1. Sve mi se čini, da se ovaj dečko srami pokojnog oca, a opet, ako ga se "odrekne", izgubit će na popularnosti kod onih koji ga vole, a nije to mali broj.
    Pa nekako, pokušava "ispraviti" očeve greške.

    Sinko... Mani se.. budi svoj, ne možeš se svima sviđati. Ili si jedno, ili si drugo. Nebitno koliko njih ne voli tvojeg oca, on je odlučio biti onakav kakav je bio, usprskos svim osudama okoline. Baš to ga je učinilo još popularnijim i poštovanijim.
    Ostavio je iza sebe trag koji če trajati generacijama, a da nije žrtvovao svoje ja.
    Dakle, ugledaj se na njega. Ne trebaš po stavu, budi suprotno ako želiš, ali budi ti, Aleksa, sa stavom. A ne ispravljaj tuđe krive Drine. Nit si zaslužan, nit si odgovoran za postupke svojeg oca.
    (Mate, 28. jun 2022 18:44)

    # Link komentara

  2. Kad je otac jedan u milion, deca su mediokriteti, tako je to.
    Što se tiče lažnh vernika, tako mnogobrojnih kod Srbalja post devedesetih, toliko sam to puta komentarisala da mi je više gadno da se ponavljam.
    (Beogradjanka, 27. jun 2022 19:29)

    Deca su onakva kakva je majka. Sa njom od rodjenja provode najvise vremena i to je sasvim prirodno.
    Lepa žena, poput Olivere, ne mora nužno biti i dobar čovek, niti mora roditi i vaspitati dobru decu. Moze se dogoditi i sasvim suprotno od toga.

    Poznajem ne mali broj porodica gde očevi nisu ništa posebno. Ni narocito talentovani za bilo sta niti obrazovani. Neretko piju i vise po kladionicama, a imaju dobre zene i divnu decu.
    Isto tako poznajem divne muskarce, vrlo vredne, strpljive i tolerantne koji su ozenili razmazene snobice, pa su im sad i deca takva.
    (Brzi, 28. jun 2022 14:52)

    # Link komentara

  3. Zasto je mlada pokrila glavu?
    Srpkinja je ili Ruskinja?
    Kakve su ovo nevidjene budalastine?
    (Timocanin, 27. jun 2022 23:59)

    Da glava bi u crkvi teoretski trebalo da se pokrije maramom i do pre 30ak godina su i opominjali a sad su digli ruke, mozes i u gacama da udjes i da stanes gdd hoces. Pre su zene i muskarci stajali na suprotnim stranama. Itd, itd. U manastire ozbiljnije i dalje ne mozes bez marame. Nema to veze sa Rusima samo oni to jos drze kod nas sve moze samo daj pare
    (Ooo vise, 28. jun 2022 14:18)

    # Link komentara

  4. Đoletova porodica se pretvorila u sve ono čemu se mučenik podsmevao...
    (Pavlet iz Kline, 28. jun 2022 14:05)

    # Link komentara

  5. Svako ima pravo da napiše u svojoj pozivnici šta hoće.A vi,nadobudni intelektualci i nedo.ebane domaćice gledajte svoja posla i lečite komplekse na drugom mestu.Mladi ljudi,imaju pravo i da pogreše.Bitno je da znaju šta je i koliko je bitno crkveno venčanje za pravoslavnu porodicu.
    (Petar Petrović, 28. jun 2022 14:04)

    # Link komentara

  6. Eto prilike za iskompleksirane drugosrbijance da prosipaju svoje frustracije. Sta se vas tice svadba na koju niste ni pozvani?
    (ha ha, 28. jun 2022 12:52)

    # Link komentara

  7. @Superman

    Zato što se bave svojom karijerom, sa decom ne rade i ne uče ih pametnim stvarima nego im daju pare, kupuju budalaštine, vode se logikom "ako sam se ja mučio/mučila dete ne treba, nego da uživa". Rezultat je dete debil.
    (Bg, 28. jun 2022 12:24)

    # Link komentara

  8. A sta nas briga sta pise ili ko je pozvan ili sta se nosi na svadama na koje ne idemo. Svako pravi svadbi za sebe i iz svojih pobuda.verovatno 90% pozivnica ima neku granaticku gresku, pa sta?
    Covek nije sladoled pa da se svima dopada…
    Manite se coravog posla.. covek nije djordje balasevic, ali je njegov sin, svako je za sebe na ovom svetu…
    (Dr Mr, 28. jun 2022 11:28)

