1. Devojčive, tišina :)))
    (EU Citizen, 28. septembar 2022 13:22)

    # Link komentara

  2. "Šta je onda zajednički činilac svih fašizama? Odgovor je jednostavan koliko i tabu: religija i crkva."

    CATAPA ako je ovo tvoj pokušaj da si pametan mnogo je tužno. Boljševici su napadali crkve i religije više nego fašisti, a i oni su ih napadali i uklanjali. Ne znam dal ti je tirada bviše besmislena ili prosto netačna.
    (joja, 28. septembar 2022 12:16)

    # Link komentara

  3. Izgleda da dolazi vreme kada ce pametni zacutati ...
    (vujazor, 28. septembar 2022 11:01)

    # Link komentara

  4. RAZOČARAO ME JE, NE BI ON NIKAD POBEDIO NA EVROVIZIJI DA NEMA PODRŠKU BOLESNIH GLOBALISTA KOJI TRUJU OVAJ SVET
    (ZORICA, 28. septembar 2022 08:55)

    # Link komentara

  5. @CATAPA

    Nista nisi dobro napisao, bas nista! Ne razlikujes socijalizam i komunizam, komunizam je suprotno onome sto si napisao...Zasto pises o stvarima o kojima nemas ni predstavu, a ne pojam?
    (Daimonion, 28. septembar 2022 04:36)

    # Link komentara

  6. Kako je to ubijanje u ime Hitlerovog ili Staljinovog apsoluta izgledalo? Zna svako ko želi da zna. Naravno kada empirisjke činjenice ne znače ništa onda se Homo sapijensu događa uvek ista negativna beskonačnost.
    (zoran stokic, 27. septembar 2022 18:09)
    Mi zapravo ne možemo da znamo da li je staljinizam jedina moguća varijanta komunizma. Verovatno da, ali to je samo pretpostavka jer je staljinizam podraazumevao svetski centralizovani komunizam, komunistički imperijalizam. Staljin sam je imao ambiciju da kontroliše i one zemlje i pokrete u kojima nije komunizam direktno i instalirao, a takve je onda i "druga strana" dočekivala "na mač".
    OTOH, mnogo je autentično fašističkih, odnosno nacističkih, ili kako je sada košer reći "ultradesničarskih" režima koji nisu nastali intervencijom ni jednog od istorijskih. Šta je onda zajednički činilac svih fašizama? Odgovor je jednostavan koliko i tabu: religija i crkva. Jačanje uticaja crkve neizbežno vodi u fašizam. U slučaju islama se retko naziva tako, ali je to takođe fašizam kao i ovaj drugi, hrišćanski.
    Jasno, religijom (i fašizmom) kontaminirani um tu socijalnu bolest smatra normalnim stanjem, kao "tradiciju". Tradiciju iz vremena kada je isto bio fašizam, samo još nije dobio takvo ime.
    Neofašisti zapravo ne postoje. "Neofašizam" ne niče iz korena italijanskog, španskog ili nemačkog, nego iz korena tzv. "hrišćanske evrope", odnosno srednjeg veka. Zato im se jedino ne dopada ime. On nikada nije realno nov, nego perpetualan isti.
    (CATAPA, 27. septembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  7. Znači navija se za Musolinija praktično i za Hitlera samo da se bude protiv Amera...pa bravo ljudi.
    (eeeee, 27. septembar 2022 17:56)
    ----------
    A, kako se zove ovo američko-evropsko-natovsko ponašanje, koje sse ogleda u nemilosrdnom gaženju medjunarodnog prava, Povelje UN, u izazivanju stalnih ratova, u bombardovanju suverenih država i prekrajanju granica. Zar oni ne hodaju po istom onom putu koji je Hitler zvao "Drang nach Osten", odnosno "Put na Istok"?! Vi to ponašanje možete nazvati kako god hoćete ali, suština neizostavno "miriše" na minhenske pivnice i situaciju pred Drugi svetski rat.
    (Mitropolit Jovan, 27. septembar 2022 20:12)

    # Link komentara

  8. Neko ima stila i pameti da iskaže svoje misli, a neko nema.

    Neki bi trebali da se sećaju da je na koncertu REM-a, pevač posle pobede Bush-a na izborima, se izvinio publici što je Amerika tako glasala.

    Svi znamo koliko je posle ratova Bush II on počeo.

    Ako malo pratite prilike u Italiji, retko koja vlada izdrži i polovinu mandata, tako da...

    A za sve ovde koji mrze levo orijentisane vlasti, ja bih voleo da su 99 u USA bili na vlasti Republikanci, a ne Klinton i demokrate..

    Onda nas ne bi bombardovali, nego bi ušli tenkovima iz Hrvatske, Mađarske i Rumunije, okupirali, odvojili Kosovo kao i sad, ali bi možda sada bilo stanje u Srbiji bolje nego sada.
    (Mrki, 27. septembar 2022 19:33)

    # Link komentara

  9. Kad biras izmedju dva zla moras da izaberes manje zlo...
    (oleg, 27. septembar 2022 18:50)

    # Link komentara

  10. Nisam ni za desnicare poput Meloni niti za doticnog gospodina sumnjive orjentacije i njemu slicne, ali mora se priznati da upravo ovakvi likovi sa kvazi liberalnim idejama i politickom korektnoscu dovode do jacanja desnice koja jeftinim populizmom podobnim za siroke narodne mase osvaja glasove pored ionako slabe levice koja vise nema sta da ponudi obicnom gradjaninu a nemaju vise ni snage niti volje da se odupre neoliberalnim fasistima koji su sami krivi za ovakvu situaciju, inace da nema njih ova meloni i ostali desnocari ne bi prelazili cenzus a ne kamoli da budu u prilici da pobede na izborima..
    (Albatros, 27. septembar 2022 18:49)

    # Link komentara

  11. Srbi vole ovu Italijanku zato sto prisvaja Istru i Dalmaciju. Srbin je najsretniji kad komsiji crkne krava.
    (budimo realni, 27. septembar 2022 16:50)
    ----------
    A, što bismo se mi Srbi razlikovali od naših komšija? Zašto bismo mi čuvali komšijine "krave", dok su oni prema našim "kravama" prave hijene? Ne mogu se hijene prevaspitati recitovanjem ljubavne poezije.
    (Zoran Knezevic, 27. septembar 2022 18:24)

    # Link komentara

  12. Naročito je tužan kada naši komentatori ikonom smatraju Musolinija i & Kada se zaborave istorijske činjenice – kako je to izgledalo kada su se udružili komunisti i fašisti. Početkom 1930-ih, komunistička partija Nemačke (KPD) je sarađivao sa nacistima ranih 1930-ih u napadu na socijaldemokrate, i oboje su nastojali da unište liberalnu demokratiju Vajmarske republike. Početkom 1930-ih KPD je sledio nacionalistički kurs, pokušavajući da se dopadne nacionalistički nastrojenim radnicima. KPD je podržala referendum u pruskom Landtagu 1931., neuspešan pokušaj koji je pokrenuo krajnje desničar Štalhelm da sruši socijaldemokratsku državnu vladu Pruske putem plebiscita; KPD je tokom ove kampanje nazivao SA „drugovima radnih ljudi“. Tokom zajedničke KPD i nacističke kampanje za raspuštanje pruskog parlamenta, kapetane berlinske policije Pola Anlaufa i Franca Lenka ubili su na Bulovplacu Erih Milke i Erih Zimer, koji su bili članovi paravojnog krila KPD-a, Parteiselbstschutz. Strelacu Erihu Milkeu, koji je kasnije postao šef istočnonemačkog Štazija, za ova ubistva sudi se 1993. Ništa pogubnije po društvo nego ideologije "apsoluta". Verski "aposlutizam (vera u apsolutnu istinu – rat u ime tog apsoluta)" se preneo na komunizam i nacionalizam. Kako je to ubijanje u ime Hitlerovog ili Staljinovog apsoluta izgledalo? Zna svako ko želi da zna. Naravno kada empirisjke činjenice ne znače ništa onda se Homo sapijensu događa uvek ista negativna beskonačnost.
    (zoran stokic, 27. septembar 2022 18:09)

