdrava šta radite dalje? Da li idete kući i salutirate tamo i koliko to vremenski traje?
    (Obrad, 5. oktobar 2022 17:18)

    # Link komentara

  16. Bravo Australianci! Vi ste prava država, i neka ste zabranili Noletu da udje, jer se nije vakcinisao...
    (niko, 5. oktobar 2022 17:07)

    # Link komentara

  17. Mali Vuk, 05. oktobar 2022 14:30, zaista vas truju ustaskom propagandom u HR. Većina vas nosi SRPSKA imena i prezimena (uostalom pogledajte vaseg premijera i predsednika?!). Srbi su autohtoni narod, postoje spomenici. hramovi, grobovi... Znam da vas to boli ali to su nepobitne cinjenice.
    (, 5. oktobar 2022 17:00)

    # Link komentara

  18. Samo mi nikad nismo unistavali gradove u Srbiji i ubijali po Srbiji, bar ne do danasnjih dana a u neka buduca vrimena ko ce znati.
    (Ante, 05. oktobar 2022 13:54)

    Pa kad ste imali dovoljno Srba u Hrvatskoj da ih ubijate... jbg mi smo za istu stvar morali da prelazimo granicu...
    A za buduca vremena se ne brini, necemo vas terati da vi prelazite granicu, docicemo mi opet kod vas, da vas ne izlazemo trosku putovanja!
    (Baba Stanojka, 5. oktobar 2022 16:58)

    # Link komentara

  19. Ove što pljuju Dražu Mihailovića i četnički pokret i što ih nazivaju saradnicima okupatora, samo da pitam, koliko su američkih i uopšte savezničkih pilota spasili komunisti i ustaše? Da čujem odgovor?
    (Anonimus, 5. oktobar 2022 16:32)

    # Link komentara

  20. Ono sta hrvati od kraljeva imaju a Srbi u ranom srednjem vijeku nemaju osim mitova - isprave i natpisi narodnih vladara. Jedino što vi imate je Strojimirov pečat, dok mi imamo brojne Branimirove natpise, Trpimirov natpis, dva Muncimirova i jedan Mislavov, jedan kraljice Domaslave, nadgrobnu ploču Jelene Slavne, u kojoj saznajemo praktički o cijeloj dinastiji Krešimirovića od Mihajla, Držislavov natpis, darovnicu Petra Krešimira IV. samostanu sv. Marije, potvrdu Rapskoj biskupiji, Zvonimirovu darovnicu samostanu sv. Benedikta i Bašćansku ploču, vi to nemate gospodo draga, pa čak i iz kasnijih vremena, nemate dokumentacije svog sabora kad sabor niste ni imali, nemate svoj Vinodolski zakonik, nemate svoju inkunabulu. Nemate ništa, jedan pišljivi Strojimirov pečat, tako da ako ćete nekoga lektorirati o tome kako nema povijest počnite od sebe.
    Ako ces nesto naplatiti, bolje plati svoju edukaciju
    ---…--
    Ovi ustasoidi vise na nasim portalima non stop.. ubise ih kompleksi.. hiljadugodisnja istorija, kraljevi… HAHAHAHAHAHAHAH
    ajde vi kroasani, jel moze neko od vas da mi kaze gde se nalazi JEDAN, samo jedan grob bilo kog “vaseg” kralja?!?!
    Nema, a???
    Nigde, ni jedan jedini!
    Pre ili kasnije… sve cemo vam naplatiti!
    (dadada, 5. oktobar 2022 16:31)

    # Link komentara

  21. Kakve gluposti prave, ovi Srbo katolici, strašno. Pa posle kao nismo mi loši bla, bla, bla.
    (Yeees, 5. oktobar 2022 16:31)

    # Link komentara

  22. Samo jedan ustaša kažnjen? Pravda je BAŠ spora...
    (SOKO, 5. oktobar 2022 16:22)

    # Link komentara

  23. Mislili možda da malo prkose Srbima, al nisu računili da će isprkositi celom svetu. Ako je ovo jedina Hrvatska nacionalna zaostavština onda je to tužno, da pevaju nacističke pesme i daju nacističke pozdrave kako bi se osećali kao Hrvati. Moraju to shvatiti i menjati se iznutra. Nikom u svetu ne mogu da smetaju pesme "svud su straže generala Draže", on se borio protiv komunista i nacista, a u štabu je imao čak i Britance i Amerikance. Znači nije se borio protiv Hrvata, Nemaca, niti protiv Srba, Bošnjaka, nego protiv nacista i komunista. Komunisti su ga kasnije satanizovali i optužili da se udružio sa okupatorima protiv komunista, što je apsurd. Njegovom zapovedniku Petru II Karađorđeviću, Britanska kraljica Elizabeta II bila je kuma. Australija je zemlja komonvelta, u kojoj je do juče Elizabeta II bila Kraljica. "Za dom spremni" nikako nije dobro pevati u Australiji, dok su "straže generala Draže" dobrodošle.
    (monarhija, 5. oktobar 2022 16:20)

    # Link komentara

  24. A Draža nije bio fašista, da si malo čitao istoriju, onu pravu, ne komunističku, ni ustašku, znao bi ko je prvi stao protiv nacista i na stranu naroda.
    (Sića, 05. oktobar 2022 12:05)

    Koliko dugo se borio protiv nacista? Čisto da se zna...
    (samo se pitam..., 5. oktobar 2022 14:22)

    Duze od malog Joze, koji bi jos isao po sumama i gorama da Crvena armija nije svratila u ove krajeve.
    (tp, 5. oktobar 2022 16:16)

    # Link komentara

  25. Nisu svi hrvati ustaše ali su sve usteše - hrvati!
    (Realno, 5. oktobar 2022 15:50)

    # Link komentara

  26. Vidim hrvatima je dobro isla sezona turizma.. Sad lezeci na parama ne znaju sta ce od sebe vec vise na srpskim sajtovima ostavljaju glupe komentare. A onda kada im otkinemo pola drzave onda ce opet biti natoooo pomagaaaj... Bolje da se koncentrisu na ono sto im ceka decu i unuke jer doci ce momenat kad ce italijani madjari slovenci i srbi doci po svoje jer nicija nije do zore gorela pa nece ni nato rajhaovska...a onda, eee a onda ce biti pa srbiiii bracooo..
    (miki, 5. oktobar 2022 14:37)

    # Link komentara

  27. Za ustaše su samo vešala, a ne nekakve zabrane. Zabrane su za ljude...
    (Istrebljivač Vonjevina, 5. oktobar 2022 14:35)

    # Link komentara

  28. Nije da nije Milošević pokušao postaviti granicu na liniji Virovitica-Karlovac-Karlobag,ali " ustaše" nisu prihvatile plan.
    (Zgubidan, 5. oktobar 2022 14:33)