    # Link komentara

  13. Znači navija se za Musolinija praktično i za Hitlera samo da se bude protiv Amera...pa bravo ljudi.
    (eeeee, 27. septembar 2022 17:56)

    # Link komentara

  14. (Nick, 27. septembar 2022 17:04)

    Vidim da čitaš moj komentar kako tebi odgovara a to dovoljno govori o tome ko si ti.
    U trenutku kada nema ideologija osim tzv apsolutnih sloboda ( koje ne postoje i nikada nisu i neće postojati) sve se relativizuje. Ko sme više da kaže šta je pravda, šta je moral i moralno, porodica,prirodni odnos među polovima,religija....
    Da desničar sam ali nisam ultradesničar kao što sam napisao. Potpuna je odgovornost takvih kao što si ti koji bi da relativizuju i uopšte za sve šta će se desiti a desiće se jer je to istorijska neminovnost..
    (Antiglobalista, 27. septembar 2022 17:55)

    # Link komentara

  15. Liberalizam je ekonomski desnicarska ideologija koja zagovara kapitalizam. Moderna levica se protivi kapitalizmu. Liberali su mozda socijalno nastrojeni levoj strani, ali socijalna pitanja se ne mogu resiti bez resavanja ekonomskih pitanja prvo.

    Da je levica stvarno bila na vlasti zar iko misli da bi postojala ovolika razlika izmedju bogatog i srednjeg staleza, da ne pricamo o siromasnima.

    Obavezno stivo: Sinkler Luis (prvi Amerikanac koji je dobio Nobelovu nagradu za knjizevnost), "To je ovde nemoguce"

    Ti u stvari napadas desnicare i zagovaras poziciju ekstremne desnice, koja, kada dodje na vlast, sluzi iskljucivo interesima bogatih.
    (Nick, 27. septembar 2022 17:04)

    Da nije strasno bilo bi smesno. Gomila teorija koje su se u praksi a I u istoriji pokazale kao netacne. Umesto sto citas levicarsku propagandu citaj : zivotinjsku farmu. Cak I u doba naseg prosvecenog socijalizma sa sve samoupravljanjem postojale su klasne razlike. A u sovjetskom komunizmu ne vredi ni raspravljati. Liberalizam koji je danas prisutan je mentalno oboljenje I nije to klasicni liberalizam sa kraja 18 veka koji je iznedrio Americku revoluciju na celu sa Džon Lok-om. Taj liberalizam je davno umro I taj termin su preuzeli levicari da prikriju svoju ideologiju. Socijalni liberalizam u Americi je doneo welfare state( socijalnu drzavu) Liberalizam u proslosti se zalagao za slobodu govora, religije, misljenja. Sve sto je unisteno u ovom poslednjem periodu sa plandemijom I guranjem transhumanizma.
    Ako ne prepoznajes da je ideologija leva onda imas veoma razvijenu kognitivnu disonancu u mozgu. Moderna levica se protivi kapitalizmu. Mozda na papiru ali ne I u najvecoj komunistickoj zemlji na planeti Kini. Kapitalizam je ziv u Kini I izbavio je iz siromastva najveci broj ljudi u istoriji covecanstva. Ono sto tebi bi trebalo da smeta je korporatizam i monopolization a ne kapitalizam. Tih devijantnih ekonomskih desavanja ne bi bilo bez upliva drzave. Samo stvarno slobodno trziste sa dozom Merkantilizma je recept za prosperitet drustva. Ovaj neoliberalizam ili postmodernizam su posledice bolesti covecanstva.

    “Da je levica stvarno bila na vlasti zar iko misli da bi postojala ovolika razlika izmedju bogatog i srednjeg staleza, da ne pricamo o siromasnima.”

    Levica je na vlasti potpuno ili kao deo koalicije u svetu poslednjih 70 godina. Nije moguce da to nisi primetio do sad.
    (mio mare, 27. septembar 2022 17:52)

    # Link komentara

  16. Drzi se ogledala i mejkapa! :/
    (forte, 27. septembar 2022 17:18)

    # Link komentara

  17. Inače , lično se radujem pobedi ekstremne desnice u Italiji.
    (Aleksa78, 27. septembar 2022 11:04)

    Sličan se sličnom raduje, vazda bilo. Sa ovom izjavom pro Musolini & Co si nam se predstavio odlično. Degutantno!!
    (Vanja Petrović, 27. septembar 2022 17:07)

    # Link komentara

  18. @Antiglobalista

    Liberalizam je ekonomski desnicarska ideologija koja zagovara kapitalizam. Moderna levica se protivi kapitalizmu. Liberali su mozda socijalno nastrojeni levoj strani, ali socijalna pitanja se ne mogu resiti bez resavanja ekonomskih pitanja prvo.

    Da je levica stvarno bila na vlasti zar iko misli da bi postojala ovolika razlika izmedju bogatog i srednjeg staleza, da ne pricamo o siromasnima.

    Obavezno stivo: Sinkler Luis (prvi Amerikanac koji je dobio Nobelovu nagradu za knjizevnost), "To je ovde nemoguce"

    Ti u stvari napadas desnicare i zagovaras poziciju ekstremne desnice, koja, kada dodje na vlast, sluzi iskljucivo interesima bogatih.
    (Nick, 27. septembar 2022 17:04)

    # Link komentara

  19. Europejac, 27. septembar 2022 13:01)
    Hahahaaa zivim u italiji pa znam
    (Naralija, 27. septembar 2022 17:00)

    # Link komentara

  20. Srbi vole ovu Italijanku zato sto prisvaja Istru i Dalmaciju. Srbin je najsretniji kad komsiji crkne krava.
    (budimo realni, 27. septembar 2022 16:50)

    # Link komentara

  21. Ovakvi u fasizmu mogli su da biraju, logor ili beg..
    Srecom u IT nece biti fasizma tako da je propaganda potpuno besmislena, Meloni nije po volji tzv zelenih i liberala a oni drze medije i zalazu se za ukidanje religije, brakova i ostalih civilizacijskih tekovina, to je cela prica..
    (C i n i k, 27. septembar 2022 16:40)

    # Link komentara

  22. Samo na papiru da i to samo nacionalsocijalizam. Fasizam je i na papiru ultradesnicarski. Ova zena je sama rekla da je pristalica Musolinijeve ideologije i da je samo negde "gresio". Ono sto je zajednicko za obe lude ideologije i fasizam i nacionalsocijalizam jeste da su se krili iza skuta crkve, tako da to sa bilo kakvol levicarskom ideologijom nema ni trunke dodirnih tacaka.
    (Pobrilof, 27. septembar 2022 13:30)

    Naprotiv, sve tri ideologije su kolektivisticke koje stavljaju kolektiv ili drzavu ispred pojedinca. Sve tri imaju ogromnu kontrolu nad proizvodnim sredstvima drustva, tj drzava odredjuje ko ce sta proizvoditi komandna ekonomija. Fasizam I nacional socijalizam su odgovor na internacionalu ili ti internacionalni komunizam. Fasizam je proistekao iz Italijanske socijalisticke partije. Ni jedan od tih levicarskih pokreta nije proizasao ili se stvorio od tradicionalistickih slobodarskih ideologija kao sto je libertarian koji propagira mali drzavni aparat sa sto manje upliva drzave u zivot pojedinca. Znaci sve te tri levicarske kolektivisticke ideologije su u korenu iste samo sto su fasizam I nacizam ukljucile I rasizam u svoju platformu. Znaci Italijanski I Nemacki socijalizam je zeleo da ostane nacionalni dok je Sovjetski princip zeleo internacionalu. U tom projktu komunizam je otisao najdalje kreiranjem novih entiteta kao sto je : Sovjet ili Jugosloven potiskujuci i menjajuci (social construct) structure drustva. Evropa radi istu stvar stvarajuci vestacki entitet Eveopejca. Iz naseg iskustva mozemo zakljuciti kako ce se taj projekat zavrsiti. Videli smo u toku ove plandemije kako izgleda moderna diktatura proletarijata. I valjda smo shvatili da su neke zivotinje jednakije od drugih.
    (mio mare, 27. septembar 2022 16:37)