    # Link komentara

  29. Cela srpska istorija je laž, Šešelj vas u huškanju 90ih lagao BAŠ ZA SVE! Novinari HRT-a su bili u katedrali u Magdeburgu i ptali su sveštenika, da li je na ulazu u katedralu pisalo "čuvaj nas Bože od kuge i Hrvata". On im je u šoku odgovorio, da li vi stvarno mislite da na katedrali može pisati nešto tako protiv nekog naroda, to je laž! Ali dalje su našli nemačke protestantske knjige, koje pišu da su Hrvati ratovali protiv njih, na strani Pape, u Tridesetogodišnjem ratu. Dive se hrvatskom ratništvu, a pišu da zločine nisu radili oni, nego njihovi plaćenici-sluge, verovali vi ili ne SRBI i Vlasi (Rumuni), pravoslavci. Zbog njihovih zločina ih švedski kralj Gustav zove, "Novim plemićima đavola". Šešelj istinu samo izokrenuo i 1000puta ponavljao Srbima...
    Njemačka knjiga "CARSKI HERETICI I HRVATI” tiskana nakon Velikog rata 1918. otkriva da su Srbi kao vojne sluge Hrvata činili zločine u Tridesetogodišnjem ratu!
    Isto i "Bečki konjušari", a konjušnica je bila u hrvatskom Đakovu, a ne u Beču i danas je tamo i najstarija je u Evropi sa 515g. U njoj su Hrvatima bili konjušari mladi Srbi, koji nisu hteli biti Đojleni po muškim haremima u Beogradu. Šešelj, po tradiciji, samo izokrenuo priču i 1000 puta ponavljao Srbima, pored srpskog ropstva 500g pod Turcima. Nije bilo samo pravilo prve bračne noći, o ovome se ćuti:
    JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.
    (Mali Vuk, 5. oktobar 2022 14:30)

    # Link komentara

  30. ja reko' ima nešto novo!?
    (1976, 5. oktobar 2022 14:27)

    # Link komentara

  31. U Srbiji Nedićevaca, Ljotićevaca, četnika i ostalog šljama u neograničenim količinama. Lome, razbijaju, divljaju, prave od ljudi ćevape... pa isto nikad neće dobiti zabranu.
    (Ostin A, 5. oktobar 2022 11:57)

    Strašno! Evo ja jutros izašao iz kuće i sreo sam 8 nedićevaca, 14 ljotićevaca i 17 četnika, sve to samo do prvog semafora. Polomljeni ćevapi svuda po ulici, jezivo.
    (phreak, 5. oktobar 2022 14:27)

    # Link komentara

  32. Cuj hrvatski ustasa nisam znao da postoje ne znam ruski ustasa il norveski ustasa
    (Krlo, 5. oktobar 2022 14:24)

    # Link komentara

  33. Четници нису били фашисти. Њихова идеологија није била фашистичка. Комунисти су покушавали да изједначе усташе и четнике како би се умањили усташки злочини.
    (Куп је битан, 5. oktobar 2022 12:52)

    Jel ti to deda rekao? Hebo nanu svoju. Lago ti je sve, od reči do reči. Četnici su zlotvori, izdali i osramotili srpski rod. A to što naši sad rehabilituju sve i svakog, pusti to. Budale, neznaju šta rade. Mi smo ono što drugi misli o nama, a ne ono što mi mislimo o sebi.
    (Viktor, 5. oktobar 2022 14:23)

    # Link komentara

  34. Deklarisani koljači civila Kalabić, Draža i mnogi drugi su rehabilitovani, bolje da Srbija ćuti po ovom pitanju...
    (Fakt, 5. oktobar 2022 14:23)

    # Link komentara

  35. Užitak kada pozdraviš sa najljepšim pozdravom, neprocijenjivo! Bilo je to tako lijepo gledati, moram priznati da je srce zaigralo. Još nas ima , milioni i milioni.
    (Totenkopf, 5. oktobar 2022 14:23)

    # Link komentara

  36. Užitak kada pozdraviš sa najljepšim pozdravom, neprocijenjivo! Bilo je to tako lijepo gledati, moram priznati da je srce zaigralo. Još nas ima , milioni i milioni.
    (Totenkopf, 5. oktobar 2022 14:22)

    # Link komentara

  37.  A Draža nije bio fašista, da si malo čitao istoriju, onu pravu, ne komunističku, ni ustašku, znao bi ko je prvi stao protiv nacista i na stranu naroda.
    (Sića, 05. oktobar 2022 12:05)

    Koliko dugo se borio protiv nacista? Čisto da se zna...
    (samo se pitam..., 5. oktobar 2022 14:22)

    # Link komentara

  38. Takvi su hrvati!!!
    (Dragan, 5. oktobar 2022 14:20)

    # Link komentara

  39. Ljudi, jel ste vi svesni da su hrvati nasa krv! Jel razumete da ne samo u modricu drazenu banu jelacicu tece nasa krv nego i u pavelicu, luburicu i ovim nesrecnicima sto dizu ruke u slavu nacizma. Ja mislim da nam to govori nesto veoma ruzno o nama tj kakvi postanemo kad prodamo veru za veceru.
    (maksa, 5. oktobar 2022 14:15)

    # Link komentara

  40. U rvatskoj bi ga proglasili za narodnog heroja.
    eu je postala totalno fasisticka, cim toliko podrzavaju i sponzorisu azov bataljon u Ukraini zajedno sa amerima. Zesca kriza drma svet.
    (Vatrogasac, 5. oktobar 2022 11:27)

    A mi smo mnogo bolji... Ruse i ne spominjem, jer ako si mislio da ces kvalifikacijom Azova kao naciste da anuliras nacisticke postupke Rusije...
    (Rezident, 5. oktobar 2022 14:15)

    # Link komentara

  41. nisu svi srbi cetnici ali su svi cetnici srbi !
    (mateo, 05. oktobar 2022 12:52)

    Укључујући и оне са Крка и из Словеније?
    (Боске, 5. oktobar 2022 14:15)

    # Link komentara

  42. Ti i tvoji niste doživeli ništa od Draže i njegovih pristaša, Đujića, Đurišića, Ljotića, Pećanca i ostle bagre. Tebi su oni bili anti fašisti, jer ti je deda pričao. Ali .......? Čitaj malo neovisne strane izvore, ako nećeš slušati šta ti komšije Muslimani, Hrvati, Albanci, pa i pravi srpski antifašisti imaju za reći. Znaš ti dobro da su se ti tvoji "antifašisti" sve do 1955 godine krili po šumama i gorama. A zašto? Znaš ti dobro?
    (Ja i raja, 5. oktobar 2022 12:55)


    Sammo da razbistrimo konfuziju u onome što si napisao. Inače, ni ranije nisam imao ništa protiv Hrvata, a naročito nakon saznanja da je u Dalmaciji u četnicima vojvode Đujića bilo preko 2500 etničkih Hrvata (dakle ne pokatoličenih Srba ili Srba katolika). Većinom su to bili Hrvati Orjunaši ali i Hrvati odani kralju (Kaštelanski četnički odred, Splitsko-šibenski odred, komandant Krešimir Vranić i dr. ), što je za svaku pohvalu. Takođe, jedan od najbližih saradnika D. Mihajlovića bio je Zvonimir Vučković, neka vas ne zavara prezime, etnički Hrvat od oca Petra Prkića iz Vareša a majke iz Makarske. Cenjen kao intelektualac, vojnik i pisac. Četnici DM su rehabilitovani i u Sloveniji i to pre nego u Srbiji. Čak im se i čuveni slovenački komunista Janez Stanovnik izvinjavao. Leon Štukelj, Aleksandar Bajt, Uroš Šušterič vojvoda Triglavski, Karl Novak, Vladimir Vauhnik i mnogi drugi antifašisti bili su četnici. Na drugoj strani su bili Ljotić, Nedić i Pećanac. Polako se i u Hrvatskoj otkrivaju te stvari. Pozdrav!
    (arh., 5. oktobar 2022 14:12)