    # Link komentara

  23. On ima rodnu disforiju i devojka mu biseksualna. Sta ste ocekivali?
    (Samo jako i snazno, 27. septembar 2022 16:29)

    # Link komentara

  24. Jebi se ti, majmune pederski
    (nikola simić, 27. septembar 2022 16:28)

    # Link komentara

  25. Moj ortak, znam ga sa parade. Dobar čovek.
    (Istrebljivač Vonjevina, 27. septembar 2022 16:22)

    # Link komentara

  26. Damiane, niko ti nije zabranio da se šminkaš, slatkišu.
    (Arnold, 27. septembar 2022 16:19)

    # Link komentara

  27. Ova zima ce doneti mnogo promena, muka je više ljudima od "evropskih vrednosti". Potkusurivanje Amerike na račun Evrope i levičarskih lidera koji ih slepo prate u sopstveni sunovrat.
    (Efektni komentar, 27. septembar 2022 16:14)

    # Link komentara

  28. Slazem se da je pobeda desnice u Italiji rezultat lose politike levicara i da se moramo zapitati sta tu ne stima. Uostalom, demokratski je pobedila (uprkos jako maloj izlaznosti). U svakom slucaju, treba voditi racuna o svim tim lako izgovorenim recima koje satro propovedaju tradicionalne vrednosti i ostalo; svedoci smo mnogih stvari sto su se dogodile u istoriji i koje su pocinjale bas na ovaj nacin. Isto tako bi trebalo razdvojiti ekonomsku politiku od socijalne, a tu se svakako ne slazem sa socijalnim zastupanjima ultradesnice.
    (Aaa, 27. septembar 2022 16:07)

    # Link komentara

  29. А ти си баш компетентан да даш своје мишљење... држи се ти дерњања у мајкрофон док те младост служи...
    (Невен, 27. septembar 2022 16:00)

    # Link komentara

  30. Ovaj je nagoveštaj zadnjeg vremena..
    (nigrutin, 27. septembar 2022 10:55)

    Upravo suprotno...renesanse.
    (Antiglobalista, 27. septembar 2022 15:55)

    # Link komentara

  31. Pa kada svetom vlada Ultraliberalna pošast očekivana je reakcija tradicionalnih sveta koji teži da se suprotstavi degenerizmu. To je normalno i očekivano. Teror unipolarnog ultraliberalni sveta ( izrazite manjine) traje od pada Berlinskog zida.
    U toku je svojevrsni ustanak.
    Jedini je problem da se u takvim vremenima pojavljuju i ultraradikalni pokreti koji bi da urade totalno uništenje pojedinih grupa a toga se ja plašim.
    (Antiglobalista, 27. septembar 2022 15:53)

    # Link komentara

  32. А да причаш у своје име? Циркузант који је умислио да је битан.
    (Комша, 27. septembar 2022 15:50)

    # Link komentara

  33. Već su se ujedinili. Samo još tebe čekaju da im budeš predsednik i počasni član...
    (Istrebljivač Vonjevina, 27. septembar 2022 15:25)

    Vonja za predsednika!
    (Žurkolomac, 27. septembar 2022 15:46)

    # Link komentara

  34. Čmarodestruktivni LGBT moralista i kliconoša...
    (Istrebljivač Vonjevina, 27. septembar 2022 15:27)

    # Link komentara

  35. Koga je on oduševio, nijednog normalnog čovjeka sigurno! A što se tiče izbora ,vrijeme je i bilo da se ljudi probude i biće ih sve više!!!
    (katić, 27. septembar 2022 15:27)

    # Link komentara

  36. Degenerici svih zemalja ujedinite se !
    (Brbljivko, 27. septembar 2022 14:24)

    Već su se ujedinili. Samo još tebe čekaju da im budeš predsednik i počasni član...
    (Istrebljivač Vonjevina, 27. septembar 2022 15:25)

    # Link komentara

  37. Nema gorih fasista od woke libertarda…to je cinjenica!
    (inat, 27. septembar 2022 15:24)

    # Link komentara

  38. Svuda će pobeđivati ultranacionalisti.
    (čarobnjak iz voza, 27. septembar 2022 15:18)

    # Link komentara

  39. Nadam se da ce ovog baticu cvrsta ruka dovesti u red... Vreme je
    (Dali Bocek, 27. septembar 2022 15:15)

    # Link komentara

  40. @Helios
    Idi potrazi pomoc brate...
    (Pjer, 27. septembar 2022 15:11)

    # Link komentara

  41. Ne volim ovoga nasminkanog, ali jedne stvari me strah... Desnica svuda u svetu jaca, zadnja 2 puta kada se to desilo, desila su se 2 svetska rata.
    (Ccc, 27. septembar 2022 15:11)

    # Link komentara

  42. Još jedan libtard, ništa čudno. Italijanima svaka čast na političkom izboru, dosta više hegemonije Sotona iz Davosa.
    (ArizonaOrthodox, 27. septembar 2022 14:49)

    # Link komentara

  43. Fašisti ponovo na vlasti, otvoreno podrzavala politiku Musolinija :)
    (certified selo momenat, 27. septembar 2022 14:44)

    # Link komentara

  44. Realno svima treba ovakvo budjenje
    (Pjer, 27. septembar 2022 14:33)

    # Link komentara

  45. da nisu majmunske boginje?
    ('ere mi se, 27. septembar 2022 14:31)

    # Link komentara

  46. Vinston Čerčil je davno rekao:" Ko nije levicar u mladosti,nema srce. Ko nije desnicar u odraslom dobu,nema mozak." Ja priznajem da nikad nisam imao srce,ali po komentarima vidite koliko su levicari glupi,hehehe
    (Oliver, 27. septembar 2022 14:27)

    # Link komentara

  47. Viva Italia!Viva Meloni!Nek'se zapita doticni zasto je gospodja pobijedila, pa jer je obicnom narodu dozlogrdio teror LGBTQ+ i teror zelene agende,za to je Musolini mala maca u odnosu na ovo sto se danas radi.I da fuck Damjani,fuck LGBT!Kad mozes na koncertima ti fuck mogu i ja tebi i slicnima .Dosta vise.Steta sto Le Pen ne dobi u Francuskoj,da ovo ludilo vise stane,al polako,budi se Italija,Orban je odavno tu,okrenuce se stvari!
    (pedja, 27. septembar 2022 14:27)

    # Link komentara

  48. boli me uvo za italijane, njihovu vlast i njihove porodične vrednosti, ali ako podržava nezavisno kosovo, onda je bitch!
    (Milena, 27. septembar 2022 14:26)

    # Link komentara

  49. Sta bre ovaj "glatki" zna o bilo cemu ? Mali zabar natripovan.
    (Kblo srb, 27. septembar 2022 14:26)

    # Link komentara

  50. homoseksualizam vs feminizam
    (Shame, 27. septembar 2022 14:26)

    # Link komentara

  51. Degenerici svih zemalja ujedinite se !
    (Brbljivko, 27. septembar 2022 14:24)

    # Link komentara

  52. Koga briga šta misli neko ko ima devojku i glumi krizu polnog identiteta jer zna da to danas prolazi, da je moderno i politički korektno. Čovek je potpuni fake. Ljudi su glasali i to se mora poštovati. Kod njih se barem demokratija poštuje za razliku od US gde pokradoše izbore. Pogledajte dokumentarac "2000 mula" i sve će vam biti jasno.
    (Zlane, 27. septembar 2022 14:24)