    # Link komentara

  43. ЈБТ па Рвати ускоро неће имати гледалаца
    (Дрндоје, 5. oktobar 2022 14:10)

    # Link komentara

  44. Четници нису били фашисти. Њихова идеологија није била фашистичка. Комунисти су покушавали да изједначе усташе и четнике како би се умањили усташки злочини.
    (Куп је битан, 5. oktobar 2022 12:52)

    Ovo nije tačno. Komunisti su izjednačavali Ljotićevce sa Ustašama, a pred kraj su jedino Četnicima nudili aneksiju ako se dobrovoljno predaju.Ostalima su poručili "mrtvi ste kad vas navatamo". Naravno, ova aneksija koja je ponuđena četničkim odredima ne umanjuje njihovu kolaboraciju sa fašistima.
    (Salle, 5. oktobar 2022 14:07)

    # Link komentara

  45. Bila je nedavno serija koja je urađena u Hrvatskoj, a s povijesnim temama poput NDH i slicno. Gosti, odnosno glavni likovi su bili povjesnicari, a bilo ih je i nekoloko iz Srbije. Ono sto me je jako iznenadilo i o cemu nisam razmisljao su rijeci povjesnicara o srpskoj neorganiziranosti na drzavnoj razini u to vrijeme. Vele za NDH, iako je bila zlocinacka tvorevina, da je bila dobro organizirana za razliku os srpske. Meni je iskreno zao da je tako bilo jer je srpski narod zbog toga platio visoku cijenu u povijesti.
    (Davor, 5. oktobar 2022 14:04)

    # Link komentara

  46. A ti jako dobro zmaš, da posle Nemaca od 40ih, u Evropi, jedino još Srbi nose etiketu genocidnog naroda.
    (Mali Vuk, 5. oktobar 2022 12:20)

    misljenjem medjunarodnog suda pravde srbija je oslobodjena svake krivice za genocid, a cak je i za bosanske srbe utvrdjeno da nisu pokusali da istrebe muslimane kao grupu, pa sve sto vama srbomrzcima ostaje je presuda haskog tribunala za lokalni genocid u srebrenici, a lokalni genocid je izum te institucije. i ubijanje u bosni gde je po bosanskim podacima poginulo cini mi se 30 hiljada muslimanskih civila (ukljucujuci i one koji su ubijeni od hrvata) se ne moze stavljati u istu recenicu sa ubijanjem 6 miliona jevreja gde kod se stiglo.

    a sto se tice borbe protiv fasizma, nisu li hrvati isto hteli da uzmu deo bosne, i nije li tudjman sa milosevicem razgovarao o njenoj podeli? i kako je tudjman bio tretiran od evropskih politicara. devedesetih vi niste bili nista bolji, jedino sto je srbija imala komunistickog bandita na vlasti koji nije pratio trendove sirom bivsih komunistickih zemalja vec se drzao diktature.
    (wiener, 5. oktobar 2022 14:03)

    # Link komentara

  47. A Draža nije bio fašista, da si malo čitao istoriju, onu pravu, ne komunističku, ni ustašku, znao bi ko je prvi stao protiv nacista i na stranu naroda.
    (Sića, 5. oktobar 2022 12:05)

    Fuj odvratni cetnice. Umukni i ne brukaj celu normalnu srpsku naciju. Imamo mi cime drugim da se ponosimo, a ne odvratnom cetnickom bradatom, neopranom fukarom. Vi ste krivi sto smo pali na nivo hrvata i ustasa.
    (Nikola PO, 5. oktobar 2022 14:03)

    # Link komentara

  48. Mali vuk - Milošević je povukao svu vojsku i tehniku 1995 i širom otvorio vrata za " Bljesak " i " Oluju ". Zašto te akcije nisu sprovedene 1993 ili 94 ? Ostale tvoje navode ne BiH komentarisao, daleko bi smo otišli.
    (Bocko, 5. oktobar 2022 14:01)

    # Link komentara

  49. (Mali Vuk, 5. oktobar 2022 12:55)

    čime li se ti drogiraš hrvoje.
    (goran, 5. oktobar 2022 13:59)

    # Link komentara

  50. Ljudi jeste li vi svjesni da se ovde radi o Australiji? Šta Tito ima sa ovom temom i svi drugi normalni ljudi?
    Kretena koji su krivo nastrojeni bilo je i bit će dok god ljudi budu postojali.
    Zbog par budala mrziti i vređati jednu naciju za mene nije normalno i uz to za sve kriviti Tita...
    (Lopina bio i presto, 5. oktobar 2022 13:58)

    # Link komentara

  51. SRBI U HRVATSKOJ MASOVNO MENJAJU IME I VERU IZ STRAHA
    Štrbac izneo poražavajuće podatke: Hrvati se raduju što nas je sve manje!
    (Vraćanje korenima, 5. oktobar 2022 12:52)

    Zar se ti ne bi radovao da je Siptara na Kosovu sve manje, umesto toga, njih je sve vise.
    (Eugen, 5. oktobar 2022 13:54)

    # Link komentara

  52. Ustao sam 91 bez puske , bez aviona i tenkova i ustat cu ponovo ako bude trebalo i gonit bandu priko izvora. Ako to znaci bit ustasa onda neka sam ustasa. Samo mi nikad nismo unistavali gradove u Srbiji i ubijali po Srbiji, bar ne do danasnjih dana a u neka buduca vrimena ko ce znati.
    (Ante, 5. oktobar 2022 13:54)

    # Link komentara

  53. U svim dokumentima piše prihvatilište, a u tim prihvatilištima su prvo stizala Hrvatska djeca bježeći pred četnicima. A cijeli svijet broji od jedan, pa naviše, a vi bojite od 1,4 mil. pa na niže, jer ste prvo imali broj od 1,4, pa 1,1 pa 900k pa 700 evo sad imate i 250k.
    Sve su to mitovi i izmišljotine Josipa Broza.
    (?, 5. oktobar 2022 12:53)

    Mit isto kao vukovar i Ovcara. Valjda si shvatio, ili da ti crtam.
    (usrasa, 5. oktobar 2022 13:51)

    # Link komentara

  54. @Milezg, kako da nije, Srbija imala pre 200god., budžet! Hahahaha!
    (Zagorski, 5. oktobar 2022 13:46)

    # Link komentara

  55. "TITO je naš, mi smo Titovi. Vi imate kralja, vi ste njegovi". He, he. Da ste vi bili partizani ne bi Zagreb bio "oslobodjen" tek 8. maja 1945, samo jedan dan pre pada Berlina. Nema glavnog grada u Evropi osim Zagreba i Berlina koji su bili fasisticki sve do 8. maja 1945. Cak i Minhen je pao 30. aprila. Vi ste gospodo purgeri imali Pavelica. Tito nije dizao ustanak u Zagrebu nego u Beogradu, u vili Vladislava Ribnikara na Dedinju a ne u vasem Zagrebu.
    (Goran, 5. oktobar 2022 13:43)

    # Link komentara

  56. tito nas je uništio. Još im poklonio Istru, Krajinu (Jasenovac, Sisak...) i celu obalu uz izgovor da se bori protiv Velike Srbije... eee moji Srbi, kome smo mi dopustili da nad nama vlada
    (iskvarena verzija austrijskog, 05. oktobar 2022 12:12)