    # Link komentara

  53. Libéral = LGBT
    (zwengele, 27. septembar 2022 14:14)

    # Link komentara

  54. Homoseksualci fasizma
    (jw, 27. septembar 2022 14:12)

    # Link komentara

  55. Autoritet za politiku....hahaha
    (Strucnjak za sminku, 27. septembar 2022 14:12)

    # Link komentara

  56. @maza


    Bitno je da sam ja na vlasti,a ti nisi,bitno je da moji imaju Moc,a tvoji nemaju,heheheheh
    (Oliver, 27. septembar 2022 14:10)

    # Link komentara

  57. E pa kad vi placete, zanci da je dobro.
    (Aca, 27. septembar 2022 14:06)

    # Link komentara

  58. Ništa malac.
    Sad sedi i piši bunt-pesme.
    Sad je momenat, vreme radi za tebe
    (Kovač pevaj, 27. septembar 2022 14:05)

    # Link komentara

  59. za ovakve izrode nit je sija nit je vrat i treba da je naj tuzniji dan jer su pametni i ne devijati dosli na vodjstvo drzave Italije
    (Jesi musko nisi zensko jao tebi, 27. septembar 2022 13:55)

    # Link komentara

  60. Razumem ga
    (Milos, 27. septembar 2022 13:39)

    # Link komentara

  61. Mene su ucili da je demokratija volja naroda - Vox populi,vox Dei! Problem je sto levicari sirom sveta imaju totalitarnu,nedemokratsku,netolerantnu,rigidnu svest,sto su to opasni fanatici koji priznaju rezultate izbora samo kada oni pobede. Narod ima pravo da glasa desnicu,kao sto ce i u novembru ultradesni republikanci oduvati demokrate na medjuizborima u Americi,kao sto ce i Trump 2024. Kome se to ne svidja kao ovom nesrecnom pevacu sa ociglednom konfuzijom identiteta,moze samo naglas da kuka,ali nista ne moze promeniti,posebno ne silom. Jer i mi ultradesnicari raspolažemo silom za samoodbranu!
    (Oliver, 27. septembar 2022 12:59)

    Ultradesnicarko pisem/govorim puno (derem se), ne kazem nista pametno. Suplja ideologija, suplja prica.
    (Maza, 27. septembar 2022 13:32)

    # Link komentara

  62. Putujući prodavac lekova, ultradesničar. Hahahaha
    (Oliversko putlerski sendivč, 27. septembar 2022 13:30)

    # Link komentara

  63. Znas kako, fasizam i nacizam spadaju u ideologije levog spektra. Pa ti gledaj.
    (Misko, 27. septembar 2022 12:50)

    Samo na papiru da i to samo nacionalsocijalizam. Fasizam je i na papiru ultradesnicarski. Ova zena je sama rekla da je pristalica Musolinijeve ideologije i da je samo negde "gresio". Ono sto je zajednicko za obe lude ideologije i fasizam i nacionalsocijalizam jeste da su se krili iza skuta crkve, tako da to sa bilo kakvol levicarskom ideologijom nema ni trunke dodirnih tacaka.
    (Pobrilof, 27. septembar 2022 13:30)

    # Link komentara

  64. Demokratija nije samo prosto odluka vecine, pa ko i sta bude. Ona mora biti zasnivana i na vrednostima, zastiti manjina, vladavini prava i ljudskim pravima, da bi je tako zvali.
    Inace, ako se svede samo na vladavinu vecine, to je onda vladavina svetine, i ono shto jos Platon naziva "najgorim od svih poredaka".
    (vicct, 27. septembar 2022 12:17)

    Pozivati se na demokratiju kad tebi odgovara (kad imaš većinu), a pričati ovakve priče kad neko drugi ima većinu zove se licemerje.
    (?, 27. septembar 2022 13:27)

    # Link komentara

  65. Jel to onaj našminkani, sa ženskim vešom? Ako jeste upravu je, on je budućnost sveta.
    (Svinjar, 27. septembar 2022 13:25)

    # Link komentara

  66. Znas kako. Jedna od osnovnih stavki programa Hitlerove partije bile su bas porodicne vrednosti. Pa ti gledaj.
    (Deda, 27. septembar 2022 12:24)

    Ma jeste, sve što ne odgovara šizofrenim levičarima ima veze sa Hitlerom.
    (?, 27. septembar 2022 13:25)

    # Link komentara

  67. Sto volim kad neobrazovani deo Srba podrzava ovu fasistkinju kad ono ona je vrlo aktivna protiv Rusije, zalaze se za vecu pomoc Ukrajini, nezavisno Kosovo, jacanje NATO pakta itd. Pa otkod sad tolika ljubav prema takvoj zeni? A da, sve je to nebitno jer se istovremeno zalaze za "porodicne vrednosti" sto nekim cudom postade majka vodilja i jedina bitna tema kod tog dela nase javnosi. Smesno u svojoj zalosti.
    (Jag, 27. septembar 2022 13:24)

    # Link komentara

  68. @vicct,znači demokratija je ono što se tebi svidi i ako si u velikoj manjini,većina druze pusti ti Platona i filozofiranje,ni meni se ne svidja ovakvo stanje kod nas u drzavi ali poštujem većinu i ako imam najgore moguće mišljenje o njima.
    (nema ovde leba, 27. septembar 2022 13:24)

    # Link komentara

  69. Svuda su političari i njihovi fanatični glasači isto s..nje. Narcisoidi neviđeni. Znači ako ne dobije tvoja opcija, onda izjaviš da je to propast za tvoju zemlju, ne obazirajući se na razlog poraza, ubeđen da tvoj glas vredi više od suparničkog.
    Tako oni koji ne vade reč "demokratija" iz usta, razumeju demokratiju.
    (bobo mk, 27. septembar 2022 13:20)

    # Link komentara

  70. U kojoj bajci vi živite. Ne zadugo, doduše.
    (Dusko Miami, 27. septembar 2022 12:32)

    Sto, da ne mislis da ce Putko da "oslobodi" Evropu?
    Ima li vece bajke od toga?
    (Potpisuje se sa Miami, a mrzi demokratiju, 27. septembar 2022 13:16)

    # Link komentara

  71. Pa dobro,neki poput Rodžera Votersa podržavaju Putina a osamdesetih pevali o rušenju Berlinskog zida.Prevaranata i prodavaca magle poput P(utino)ink F(ili)lojda nema na svetu.Privilegija je bilo nikada ne slušati te varalice.
    (Fića, 27. septembar 2022 13:13)

    # Link komentara

  72. Svi neki woke borci za ljudska prava a nitko od njih ne želi živjeti kraj ilegalnih imigranata za koje se uporno zalažu, uglavnom promoviraju devijantno ponašanje i način života, agresivni prema svakom tko ne podupire njihova ideološka stajališta. Svi ti LGBT- cirkusanti kada bi im se dala lopata u ruke i da moraju teško raditi od jutra do navečer kao i ostali pošten svijet, brzo bi zaboravili na svoje gluposti.
    (dragan, 27. septembar 2022 13:10)

    # Link komentara

  73. Ovaj se pita nešto o politici kao i moja baba Smiljka.
    (Bunjuel, 27. septembar 2022 13:09)

    # Link komentara

  74. (Muflon, 27. septembar 2022 12:36)

    Prijatelju moj, koliko si se ti gluposti ovde nalupao. Ovaj mali pored kvalitetnog rokenrola nije prosao, a to sto svira pored Coldplay-a, jel treba orden da mu se da? Ovo je muzika za napaljena derista koja imaju malo veci koeficijent inelgiencije od onih koji slusaju recimo Rastu, Jalu, Bubu i ostale gluposti.
    (Rock is not dead, 27. septembar 2022 13:06)

    # Link komentara

  75. ...sad i Italijani imaju Mišu Vacića...
    (nikad nikome izvini, 27. septembar 2022 13:04)

    # Link komentara

  76. Tužan dan što je pobedila suprotna strana, zar su to civilizacijske vrednosti EU.
    (MileR, 27. septembar 2022 13:01)