    Taćno al se to kod nas nezna.. I jop mu držimo kuću cveća.. To treba sve sravnjati i poslati u "smrdljivu njihovu" odakle je!
    Mi smo najgluplji od svih.. Taćno je ono o napem IQ prošle nedelje.. Pameti nemamo..
    (HanSolo, 5. oktobar 2022 13:42)

    # Link komentara

  57. Hrvatski ustasa ! Zar postoje neki drugi ?
    (Djordje, 5. oktobar 2022 13:41)

    # Link komentara

  58. Definicija Srbina: Prevareni i obamnjeni i zatrovani Hrvat, kojeg su Vizantija i Sava odvojili od Pape i braće Hrvata kad se Crkva cepala i popravoslavili ga. Onda ih Bog, toliko pravoslavne, kaznio sa 500g ropstva i Vizantiju pretvorio u muslimansku Tursku! A celo to vreme brat Srbin se punio sa mržnjom prema braći Hrvatima, zato jer su ostali i dalje katolici sa Papom i Gospom... ".
    (Mali Vuk)

    Људски скелет има око 206 костију, сходно томе да сте ви Хрвати имали на десетине владара требало би ту да се лако нађе неколико хиљада комада костију осталих иза њих зар не?
    Можеш ли ти Мали Вуче да нама преваренима, укажеш на једну једину кост, ма кошчицу од неког вашег владара? Где је положена, које гробно место, који храм, ма било шта? Има ли је игде? Једна једина од малог прста рецимо? Не тражим много, само ми немој указивати на тамо неког Лајоша или Фердинанда, не важи се :)

    Што се тиче кривославља како га зовеш, један такав наш владар Свети Стефан Дечански, чије се мошти налазе у познатом српском манастиру на Космету исцељује болести код многих који му дођу по помоћ: муслимани, Албанци, Италијани и многи други (пре него што праснеш у смех - имаш сведочења неких Албанаца и Италијана о томе). Мада мислим да је то теби тешко да разумеш али ајд. Имате ли ви Хрвати неког владара који се посветио и над чијим моштима се догађају чудесна исцелења. Имате ли ви Хрвати неког свеца чије мошти мироточе и миомиришу?
    (па да, 5. oktobar 2022 13:39)

    # Link komentara

  59. Sine, ne dao ti Bog da doživiš ono što su ustaše radile srpskoj decu, ej deci, bebama samo zato što su bile srpske nacionalnosti, ne smem ovde da pišeš jer ti neće biti dobro ako imaš malo svesti... A Draža nije bio fašista, da si malo čitao istoriju, onu pravu, ne komunističku, ni ustašku, znao bi ko je prvi stao protiv nacista i na stranu naroda.
    (Sića, 5. oktobar 2022 12:05)

    Ti i tvoji niste doživeli ništa od Draže i njegovih pristaša, Đujića, Đurišića, Ljotića, Pećanca i ostle bagre. Tebi su oni bili anti fašisti, jer ti je deda pričao. Ali .......? Čitaj malo neovisne strane izvore, ako nećeš slušati šta ti komšije Muslimani, Hrvati, Albanci, pa i pravi srpski antifašisti imaju za reći. Znaš ti dobro da su se ti tvoji "antifašisti" sve do 1955 godine krili po šumama i gorama. A zašto? Znaš ti dobro?
    (Ja i raja, 05. oktobar 2022 12:55)

    Obojica ste u zabludi, bitka je nerešena!
    (Nikola, 5. oktobar 2022 13:37)

    # Link komentara

  60. Ovi ustasoidi vise na nasim portalima non stop.. ubise ih kompleksi.. hiljadugodisnja istorija, kraljevi… HAHAHAHAHAHAHAH
    ajde vi kroasani, jel moze neko od vas da mi kaze gde se nalazi JEDAN, samo jedan grob bilo kog “vaseg” kralja?!?!
    Nema, a???
    Nigde, ni jedan jedini!
    Pre ili kasnije… sve cemo vam naplatiti!
    (zivko, 5. oktobar 2022 13:35)

    # Link komentara

  61. Nisu svi hrvati ustase, al su sve ustase hrvati.
    (Amos Dundee, 5. oktobar 2022 12:39)


    nisu svi srbi cetnici ali su svi cetnici srbi !
    (mateo, 5. oktobar 2022 12:52) # Link komentara

    @

    Nije točno ni jedno ni drugo.
    Ustaša je bilo i Srba i Židova, čak među generalima NDH i to nemali broj.
    A četnika je bilo i Hrvata.
    Baš kao i u zadnjem ratu, bilo je nešto Hrvata na strani velikosrpske agresije i mnogo više hrvatskih Srba na strani obrane Hrvatske (njih preko 10.000).
    Malo proguglajte momci.
    Svaki normalan čivjek osuđuje sve zločine, bilo čije i bilo kad počinjene. Pristojan čovjek ne slavi zločince.
    (Rudi, 5. oktobar 2022 13:31)

    # Link komentara

  62. Ja dodjoh na stadion. Oni dodjose. Ja sedoh, oni sedose. Ja ustadoh, oni ustase.
    (Goran, 05. oktobar 2022 12:48)
    Mnogo smešno xa, xa...NOT
    (Spasoje Krkić, 5. oktobar 2022 13:28)

    # Link komentara

  63. A sve se to dešava u zemlji “Commonwealth”-a, “protivnika” nacizma. Licemeri.
    (YUGO TEMPO 1.1, 5. oktobar 2022 13:28)

    # Link komentara

  64. SRBI U HRVATSKOJ MASOVNO MENJAJU IME I VERU IZ STRAHA
    Štrbac izneo poražavajuće podatke: Hrvati se raduju što nas je sve manje!
    (Vraćanje korenima, 05. oktobar 2022 12:52)

    Štrbac, lako je njemu s Hrvatskom mirovinom blatiti Hrvatsku::D
    (?, 5. oktobar 2022 13:24)

    # Link komentara

  65. ljubi ga deda
    (mm, 5. oktobar 2022 12:59)

    # Link komentara

  66. Zašto mislite da je skupo?
    (Saša, 5. oktobar 2022 12:56)

    # Link komentara

  67. Sine, ne dao ti Bog da doživiš ono što su ustaše radile srpskoj decu, ej deci, bebama samo zato što su bile srpske nacionalnosti, ne smem ovde da pišeš jer ti neće biti dobro ako imaš malo svesti... A Draža nije bio fašista, da si malo čitao istoriju, onu pravu, ne komunističku, ni ustašku, znao bi ko je prvi stao protiv nacista i na stranu naroda.
    (Sića, 5. oktobar 2022 12:05)

    Ti i tvoji niste doživeli ništa od Draže i njegovih pristaša, Đujića, Đurišića, Ljotića, Pećanca i ostle bagre. Tebi su oni bili anti fašisti, jer ti je deda pričao. Ali .......? Čitaj malo neovisne strane izvore, ako nećeš slušati šta ti komšije Muslimani, Hrvati, Albanci, pa i pravi srpski antifašisti imaju za reći. Znaš ti dobro da su se ti tvoji "antifašisti" sve do 1955 godine krili po šumama i gorama. A zašto? Znaš ti dobro?
    (Ja i raja, 5. oktobar 2022 12:55)

    # Link komentara

  68. Nakon šta je javno podržao Putina i agresiju na Ukrajinu, sulga sotone Patrijarh Kiril je poručio prisilno mobilisanim Rusima, da budu hrabri. Zato jer svi koji se bore za Rusiju i Putina, ako umru, dobivaju oprost greha i idu pravo u raj! Ko popovi Srbima 90ih, da idu u Nebesku Srbiju.

    Jedino dobro šta je Milošević uradio 90ih je bilo 95g kad je kritičarima rekao, da je već sva vojska i tehnika tamo i da neće još i sa prisilnom mobilizacijom slati neiskusne ljude, na onako dobro naoružane i motivisane i povampirene Ustaše.

    Srbi i Rusi su stvarno braća, lako ubijaju civile i razaraju gradove i sela ali kad na njih krene sila, onda beže ko najveće kukavice i ratni poklič im je: Za dom! Beži! Samo šta Rusi napraviše bez ikakvih zločina, ono za šta Srbi nisu bili sposobni ni sa genocidom, uzeli su skoro celu ukrajinsku obalu i more i morske luke i milijarde od turizma...
    (Mali Vuk, 5. oktobar 2022 12:55)

    # Link komentara

  69.  i ja se slaže. sa njima da je 700h komunistička propaganda ali i taj komunističke režim dao im je za bolesno pravo da sad negiraju te zločine jer je uništio dokaze,realno i istiniti jedini su imali logor za decu,najgore i najbolesnije zločine e su činili da im i ovi iz Trećeg Rajha zarobili se na toj svireposcu i tačan broj žrtava je negde oko 250h sto je radio Američki institut..
    (Ducic, 05. oktobar 2022 11:48)

    U svim dokumentima piše prihvatilište, a u tim prihvatilištima su prvo stizala Hrvatska djeca bježeći pred četnicima. A cijeli svijet broji od jedan, pa naviše, a vi bojite od 1,4 mil. pa na niže, jer ste prvo imali broj od 1,4, pa 1,1 pa 900k pa 700 evo sad imate i 250k.
    Sve su to mitovi i izmišljotine Josipa Broza.
    (?, 5. oktobar 2022 12:53)

    # Link komentara

  70. SRBI U HRVATSKOJ MASOVNO MENJAJU IME I VERU IZ STRAHA
    Štrbac izneo poražavajuće podatke: Hrvati se raduju što nas je sve manje!
    (Vraćanje korenima, 5. oktobar 2022 12:52)

    # Link komentara

  71. Nisu svi hrvati ustase, al su sve ustase hrvati.
    (Amos Dundee, 5. oktobar 2022 12:39)


    nisu svi srbi cetnici ali su svi cetnici srbi !
    (mateo, 5. oktobar 2022 12:52)

    # Link komentara

  72. Većina komentara kaže da bi taj isti navijač u Hrvatskoj bio proglašen za heroja. Tako je to kada ne mrdaš iz svog sela. Pogledajte kako se susedi odnose prema iskazima fašizma, za razliku od nas, koji smo rehabilitovali sve čega smo se setili. Na Zvezdinom stadionu deo navijača sebe zove četnicima, drže Dražinu sliku, a Krcun mu ceo šaržer sasuo u glavu, nakon što je osnovao klub.
    (Lazar, 5. oktobar 2022 11:56)

    Четници нису били фашисти. Њихова идеологија није била фашистичка. Комунисти су покушавали да изједначе усташе и четнике како би се умањили усташки злочини.
    (Куп је битан, 5. oktobar 2022 12:52)

    # Link komentara

  73. Milošević nije uzeo ni kap hrvatskog , a Putin uzima 95% ukrajinskog mora i obale i toliko luka i milijardi od turizma...može li to da uteši Srbe?
    (PITANJE, 5. oktobar 2022 12:51)

    # Link komentara

  74. Ja dodjoh na stadion. Oni dodjose. Ja sedoh, oni sedose. Ja ustadoh, oni ustase.
    (Goran, 5. oktobar 2022 12:48)

    # Link komentara

  75. nije vam to Maksimir (dinamov stadion)
    (weathersun, 5. oktobar 2022 12:43)

    # Link komentara

  76. tito nas je uništio. Još im poklonio Istru, Krajinu (Jasenovac, Sisak...) i celu obalu uz izgovor da se bori protiv Velike Srbije... eee moji Srbi, kome smo mi dopustili da nad nama vlada
    (iskvarena verzija austrijskog, 5. oktobar 2022 12:12)

    TITO je naš, mi smo Titovi.
    Vi imate kralja, vi ste njegovi.
    On vam je dijelio tuđu zemlju u Slavoniji, Baranji, Vojvodini i .......?
    (Ja iz RI, 5. oktobar 2022 12:42)

    # Link komentara

  77. @ Ducic
    Razumio sam sve sto si napisao. Shvacam da su te ponijele emocije i da nas mrzis. Ali pitao bih te da li ti je problem procitati napisano,ispraviti eventualne greske pa tek onda poslati komentar. A sto se tice samog teksta. Sta reci? Budala i krivih drva na ovim nasim prostorima nikad nije nedostajalo.
    (Max, 5. oktobar 2022 12:41)

    # Link komentara

  78. Sine, ne dao ti Bog da doživiš ono što su ustaše radile srpskoj decu, ej deci, bebama samo zato što su bile srpske nacionalnosti, ne smem ovde da pišeš jer ti neće biti dobro ako imaš malo svesti... A Draža nije bio fašista, da si malo čitao istoriju, onu pravu, ne komunističku, ni ustašku, znao bi ko je prvi stao protiv nacista i na stranu naroda.
    (Sića, 05. oktobar 2022 12:05)

    Ti bio i gledao, ali ti ne vjerujem ako nema materijalni dokaz, npr. video snimak ili koji forenzički doka, a ne lovačke priče.
    (?, 5. oktobar 2022 12:41)

    # Link komentara

  79. Nije im to Poljud.
    (Goran, 5. oktobar 2022 12:39)

    # Link komentara

  80. Trebalo bi onda dve trecine hrvatskih svih navijača uvesti zabranu na svim utakmicama.
    (Bg, 5. oktobar 2022 12:39)

    # Link komentara

  81. Nisu svi hrvati ustase, al su sve ustase hrvati.
    (Amos Dundee, 5. oktobar 2022 12:39)

    # Link komentara

  82. Čitajući komentare ovih nesrećnih Hrvata kontam da je Dučić bio debelo u pravu!!!
    (statuskan, 05. oktobar 2022 12:10)

    Ali ga je Dobrica Čosić prokužio, pa je rekao ono.
    (?, 5. oktobar 2022 12:38)

    # Link komentara

  83. Onda kaze Putin nije u pravu!
    (Djura, 5. oktobar 2022 12:38)

    # Link komentara

  84. A Draža nije bio fašista, da si malo čitao istoriju, onu pravu, ne komunističku, ni ustašku, znao bi ko je prvi stao protiv nacista i na stranu naroda.
    (Sića, 5. oktobar 2022 12:05)

    Ma jok, naprednjačka istorija kaže da je bio antifašistički gerilac.