    # Link komentara

  77. @Deda

    Kakva zamena teza. Pa i jaka ekonomija je bila jedna od Hitlerovih stavki, pa je sad i to nacizam?
    (Kvaradona, 27. septembar 2022 13:01)

    # Link komentara

  78. ljudi pa ta što je pobedila je ista kao i svi drugi u parlamentu, nece biti nikakvih promena, i dalje ce im naredjivati amerika i van der, ekipa iz davosa,
    ovo je samo farsa, niko od onih sto zaista misle drugacije nije usao u parlament....
    (natalija, 27. septembar 2022 12:14)

    Ovo je omiljena priča onih koji žive u autoritativnom društvu ps nisu shvatili smisao demokratije i treba im neka uteha za sopstvenu tugaljivu realnost.
    (Europejac, 27. septembar 2022 13:01)

    # Link komentara

  79. Srbi na strani fašista, šta se ovo dešava...
    (Vladimir, 27. septembar 2022 13:01)

    # Link komentara

  80. Gospođa nije nikakva "naslednica Musolinija". Trtljati tako nešto je znak da je neko totalno prezasićen, nakljukan ko guska godinama ultralevičarske propagande, koja je postala obrazac njegovih slabašno organizovanih neurona. Jadno. Gospođa uopšte nije čak ni neka posebno "desno" orijentacija. Ovo nije nikakav pobeda desnice, kojoj čak ne pripadaju ni Berluskoni ni Salvini strogo govoreći a kamoli ona. Ali za ekstremnu levicu histerija je jedini oblik postojanja. Čim neko ne viče isto što i oni oni odmah viču "taj je Hitler" ili ovde "ona je Musolini". To su infantilnosti levičarskih terorista, i njima stupidifikovanih nikogovića.
    Nikakvo čudo: pobedila je gospođa koja želi da je i dalje majka, a ne želi da je roditelj 1 ili 2. Ovo je elementarna samoodbrana normalnosti. Komentarisanjem da je ovo pobeda fašizma u Italiji samo se ofirate koliko ste mentalno ubogi. Ergo to što je ovaj nesrećan njenom pobedom je preduslov da je ona uopšte možda OK. Uostalom... "to je tužan dan za Italiju"? To je taj sklop uma, bolje reći bezumlja: samo mora da je po njihovom.
    Gospođa tek mora da pokaže da je Evropljanka a ne još jedna lažna opozicija. Tek kad vidimo da je italijanska flota izašla ispred Lampeduze u odbrani Italije i Evrope znaćemo da od nje ima neke koristi. Ovo jeste udarac woke patologiji, jeste pomoć Orbanu ali je daleko od dovoljnog. Borba tj. samoodbrana Evrope tek počinje.
    (Helios, 27. septembar 2022 11:36) 
    A koja je tvoja uloga, ti ces kao da se boris? Smesan si.
    (@Helios, 27. septembar 2022 13:00)

    # Link komentara

  81. Mene su ucili da je demokratija volja naroda - Vox populi,vox Dei! Problem je sto levicari sirom sveta imaju totalitarnu,nedemokratsku,netolerantnu,rigidnu svest,sto su to opasni fanatici koji priznaju rezultate izbora samo kada oni pobede. Narod ima pravo da glasa desnicu,kao sto ce i u novembru ultradesni republikanci oduvati demokrate na medjuizborima u Americi,kao sto ce i Trump 2024. Kome se to ne svidja kao ovom nesrecnom pevacu sa ociglednom konfuzijom identiteta,moze samo naglas da kuka,ali nista ne moze promeniti,posebno ne silom. Jer i mi ultradesnicari raspolažemo silom za samoodbranu!
    (Oliver, 27. septembar 2022 12:59)

    # Link komentara

  82. Trazit reviziju granica u 2022. godini je ekstremno neozbiljno
    (Realno, 27. septembar 2022 11:19)

    Kazi to Americi i Tajvanu. Nema tu neko pravilo ozbiljno ili ne. Postoji samo pravo jaceg i to je to.
    (Kino, 27. septembar 2022 12:32

    Kazi to onima koji su nam oteli Kosovo, ili je to u redu?
    (onako usput, 27. septembar 2022 12:58)

    # Link komentara

  83. Zbog ovakvih nakaza i dobija desnica.
    (vrlo prosto, 27. septembar 2022 12:56)

    # Link komentara

  84. Tužan dan za Italiju, reče našminkani muškarac...
    (@c72, 27. septembar 2022 12:55)

    # Link komentara

  85. Brate pusti vođama da vode zemlje, a ti klovnu nastavi da budeš klovn i nikome ništa.
    (Svrba, 27. septembar 2022 12:54)

    # Link komentara

  86. Znas kako. Jedna od osnovnih stavki programa Hitlerove partije bile su bas porodicne vrednosti. Pa ti gledaj.
    (Deda, 27. septembar 2022 12:24)
    Tebi je porodica Hitlerova stvar?
    (Bojan, 27. septembar 2022 12:54)

    # Link komentara

  87. @muflon

    Odusevio je mnoge?!?!?
    Pa da, odusevio emo klince i lgbt ekipu ???
    (lazza, 27. septembar 2022 12:52)

    # Link komentara

  88. @Muflon
    Hahahahahhaahahahah sa kim ti njih poreds, aauuuu braaacooo ?
    (shime, 27. septembar 2022 12:51)

    # Link komentara

  89. Sad su porodične vrednosti ekstremna desnica...
    (?, 27. septembar 2022 11:46)

    Znas kako. Jedna od osnovnih stavki programa Hitlerove partije bile su bas porodicne vrednosti. Pa ti gledaj.
    (Deda, 27. septembar 2022 12:24)

    Znas kako, fasizam i nacizam spadaju u ideologije levog spektra. Pa ti gledaj.
    (Misko, 27. septembar 2022 12:50)

    # Link komentara

  90. Šta je 4 godine,proleti za čas ! Može da se kandiduje na sledećim izborima jer ima 5 miliona pratilaca, možda nešto od toga i u Italiji i evo novog Zelenskog !?
    (Boris Banović, 27. septembar 2022 12:47)

    # Link komentara

  91. Italijani su neozbiljni. Oni i glasaju za svakakve šalabajzere jer polaze od pretpostavke da neće dugo. I neće, ali je to svejedno sprdnja od demokratije. To i jeste glavni problem i ne samo u Italiji: višestranačka parlamentarna demokratija se shvaća kao rijaliti šou, glasači su rasterećeni jer "ionako realna vlast leži na drugom mestu". Nisu Italijani glasali za fašiste da bi ih oni "oslobodili briselskog terora" nego da "briselske birokrate nauče pameti". U idiokratiji, favoriti idiota su uvek oni koji najjače psuju tu "realnu vlast" kojim god imenom je zvali, "brisel", "deep state", "big bussines" ili drugačije. Naravno, najjače psuju oni koji su "ekstremni" jer po tome i jesu "ekstremni", inače su obični idioti. To su i inače po pravilu partije i pokreti koji nemaju politički program. Njihov program je da budu protiv, da se dokopaju vlasti i da posle ne budu uhapšeni i osuđeni za korupciju.
    (CATAPA, 27. septembar 2022 12:47)

    # Link komentara

  92. E pa vidite kako je nama!
    (ZliZo, 27. septembar 2022 12:46)

    # Link komentara

  93. Takvi su razlog što je pobedila takva....
    (da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda, 27. septembar 2022 12:46)

    # Link komentara

  94. Dani muškog šminkanja i nošenja sado-mazo uniformi su gotovi..
    (Obrad, 27. septembar 2022 12:45)

    # Link komentara

  95. Несрећни младић...одрашће и он!
    (Александар, 27. septembar 2022 12:45)

    # Link komentara

  96. Odlična vest,još samo da Marin Le Pen uzme vlast u Francuskoj pa da Evropa počne konačno da se oslobađa ovog satanizma koji je stigao iz Amerike.
    (Alice in Chains, 27. septembar 2022 12:44)