    Malo da se odmaknemo od ovih naših balkanskih verzija i vidimo šta kažu npr. britanski istoričari, četnici su bili ustaški saveznici i zajednički rame uz rame s ustašama se borili za naciste!
    (Magistra Vitae, 5. oktobar 2022 12:37)

    # Link komentara

  85. za jevrejsku i domoradacku populaciju? da, ustase su proganjali aboridzine punom parom. a srpsku nista?
    (pex pax pox, 5. oktobar 2022 12:35)

    # Link komentara

  86. (anon, 05. oktobar 2022 11:56),
    Srbija nikada nije bila fasisticka zemlja niti je cinila onosto je NDH radila.
    Tako da su tri prsta neokaljani i patriotski simbol, za razliku od ustaskog uzvika
    (mik, 5. oktobar 2022 12:32)

    # Link komentara

  87. Definicija Srbina: Prevareni i obamnjeni i zatrovani Hrvat, kojeg su Vizantija i Sava odvojili od Pape i braće Hrvata kad se Crkva cepala i popravoslavili ga. Onda ih Bog, toliko pravoslavne, kaznio sa 500g ropstva i Vizantiju pretvorio u muslimansku Tursku! A celo to vreme brat Srbin se punio sa mržnjom prema braći Hrvatima, zato jer su ostali i dalje katolici sa Papom i Gospom, a zato i ostali nepokoreni! A posle ropstva i on krenuo na tu svoju braću i od njih napravio ubice i koljače, da se od njega brane dok sa tim Vizantijskim krivoslavnim zlom izbija na vekovno hrvatsko i katoličko more, a šta katolička braća sprečiše i 40ih sa Ustašama i 90ih sa Braniteljima... "Srbi su otkinuti dio hrvatskog katoličkog stabla, njima je svetac Sava koji ih odvajo od Pape, a Hrvatima je svetac Stepinac koji je i život dao samo da to ne uradi".
    (Mali Vuk, 5. oktobar 2022 12:32)

    # Link komentara

  88. Da se isto pravilo primenjuje u Hrvatskoj mogli bi da zatvore stadione!
    (Dok, 5. oktobar 2022 12:31)

    # Link komentara

  89. Nikako da prestanete s tom Jasenovac mitomaniju.

    Lupate konstantno gluposti kako je tamo pobijeno milion Srba.
    Pa da je to zaista istina to bi bila masovna grobnica u hektarima bi se mjerila, pa gdje su završili ti toliki silni leševi.

    U nacističkim logorima smrti sa puno manje ubijenih su posvuda bile masovne grobnica sa silnim hiljadama leševa.

    Auschwitz je bio 25 puta veći od Jasenovca i za razliku od Jasenovca imali su ogromnu specijalnu infrastrukturu za masovno ubijanje, to Jasenovac nije imao.

    I naposljetku, po popisima je 1948. u Hrvatskoj bilo 90.000 Srba manje nego 1931. godine, pa odakle onda milion Srba pobijeno, i to samo u Jasenovcu?!
    (Deep Throat, 5. oktobar 2022 12:29)

    # Link komentara

  90. Cela srpska istorija je laž, Šešelj vas u huškanju 90ih lagao BAŠ ZA SVE! Novinari HRT-a su bili u katedrali u Magdeburgu i ptali su sveštenika, da li je na ulazu u katedralu pisalo "čuvaj nas Bože od kuge i Hrvata". On im je u šoku odgovorio, da li vi stvarno mislite da na katedrali može pisati nešto tako protiv nekog naroda, to je laž! Istraživanjem dalje se došlo do Nemačkih protestantskih knjiga, u kojima piše da su Hrvati ratovali protiv njih na strani Pape, u Tridesetogodišnjem ratu. Ali, piše da zločine nisu radili oni, nego njihovi plaćenici-sluge koje su za njih ratovale, verovali vi ili ne SRBI i Vlasi(Rumuni), a zbog njihovih zločina ih švedski kralj Gustav, isto protestant, zove "Novim plemićima đavola". To je još jedan primer kako je Šešelj istinu samo izokrenuo, i 1000puta ponavljao Srbima... Njemačka knjiga "CARSKI HERETICI I HRVATI” tiskana nakon Velikog rata 1918. otkriva da su Srbi kao vojne sluge Hrvata činili zločine u Tridesetogodišnjem ratu!
    Konjušnica je bila u hrvatskom ĐAKOVU, a ne u Beču i danas je tamo i najstarija je u Evropi, ima 514g a u njoj su Hrvatima bili konjušari mladi Srbi, koji nisu hteli biti ĐOJLENI po muškim haremima u Beogradu, a onda tu Šešelj po tradiciji, samo izokrenuo priču i 1000puta ponavljao Srbima da im postane istina, pored njihovog 500g ropstvo. Nije bilo samo pravilo prve bračne noći, o ovome se ćuti: JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.
    (Milezg, 5. oktobar 2022 12:28)

    # Link komentara

  91. Seljak.
    (pandora, 5. oktobar 2022 12:27)

    # Link komentara

  92. U rvatskoj bi ga proglasili za narodnog heroja.
    eu je postala totalno fasisticka, cim toliko podrzavaju i sponzorisu azov bataljon u Ukraini zajedno sa amerima. Zesca kriza drma svet.
    (Vatrogasac, 5. oktobar 2022 11:27)

    A sta cemo sa Srbijom, gde se tri prsta dizu kao dobar dan i nicu slova Z po gradovima?
    (anon, 05. oktobar 2022 11:56)

    Mentalne nedonoščadi ima svuda, nemaju ni Hrvatska ni Srbija unikatno pravo na to.
    Luzera koji su nesposobni za konstruktivan saživot, uvek traže način da se oslobode gneva i mržnje prema samim sobom i reflektuju to na odabrane ciljeve.
    (466453, 5. oktobar 2022 12:24)

    # Link komentara

  93. Srbija je zvanično rehabilitovala fašiste Dražu, Kalabića i ostale, Bg pun murala Mladića koji guli doživotnu zbog genocida, tako da je bolje da se ćuti i ne komentariše ova vest!
    (Vojo, 05. oktobar 2022 11:39)

    U Srbiji ratni zlocinac Ratko Mladic a u Hrvatskoj nacionalni heroj Ante Gotovina.,koja je razlika izmedju njih? Sram te bilo.
    (duka, 5. oktobar 2022 12:24)

    # Link komentara

  94. De Gaulle je rekao da je Hrvatska imala najbolje organizirani i najefikasniji pokret otpora u 2. svjetskom ratu, a Putin je za 60. godišnjicu Dana pobjede pozvao Mesića kao specijalnog počasnog gosta i odlikovao ga za doprinos Hrvatske u borbi protiv fašizma, dok iz Srbije niko nije bio pozvan!

    Razlog za to je jednostavan, Srbija uopće nije imala nikakav antifašistički pokret, skoro nula, Beograd su vam oslobađali hrvatski partizani i Crvena armija, tek nakon oslobođenja Beograda su četnici navalili u partizane, do tada ste ste u krasnoj simbiozi živjeli s nacistima, predomislili se kad se vidjelo da je Njemačka gotova, pa su ko štakori pobjegli s broda koji tone!
    (Leta Semoa, 5. oktobar 2022 12:24)

    # Link komentara

  95. Peljeskim mostom za dva meseca prošlo 775.000 automobila!
    EU je dala Hrvatskoj bespovratnih 270 mil. E za širenje LNG terminala i gradnju gasovoda od njega na koponu za druge zemlje.
    (Srbija u EU do 2025, 5. oktobar 2022 12:23)

    # Link komentara

  96. ubice se proglašavaju za svetitelje SPC, ekumenski se blaženika Katolićke crkve crta u hramu SPC kako gori u paklu, iako čovjek nit je kriv nit je počinio ikakav zločin niti huškao i inspirirao koga da zločin čini, niti je zločin ikad odobravao, nego je bio humanist ispred vremena i pomagao ugrozenima gdje god je mogao.
    (tužna istina, 5. oktobar 2022 11:58)


    Lik napiše OVO o monstrumu Stepincu i onda napiše da su u Srbiji generacije odgajane na lažima, pa hahahahaha da čovek ne poveruje. Još o svecima SPC piše da su ubice.

    Dokle god su za vas Stepinci i slični monstrumi zapravo "humanisti koji su bili spred svoga vremena", nema vama pomoći.

    Čovek je bio prvi čovek zločinačke crkve koja je nasilno prevodila pravoslavnu decu u katoličanstvo u 20. VEKU, pa to nisu radili ni nacisti. Tu naravno mislim na decu koja nisu završila pod ustaškim nožem koji su ti isti pripadnici crkve tako rado nosili i koristili na Srbima i srpskom decom. Jedini ste imali logor za decu u Evropi u istoriji. To što on nije nikoga lično ubio, pa nije ni Hitler ubijao lično, imao je svoje ljude koji su to radili za njega i u ime njega. Tako su isto radili katoilički sveštenici u ime Stepinca. Ako je već hteo da pomogne ugroženima - pušku u ruke i bori se protiv Pavelića umesto što se slikaš sa njim prilikom prevođenja srpske dece u katoličku veru.

    Još jednom - ako vas zaista uče u Hrvatskoj da je Stepinac humanista - nema vama pomoći.
    (glineni golubovi, 5. oktobar 2022 12:23)

    # Link komentara

  97. SUDAC DOBRONIĆ DOBIO PISMO OD RATNOG INVALIDA: ‘ZDS je još iz himne srednjovjekovnih mornara’. Zabrana nije moguća.
    NISMO SLJEDNICI NDH Odbačena tužba Srba protiv Hrvatske! Tražili su 3,5 milijardi dolara za oduzetu imovinu!
    (Sveti Američki Gugl, 5. oktobar 2022 12:22)

    # Link komentara

  98. ubice se proglašavaju za svetitelje SPC, ekumenski se blaženika Katolićke crkve crta u hramu SPC kako gori u paklu, iako čovjek nit je kriv nit je počinio ikakav zločin niti huškao i inspirirao koga da zločin čini, niti je zločin ikad odobravao, nego je bio humanist ispred vremena i pomagao ugrozenima gdje god je mogao.
    (tužna istina, 5. oktobar 2022 11:58)


    Lik napiše OVO o monstrumu Stepincu i onda napiše da su u Srbiji generacije odgajane na lažima, pa hahahahaha da čovek ne poveruje. Još o svecima SPC piše da su ubice.

    Dokle god su za vas Stepinci i slični monstrumi zapravo "humanisti koji su bili spred svoga vremena", nema vama pomoći.

    Čovek je bio prvi čovek zločinačke crkve koja je nasilno prevodila pravoslavnu decu u katoličanstvo u 20. VEKU, pa to nisu radili ni nacisti. Tu naravno mislim na decu koja nisu završila pod ustaškim nožem koji su ti isti pripadnici crkve tako rado nosili i koristili na Srbima i srpskom decom. Jedini ste imali logor za decu u Evropi u istoriji. To što on nije nikoga lično ubio, pa nije ni Hitler ubijao lično, imao je svoje ljude koji su to radili za njega i u ime njega. Tako su isto radili katoilički sveštenici u ime Stepinca. Ako je već hteo da pomogne ugroženima - pušku u ruke i bori se protiv Pavelića umesto što se slikaš sa njim prilikom prevođenja srpske dece u katoličku veru.

    Još jednom - ako vas zaista uče u Hrvatskoj da je Stepinac humanista - nema vama pomoći.
    (glineni golubovi, 5. oktobar 2022 12:20)

    # Link komentara

  99. Ducic.....Hrvati su pobedili fašiste i 45g i 95g. Molimo Boga da ih pobede sada i Ukrajinci, evo dobro su krenuli. A ti jako dobro zmaš, da posle Nemaca od 40ih, u Evropi, jedino još Srbi nose etiketu genocidnog naroda.
    (Mali Vuk, 5. oktobar 2022 12:20)

    # Link komentara

  100. hrvati su to...
    (Dule, 5. oktobar 2022 12:19)

    # Link komentara

  101. Mustaša...
    (Rđa, 5. oktobar 2022 12:17)

    # Link komentara

  102. Ništa čudno, jednom fašisti uvek fašisti.
    (Bečki konjušari, 5. oktobar 2022 12:16)

    # Link komentara

  103. tito nas je uništio. Još im poklonio Istru, Krajinu (Jasenovac, Sisak...) i celu obalu uz izgovor da se bori protiv Velike Srbije... eee moji Srbi, kome smo mi dopustili da nad nama vlada
    (iskvarena verzija austrijskog, 5. oktobar 2022 12:12)

    # Link komentara

  104. Čitajući komentare ovih nesrećnih Hrvata kontam da je Dučić bio debelo u pravu!!!
    (statuskan, 5. oktobar 2022 12:10)

    # Link komentara

  105. Mislim da ne treba dizati frku oko toga.
    Ima nas u Srbiji koji smo isto tako profasisticki orjentisani pa nikom nista
    (Loznica,Cer,Goran, 5. oktobar 2022 12:09)

    # Link komentara

  106. Srbija je zvanično rehabilitovala fašiste Dražu, Kalabića i ostale, Bg pun murala Mladića koji guli doživotnu zbog genocida, tako da je bolje da se ćuti i ne komentariše ova vest!
    (Vojo, 05. oktobar 2022 11:39)

    Sine, ne dao ti Bog da doživiš ono što su ustaše radile srpskoj decu, ej deci, bebama samo zato što su bile srpske nacionalnosti, ne smem ovde da pišeš jer ti neće biti dobro ako imaš malo svesti... A Draža nije bio fašista, da si malo čitao istoriju, onu pravu, ne komunističku, ni ustašku, znao bi ko je prvi stao protiv nacista i na stranu naroda.
    (Sića, 5. oktobar 2022 12:05)

    # Link komentara

  107. mozda je nik gasparovic. izadje na fb lako, decicu je vec vaspitao da vole pavelica a mrze, pa zna se koga
    (key and peele, 5. oktobar 2022 12:04)

    # Link komentara

  108. Dobio je što je zaslužio i što je tražio.
    (tužna istina, 5. oktobar 2022 12:00)

    # Link komentara

  109. Наслов ме је изненадио, али онда видим да је Аустралија у питању. У Хрватској с друге стране капитен репрезентације слави пласман на светско првенство викањем "за дом" и цео стадион поздравља "спремни". Кад га је ФИФА избацила, уместо да попије забрану, проследили су га на место помоћног тренера репрезентације.
    (Неко123, 5. oktobar 2022 11:59)