    # Link komentara

  97. Moj drug, znam ga da parade.
    (lstrebljivač Vonjevina, 27. septembar 2022 12:44)

    # Link komentara

  98. Тужан од нато фашизма недостаје Адолф хилтер биссексуалци
    (peace I better, 27. septembar 2022 12:43)

    # Link komentara

  99. to su bato moj
    (sanjuro, 27. septembar 2022 12:39)

    # Link komentara

  100. Od kada je bitno šta narkomani misle?
    (Tako je kako je, 27. septembar 2022 12:38)

    # Link komentara

  101. (Aleksa78)
    Pitas se koga je odusevio i niko ne prati Evroviziju? Ovaj bend je odavno prevazisao Eurosong koji im je bio samo odskocna daska. Imaju rasprodate koncerte po celom svetu za narednu godinu, dobijaju MTV nagrade, sviraju na najznacajnimim festivalima na svetu rame uz rame sa Metalicom, Coldplay i ostalima. Odusevio je mnoge, bez brige. A ima pravo da napise sta misli.
    (Muflon, 27. septembar 2022 12:36)

    # Link komentara

  102. Ti si navikao na bol.
    (The_Dejan, 27. septembar 2022 12:32)

    # Link komentara

  103. Italija je normalna uređena država. Državni sistem izabranoj gospodji neće dozvoliti da uradi ništa iz svog programa, kao što ni Tramp nije mogao ništa. A za maksimalno četiri godine će pasti sa vlasti, verujem i dosta ranije. Italijani će doživeti otreženjenje. Nije nikakvo iznenadjenje da u nekim državama ekstremni desničari dodju na vlast. Na njoj se uglavnom kratko zadržavaju jer se baziraju na populizmu i praznim pričama.
    (Maza, 27. septembar 2022 11:44)
    U kojoj bajci vi živite. Ne zadugo, doduše.
    (Dusko Miami, 27. septembar 2022 12:32)

    # Link komentara

  104. Gotivim njihovu muziku, ali...misljenje nekog pevaca o politici je kao ... da ne pricam sada :D (Brat Djolence, 27. septembar 2022 10:52)

    Pa, kao i tvoje. Baš kao i tvoje mišljenje o muzici.
    (Mr Majestyk, 27. septembar 2022 11:07)

    Kao i tvoje mišljenje o drugim komentatorima
    (Orlando, 27. septembar 2022 12:32)

    # Link komentara

  105. Trazit reviziju granica u 2022. godini je ekstremno neozbiljno
    (Realno, 27. septembar 2022 11:19)

    Kazi to Americi i Tajvanu. Nema tu neko pravilo ozbiljno ili ne. Postoji samo pravo jaceg i to je to.
    (Kino, 27. septembar 2022 12:32)

    # Link komentara

  106. "Bolno buđenje Damijana..." Ja pomislio po naslovu da se on probudio ujutru a u krevetu iza njega drugar :)
    (Može biti samo je*an, 27. septembar 2022 12:29)

    # Link komentara

  107. Jao ovi borci za razne gluposti su najgori.. A ova se bori za rodnu ravnopravnost. Neka joj neko javi da su zene odavno ravnopravne, a u poslednjih nekoliko godina imaju veca prava od nas muskaraca.
    (Pljuvac Svih Stilova, 27. septembar 2022 12:28)

    # Link komentara

  108. Sad su porodične vrednosti ekstremna desnica...
    (?, 27. septembar 2022 11:46)

    Znas kako. Jedna od osnovnih stavki programa Hitlerove partije bile su bas porodicne vrednosti. Pa ti gledaj.
    (Deda, 27. septembar 2022 12:24)

    # Link komentara

  109. @Tara

    Haha ovakvi likovi vode svet u propast, kako da ne, ovi likovi prave muziku i nikog ne ugrožavaju. A ljudi koji u stvarnosti vode svet u propast su mačo muškarčine poput Putina kojo je upropastio Ukrajinu i preti celom svetu atomskom bombom.
    (Vlada, 27. septembar 2022 12:21)

    # Link komentara

  110. Ne razumijem ove komentare kojekakvih?! Zasto on govori u ime citave drzave kada je ista rekla da hoce takvu vlast?! Sta je demokratija, zar to nije pravo vecine da bira sebi koga misli da treba, a sad ispade ako nije po ukusu manjine i evropskih mjerila onda je sunovrat, propast i ne znam sta vec. Licemjernost neviđena....
    Demokratija je izgleda samo kada biras izmedju podobnih za kapital i zapad!
    (Misljenje, 27. septembar 2022 11:07)

    Cisto teoretski gledano, demokratija ne postoji za neprijatelje demokratije ili one koje bi da je uniste. Tako gledano, ok bi onda bilo ponovo izabrati nekog Hitlera (Ili Musolonija) jer je tako odlucila vecina.

    Demokratija nije samo prosto odluka vecine, pa ko i sta bude. Ona mora biti zasnivana i na vrednostima, zastiti manjina, vladavini prava i ljudskim pravima, da bi je tako zvali.
    Inace, ako se svede samo na vladavinu vecine, to je onda vladavina svetine, i ono shto jos Platon naziva "najgorim od svih poredaka".
    (vicct, 27. septembar 2022 12:17)

    # Link komentara

  111. Za mene je jedan od tuznijih dana bio kad sam tebe vidio.
    (Prle, 27. septembar 2022 12:15)

    # Link komentara

  112. ljudi pa ta što je pobedila je ista kao i svi drugi u parlamentu, nece biti nikakvih promena, i dalje ce im naredjivati amerika i van der, ekipa iz davosa,
    ovo je samo farsa, niko od onih sto zaista misle drugacije nije usao u parlament....
    (natalija, 27. septembar 2022 12:14)

    # Link komentara

  113. Демократија је и кад не победе они за које сте гласали!
    (Pravi Valter, 27. septembar 2022 12:14)

    # Link komentara

  114. Gospođa nije nikakva "naslednica Musolinija". Trtljati tako nešto je znak da je neko totalno prezasićen, nakljukan ko guska godinama ultralevičarske propagande, koja je postala obrazac njegovih slabašno organizovanih neurona. Jadno. Gospođa uopšte nije čak ni neka posebno "desno" orijentacija. Ovo nije nikakav pobeda desnice, kojoj čak ne pripadaju ni Berluskoni ni Salvini strogo govoreći a kamoli ona. Ali za ekstremnu levicu histerija je jedini oblik postojanja. Čim neko ne viče isto što i oni oni odmah viču "taj je Hitler" ili ovde "ona je Musolini". To su infantilnosti levičarskih terorista, i njima stupidifikovanih nikogovića.
    Nikakvo čudo: pobedila je gospođa koja želi da je i dalje majka, a ne želi da je roditelj 1 ili 2. Ovo je elementarna samoodbrana normalnosti. Komentarisanjem da je ovo pobeda fašizma u Italiji samo se ofirate koliko ste mentalno ubogi. Ergo to što je ovaj nesrećan njenom pobedom je preduslov da je ona uopšte možda OK. Uostalom... "to je tužan dan za Italiju"? To je taj sklop uma, bolje reći bezumlja: samo mora da je po njihovom.
    Gospođa tek mora da pokaže da je Evropljanka a ne još jedna lažna opozicija. Tek kad vidimo da je italijanska flota izašla ispred Lampeduze u odbrani Italije i Evrope znaćemo da od nje ima neke koristi. Ovo jeste udarac woke patologiji, jeste pomoć Orbanu ali je daleko od dovoljnog. Borba tj. samoodbrana Evrope tek počinje.
    (Helios, 27. septembar 2022 11:36)

    Adolfe, ti li si?
    (gost, 27. septembar 2022 12:13)

    # Link komentara

  115. Gospođa ce postati umjereno desni centar jer ultra desnicari to postaju kad dođu na vlast, šta se tiče Manaskina, grupa je postala planetarno popularna zahvaljujuci neobicnoj lepoti i harizmi Damiana koja podseca na likove sa slika
    italijanske renesanse, uz marketinški dobru stilizaciju celog benda
    (vukica, 27. septembar 2022 12:12)

    # Link komentara

  116. Pa ta je i pobijedila zbog ovakvih prikaza koje se forsiraju kao nesto "normalno" .. Uzrok i posledica
    (mayor Tom, 27. septembar 2022 12:12)

    # Link komentara

  117. Morace da proda sve stikle i suknje!
    (Nenad, 27. septembar 2022 12:10)

    # Link komentara

  118. Ako ce takve kao ti da skloni u stranu i promovise prave vrednosti onda mi je drago sto je pobedila. A vi koji ste u svakom pogledu pomesali babe i zabe pa i to ko je u ovom svetskom ratu agresor, a ko brani svoju zemlju, sklonite se malo da vas mi normalni ne bi sklanjali kad predjete sve granice!!! Sta je ovo vise? Jos malo pa necemo videti normalnog coveka na ulici! Sve poludelo!
    (vera u Boga, 27. septembar 2022 12:10)

    # Link komentara

  119. evo ga ova nakaza ponovo
    (Anti blizanac, 27. septembar 2022 12:10)

    # Link komentara

  120. Aha, znaci principi demokratije su u redu samo onda kada su rezultati izbora po volji raznim pevacima, glumcima i sportistima, tj. estradi?
    Obicni gradjani i njihove zelje su "manje vredni", je l' da?

    Ovaj je direktno uvredio i pokusao da diskvalifikuje izbor vise od polovine svojih sugradjana, a kao "bori se za ravnopravnost", pretpostavljam i da sebe smatra demokratom.

    Upravo zbog ovakvog ponasanja i nadmenosti onih koji propagiraju liberalne vrednosti - a koji su najcesce povlasceni u drustvu i bogati, i koji smatraju da imaju moralnu poziciju da "prevaspitavaju" sve koji ne misle poput njih - desnica jaca sirom Evrope!

    Ljudi, zbog svega navedenog, sve vise desnicu vide kao jedini izlaz iz "diktature vrednosti novog doba" (koja je zapakovana u "sveopstu toleranciju", a istinske tolerancije vise nema ni u tragovima), zato "desnicarske snage" (mada i ta podela vise nigde ne stoji) svuda jacaju.
    Dodao bih, sa debelim razlogom.
    (Sima, 27. septembar 2022 12:03)

    # Link komentara

  121. Da, tužan dan za polubinarne poluproizvode i nato fašiste. Za normalne predivan dan...
    (Istrebljivač Vonjevina, 27. septembar 2022 11:11)

    Tebi je Vonjo svaki dan tužan kad kreneš da ribaš toalete na radnom mestu..
    (Žurkolomac, 27. septembar 2022 12:00)

    # Link komentara

  122. Suze u oku komunjarske bagre koja se skriva iza prefiksa socijalisti/zeleni/centar/lijevi liberali pjesma su za moje uši!
    (Skakač na H5, 27. septembar 2022 11:58)

    # Link komentara

  123. Bolno bolno... Svaki dan ce biti sve "bolnije" za vas bolesne... Polako se Evropa budi, nije narod lud pa da pusti da ga vi bolesni umovi jašete... Sto je mnogo mnogo je... Idemo desnica samo jako! Nema vise stajanja
    (izgubljen u prevodu, 27. septembar 2022 11:58)

    # Link komentara

  124. Levičari ga i lansirali. On je hetero kao i njegova devojka. Sve iscenirano. Brane prava LBGT populacije jer su momak i devojka samo pred kamerama. Kako se ljudi prodaju i žive lažne živote zarad minuta slave....
    (Keti, 27. septembar 2022 11:51)

    # Link komentara

  125. Biseksualac
    (pera, 27. septembar 2022 11:47)

    # Link komentara

  126. Sad su porodične vrednosti ekstremna desnica...
    (?, 27. septembar 2022 11:46)

    # Link komentara

  127. Ne razumijem ove komentare kojekakvih?! Zasto on govori u ime citave drzave kada je ista rekla da hoce takvu vlast?! Sta je demokratija, zar to nije pravo vecine da bira sebi koga misli da treba, a sad ispade ako nije po ukusu manjine i evropskih mjerila onda je sunovrat, propast i ne znam sta vec. Licemjernost neviđena....
    Demokratija je izgleda samo kada biras izmedju podobnih za kapital i zapad!
    (Misljenje, 27. septembar 2022 11:07)

    Italija je normalna uređena država. Državni sistem izabranoj gospodji neće dozvoliti da uradi ništa iz svog programa, kao što ni Tramp nije mogao ništa. A za maksimalno četiri godine će pasti sa vlasti, verujem i dosta ranije. Italijani će doživeti otreženjenje. Nije nikakvo iznenadjenje da u nekim državama ekstremni desničari dodju na vlast. Na njoj se uglavnom kratko zadržavaju jer se baziraju na populizmu i praznim pričama.
    (Maza, 27. septembar 2022 11:44)

    # Link komentara

  128. "Na ljutu ranu - ljutu travku."
    (Siki, 27. septembar 2022 11:38)

    # Link komentara

  129. Njihova muzika mi je potpuno bez težine, ali rezultati izbora u Italiji uopšte ne miriše na dobro. Gde god da pobedi bilo koja krajnost uvek se završava tragično
    (xxyyzz, 27. septembar 2022 11:37)

    # Link komentara

  130. Gospođa nije nikakva "naslednica Musolinija". Trtljati tako nešto je znak da je neko totalno prezasićen, nakljukan ko guska godinama ultralevičarske propagande, koja je postala obrazac njegovih slabašno organizovanih neurona. Jadno. Gospođa uopšte nije čak ni neka posebno "desno" orijentacija. Ovo nije nikakav pobeda desnice, kojoj čak ne pripadaju ni Berluskoni ni Salvini strogo govoreći a kamoli ona. Ali za ekstremnu levicu histerija je jedini oblik postojanja. Čim neko ne viče isto što i oni oni odmah viču "taj je Hitler" ili ovde "ona je Musolini". To su infantilnosti levičarskih terorista, i njima stupidifikovanih nikogovića.
    Nikakvo čudo: pobedila je gospođa koja želi da je i dalje majka, a ne želi da je roditelj 1 ili 2. Ovo je elementarna samoodbrana normalnosti. Komentarisanjem da je ovo pobeda fašizma u Italiji samo se ofirate koliko ste mentalno ubogi. Ergo to što je ovaj nesrećan njenom pobedom je preduslov da je ona uopšte možda OK. Uostalom... "to je tužan dan za Italiju"? To je taj sklop uma, bolje reći bezumlja: samo mora da je po njihovom.
    Gospođa tek mora da pokaže da je Evropljanka a ne još jedna lažna opozicija. Tek kad vidimo da je italijanska flota izašla ispred Lampeduze u odbrani Italije i Evrope znaćemo da od nje ima neke koristi. Ovo jeste udarac woke patologiji, jeste pomoć Orbanu ali je daleko od dovoljnog. Borba tj. samoodbrana Evrope tek počinje.
    (Helios, 27. septembar 2022 11:36)

    # Link komentara

  131. Kao što Tramp nije uzrok nego posledica politike koja se ne obazire na potrebe naroda tako je i u Italiji. Narod očajnički traži nekog ko bi promenio kurs, našli su nekog ko obećava, ako ni to ne uspe slede nemiri, revolucija, anarhija..ako ste učili istoriju znate redosled.
    (Milan, 27. septembar 2022 11:35)

    # Link komentara

  132. @Miroslav Filipovic

    Zato je u Rusiji med i mleko ?
    (Svasta, 27. septembar 2022 11:34)