    # Link komentara

  110. @qw, Tri razmaknuta prsta ne znače apsolutno ništa. To je izmišljotina nastala na antimiloševićkim demonstracijama 1992. Kobajagi to je trebalo da ima neke veze s pravoslavljem, jer je Milošević je bio komunista. Ako misliš da to ima neke veze s četnicima, pronađi mi jednu jedinu sliku četnika s uzdignuta 3 prsta iz WWII i ja ću je pojesti, pa makar i isprintanu. Čak i srpska pravoslavna crkva kaže da razmaknuta tri prsta nemaju veze s ni pravoslavljem. U ovom ratu taj su "pozdrav" prihvatli srpsku vojnici jer su Hrvati podizali 2 prsta. Srbi su to tumačili kao slovo U, pa su zato dizali 3, da ne ispadne da dižu slovo U. Međutim 2 prsta ne simboliziraju slovu U već V što znači pobjeda. Đaci u školi kad se javljaju dižu iz istog razloga 2 prsta kad nešto znaju.
    (mile, 5. oktobar 2022 11:59)

    # Link komentara

  111. U rvatskoj bi ga proglasili za narodnog heroja.
    eu je postala totalno fasisticka, cim toliko podrzavaju i sponzorisu azov bataljon u Ukraini zajedno sa amerima. Zesca kriza drma svet.
    (Vatrogasac, 5. oktobar 2022 11:27) # Link komentara

    @
    Pogledaj dom svoj anđele. Slave se ratni zločinci na sve strane, rehabilitiju četnici i četnicke ubice, ubice se proglašavaju za svetitelje SPC, ekumenski se blaženika Katolićke crkve crta u hramu SPC kako gori u paklu, iako čovjek nit je kriv nit je počinio ikakav zločin niti huškao i inspirirao koga da zločin čini, niti je zločin ikad odobravao, nego je bio humanist ispred vremena i pomagao ugrozenima gdje god je mogao. Ali izgkeda da je za istinu u Srbiji kadno jer su odgojene generacije na lažima i turbo nacionalistićkom i mrzlilaćkom narativu koji svoje zločince tretira kao idole i heroje. To naravno vodi u nove ratove, a najveću cijenu plate Srbi prečani koji se povode za tom zlom hegemonističkom politikom.
    (tužna istina, 5. oktobar 2022 11:58)

    # Link komentara

  112. U Srbiji Nedićevaca, Ljotićevaca, četnika i ostalog šljama u neograničenim količinama. Lome, razbijaju, divljaju, prave od ljudi ćevape... pa isto nikad neće dobiti zabranu.
    (Ostin A, 5. oktobar 2022 11:57)

    # Link komentara

  113. U rvatskoj bi ga proglasili za narodnog heroja.
    eu je postala totalno fasisticka, cim toliko podrzavaju i sponzorisu azov bataljon u Ukraini zajedno sa amerima. Zesca kriza drma svet.
    (Vatrogasac, 5. oktobar 2022 11:27)

    A sta cemo sa Srbijom, gde se tri prsta dizu kao dobar dan i nicu slova Z po gradovima?
    (anon, 5. oktobar 2022 11:56)

    # Link komentara

  114. Većina komentara kaže da bi taj isti navijač u Hrvatskoj bio proglašen za heroja. Tako je to kada ne mrdaš iz svog sela. Pogledajte kako se susedi odnose prema iskazima fašizma, za razliku od nas, koji smo rehabilitovali sve čega smo se setili. Na Zvezdinom stadionu deo navijača sebe zove četnicima, drže Dražinu sliku, a Krcun mu ceo šaržer sasuo u glavu, nakon što je osnovao klub.
    (Lazar, 5. oktobar 2022 11:56)

    # Link komentara

  115. U Hrvatskoj kada bi zabranili svakom navijaču koji je evidentno nacista (čim podignutom rukom pokazuje svoje političko uverenje) klubovi bi bankrotirali zato što je ogromna većina većina navijača zadojena ustaškom ideologijom, stadioni bi bili poluprazni.
    (Iluminat, 5. oktobar 2022 11:53)

    # Link komentara

  116. hrvatska posla..
    (Obrad, 5. oktobar 2022 11:50)

    # Link komentara

  117. Hrvati su fašisti najgori moguci,naravno ne svu i ima dosta dobrih,čestiti i poštenih Hrvata koji imaju čime da se ponose ali dobra većina su Ustaše i to je porazavajuce za njih same,mogu oni da negiraju zločine tog režima i ja se slaže. sa njima da je 700h komunistička propaganda ali i taj komunističke režim dao im je za bolesno pravo da sad negiraju te zločine jer je uništio dokaze,realno i istiniti jedini su imali logor za decu,najgore i najbolesnije zločine e su činili da im i ovi iz Trećeg Rajha zarobili se na toj svireposcu i tačan broj žrtava je negde oko 250h sto je radio Američki institut..i što je najvažnije ini Vukovar,Ovcaru,Skabrnju porede sa tim a i ti zločini su za osudu jer meni kao Srbinu nema razlike kad strada neko nevin pa bio on Sebin,Hrvat ili neko treći ali porediti te zločine boze samo osoba zadojena debelom mrznjom
    (Ducic, 5. oktobar 2022 11:48)

    # Link komentara

  118. Samo jedan hrvacki navijač? Jel ovo neka humoristička vest?
    (Ćiro Knjaževac, 5. oktobar 2022 11:46)

    # Link komentara

  119. Australijski ustaša ! Hrvatski bi dobio godišnju kartu za celu bandu !
    (Superhik, 5. oktobar 2022 11:45)

    # Link komentara

  120. Чекају се сада Хрвати који ће да оправдавају ово, "он се бори за домовину" или тако нешто.
    (Избегни па кроше, 5. oktobar 2022 11:44)

    # Link komentara

  121. U rvatskoj bi ga proglasili za narodnog heroja.
    eu je postala totalno fasisticka, cim toliko podrzavaju i sponzorisu azov bataljon u Ukraini zajedno sa amerima. Zesca kriza drma svet.
    (Vatrogasac, 05. oktobar 2022 11:27)

    A koga da podržavaju Putina Staljina najvećeg zločinca u povijesti.
    (..., 5. oktobar 2022 11:44)

    # Link komentara

  122. A Mitrovićeva tri prsta kada slavi golove? Tna se kada su nastala tri prsta.
    (qw, 5. oktobar 2022 11:42)

    # Link komentara

  123. Srbija je zvanično rehabilitovala fašiste Dražu, Kalabića i ostale, Bg pun murala Mladića koji guli doživotnu zbog genocida, tako da je bolje da se ćuti i ne komentariše ova vest!
    (Vojo, 5. oktobar 2022 11:39)

    # Link komentara

  124. JEDAN izbačen sa stadiona doživotno, kazna da veličanje nacizma? Samo šta je taj jedan 100% Srbin u diverziji protiv Hrvata, kojima niko ne može zabranit njihov ratni poklič, a i oni nikad ne dižu ruke u nacistički pozdrav, nego u svoj pozdrav pobednika sa dva prsta. To i nema veze sa nekakvim hrvatskim simbolim, nego je znak V ko victokria-pobeda, isto ko i šta tri prsta nemaju nikakve veze sa Srbijom, nego je to znak Svetog Trojstva.
    (Milezg, 5. oktobar 2022 11:39)

    # Link komentara

  125. Стварно, Хрват нациста, ја сам изненађен и увређен, у Хрватској би био проглашен за хероја.
    (Избегни па кроше, 5. oktobar 2022 11:37)

    # Link komentara

  126. U rvatskoj bi ga proglasili za narodnog heroja.
    eu je postala totalno fasisticka, cim toliko podrzavaju i sponzorisu azov bataljon u Ukraini zajedno sa amerima. Zesca kriza drma svet.
    (Vatrogasac, 5. oktobar 2022 11:27)

    # Link komentara