    # Link komentara

  133. @Konacno lepi dani u Italiji,domace komunjare na aparatima.
    (Italiano, 27. septembar 2022 10:59)

    Da, politika Musolinija se vraća u Italiju.
    Pod njim im je bilo odlično, sigurno isto tako mogu i sad očekivati...
    (Randy Marsh, 27. septembar 2022 11:33)

    # Link komentara

  134. Cela Evropa ide sve više u desno. Uskoro će i fašističke stranke ulaziti u vlast.
    Neće na dobro izaći...
    (Randy Marsh, 27. septembar 2022 11:27)

    # Link komentara

  135. Kad korumpirani wokisti pobeđuju na ukradenim izborima to je demokratija. Kad umereni političari ipak uspeju da pobede onda to ne važi, tužan dan, moramo da se odupremo....
    (Brandon Falls, Delaware, 27. septembar 2022 11:26)

    # Link komentara

  136. Ako je on parametar ko će da pobedi u Italiji, onda ne treba mnogo i komentarisati..
    (Витез, 27. septembar 2022 11:25)

    # Link komentara

  137. Ako će njenum izborom da bude manje takvih spodovq poput tebe, onda je sve u redu.
    (Sx, 27. septembar 2022 11:24)

    # Link komentara

  138. za taru.kako će biti naslednica Musolinija.ostavi mišljenje levičarskih novina.sve su to okoreli komunisti.ona ima 45 GODINA.zalaze se za zdravu porodicu,za hrišćanstvo,za prava najsiromašnijih,itd.st avi hoćete?
    (rade, 27. septembar 2022 11:20)

    # Link komentara

  139. Kakvo buđenje?!
    To je demokratija. Prihvatite odluku većine!
    Ili se možda ne mora kada nije po vašim aršinima?!
    (Staka Zulu, 27. septembar 2022 11:19)

    # Link komentara

  140. Trazit reviziju granica u 2022. godini je ekstremno neozbiljno, a osim toga i nerealno iz italijanske pozicije. U sustini ova vlada Italije je sarlatanska bas zbog toga. Ozbiljni politicari treba da se bave ozbiljnim stvarima.

    Osim toga 70 vlada za 77 godina... Morali su vala i ovi doc na red kad tad cistom igrom brojki, realno. Ne cudite se nista kad je Italijanima takav politicki sistem... Nikakav.
    (Realno, 27. septembar 2022 11:19)

    # Link komentara

  141. E neko lepo da kaže da nije rešenje u fašizmu i idolizovanju Musolinija i sličnih baraba.
    (Lol, 27. septembar 2022 11:19)

    # Link komentara

  142. previse je dekadentno vreme u kojem zivimo, nego nam uslo u svakodnevicu pa ni ne kapiramo koliko je sve postalo izopaceno. s te tacke gledista mogu da razumem ove desničare. dovoljno mi je da pogledam likove kao damijano (hermafrodit ili sta li je ) ili emoticone koji prikazuju trudnog muskarca ili dve tate ili dve mame...vecina ljudi to ne voli i ne zeli ma koliko se drugi trudili da to nametnu kao nesto "normalno". bice sve vise desnicarskih partija na vlasti po evropi koliko mogu da naslutim. takvo vreme dolazi...
    (nemke, 27. septembar 2022 11:16)

    # Link komentara

  143. Podrška Đorđi,samo napred.Stize neko novo doba gde ce se konacno ceniti i vredvoati prave stvari,zemlja,bog i porodica.
    (pešić dragan, 27. septembar 2022 11:14)

    # Link komentara

  144. Da, tužan dan za polubinarne poluproizvode i nato fašiste. Za normalne predivan dan...
    (Istrebljivač Vonjevina, 27. septembar 2022 11:11)

    # Link komentara

  145. Italijanka hoće nazad Istru i Dalmaciju. Sećam se priče starog pokojnog komšije da su ga iz Srbije poslali u Istru u rov 1955 godine da je brani u sličaju da Italijani napadnu.
    (Aca, 27. septembar 2022 11:09)

    # Link komentara

  146. Ne razumijem ove komentare kojekakvih?! Zasto on govori u ime citave drzave kada je ista rekla da hoce takvu vlast?! Sta je demokratija, zar to nije pravo vecine da bira sebi koga misli da treba, a sad ispade ako nije po ukusu manjine i evropskih mjerila onda je sunovrat, propast i ne znam sta vec. Licemjernost neviđena....
    Demokratija je izgleda samo kada biras izmedju podobnih za kapital i zapad!
    (Misljenje, 27. septembar 2022 11:07)

    # Link komentara

  147. Gotivim njihovu muziku, ali...misljenje nekog pevaca o politici je kao ... da ne pricam sada :D (Brat Djolence, 27. septembar 2022 10:52)

    Pa, kao i tvoje. Baš kao i tvoje mišljenje o muzici.
    (Mr Majestyk, 27. septembar 2022 11:07)

    # Link komentara

  148. Čim je za ovog to tužna vest, znači da je ta Meloni dobra za Italiju.
    (only fools and horses, 27. septembar 2022 11:06)

    # Link komentara

  149. ajemsasa- tvoje mišljenje je jako bitno, veruj ni njegovo nije uopšte a ti nastavi da i ubuduće pratis " Evrosong", to je očigledno tvoj nivo....
    (Aleksa78, 27. septembar 2022 11:05)

    # Link komentara

  150. pa kad je došlo vrijeme da se desnica bavi više običnim radnim ljudima od ljevice i centra' onda nije nikakvo iznenađenje.
    (konjo, 27. septembar 2022 11:05)

    # Link komentara

  151. Degenerisani nasminkani tutuban, nakaza evropska ...
    Zamajuju omladinu da su na "drustvenim" mrezama dok im
    mladost bukvalno propada i zivoti....

    Tuzna prica ...
    (Miroslav Filipovic, 27. septembar 2022 11:05)

    # Link komentara

  152. koga je on " oduševio" ? Znate li da evo u francuskoj recimo apsolutno nikoga ne znam da je pratio to takmičenje, ali tema su izbori, ok, dali je glasao dotični uopšte? Inače , lično se radujem pobedi ekstremne desnice u Italiji.
    (Aleksa78, 27. septembar 2022 11:04)

    # Link komentara

  153. Sad italijansku politiku treba da vodi klinac od 26 godina koji se oblaci kao zena?
    (tzar bomba, 27. septembar 2022 10:59)

    # Link komentara

  154. Da ''bella ciao'' a ''ciao belli'' è un attimo :D
    Konacno lepi dani u Italiji,domace komunjare na aparatima.
    (Italiano, 27. septembar 2022 10:59)

    # Link komentara

  155. nasilje liberala sa kanonima političke korektnosti dovodi do jačanja desnice
    (dalje, 27. septembar 2022 10:58)

    # Link komentara

  156. Ovaj je nagoveštaj zadnjeg vremena..
    (nigrutin, 27. septembar 2022 10:55)

    # Link komentara

  157. Dve nakaze prozivaju jedna drugu.
    (Andria, 27. septembar 2022 10:54)

    # Link komentara

  158. I za Putina i za ovu buljavu je potpuno u pravu.
    Svaka čast!
    (ajemsasa, 27. septembar 2022 10:53)

    # Link komentara

  159. Gotivim njihovu muziku, ali...misljenje nekog pevaca o politici je kao ... da ne pricam sada :D
    (Brat Djolence, 27. septembar 2022 10:52)

    # Link komentara

  160. Tužno je što jedna krajnost izaziva drugu pa je došlo do toga da pobedi naslednica Musolinija. Međutim, ogavni likovi poput ovog vode svet u propast na svim nivoima i pobeda desničara je posledica inače nikada ne bi pobedili.
    (Tara, 27. septembar 2022 10:48)

    # Link komentara

  161. Све је у праву овај момчић.
    (Јамесдин, 27. septembar 2022 10:48)

    # Link komentara

  162. Nakaza.
    (Rđa, 27. septembar 2022 10:45)

    # Link komentara