    # Link komentara

  9. Djordja Balaševića slušam rado, ne znam kakav je čovek privatno, jer ga ne poznajem. Sa nekim njegovim stavovima sam se slagao, sa nekim pak i ne, ali sve je to normalno, prirodno.
    O njegovoj porodici malo znam, žena Olivera, troje dece, njegova privatna stvar.
    Medjutim, od Djoletove smrti, članovi njegove porodice se nasilno nameću medijima, ničim zasluženo. Deluje mi da su klasični snobovi, da žive na račun Djoletove slave i svega što je stekao i uradio. Sin je povukao snobizam na majku, vidi se dosta sličnosti u njihovom ponašanju.
    Kakvo je to pravoslavno hadzijsko venčanje, da li neko moze da mi objasni??? Ne ulazim u to da li je venčanje bilo u crkvi za vreme posta, dok je mlada trudna, to na kraju krajeva u današnje vreme i nije bitno jer zadnjih 30 godina crkva trpi sve zarad novca, platiš i sve može.
    Ali generalno, članovi porodice Balašević su poprilično iritantni, kvazi elita.
    (Drugim recima, 27. jun 2022 20:55)

    Želeo sam da napišem komentar, ali onda sam naišao na ovaj sa kojim se slažem od reči do reči. Samo bih još dodao, velika mrlja za Porfirija.
    (b., 28. jun 2022 11:06)

    # Link komentara

  10. Kada god vidim mladu meni hoće suza da krene, i uvek, baš uvek pomislim, lepa mlada. Srećno mladenci, uživajte. Nije morao baš tako striktan dres kod možda, u smislu da i mladoženja onda mora da ga poštuje ali ok, svako sebi organizuje venčanje. Srećno.
    (Simon, 28. jun 2022 10:57)

    # Link komentara

  11. zasto ljudi danasnjice nabrajanja odvajaju kosom crtom / ??? sta znaci to kravata/masna
    (mrk, 27. jun 2022 19:47)

    Crta je "ili". Nosiš kravatu ili mašnu.

    A na račun pozivnice - svet je dokon i željan pažnje očigledno. Njihova svadba, njihova proslava, njihova pozivnica, njihovi gosti - šta vi/mi imamo sa tim?

    Mladencima nek je sa srećom!
    (turgidson, 28. jun 2022 10:46)

    # Link komentara

  12. Ljakse, a od takvog oca.
    (Talićni Tom, 28. jun 2022 10:18)

    # Link komentara

  13. Cestitam mladencima.
    Zelim Vam puno zdravlja i dece.
    (qwerty, 28. jun 2022 09:42)

    # Link komentara

  14. Moze li iver da padne dalje od klade?

    Znaci sam Djole ne bi zadovoljio ove kriterijume za oblacenje.

    Nego, nije li malo licemerno sto je mlada nevidjena vernica a trudna?
    (Nikola, 28. jun 2022 09:42)

    # Link komentara

  15. Жалосно је спрдање са традицијом и уверење да је ћирилица нешто анахроно. Нико вам не брани, чак је пожељно, да савршено говорите и пишете на енглеском, али српски ћирилицом је део нашег идентитета. Кад схватите да је то наше богатство, освестићете се.
    (Жалосно незнање, 28. jun 2022 08:48)

    # Link komentara

  16. Koliko ste ogorceni…Kakvi li su vasi jadni zivoti kada vidite toliko negativnosti?
    (Straight Outta München, 28. jun 2022 07:20)

    # Link komentara

  17. Ovaj lik je sav fejk (lazan). I stalno ističe neke duhovne vrednosti, a ovamo luksuzno venčanje, deluje kao da slika i ton nisu sinhronizovani, jedno govori drugo radi.
    (Mile, 28. jun 2022 03:05)

    # Link komentara

  18. Zasto je mlada pokrila glavu?
    Srpkinja je ili Ruskinja?
    Kakve su ovo nevidjene budalastine?
    (Timocanin, 27. jun 2022 23:59)

    # Link komentara

  19. "Cringe" je americki zargon, i znaci da je nesto strasno neugodno i/ili sramotno.
    (909, 27. jun 2022 23:20)

    # Link komentara

  20. Ko nas šta pita?
    (56, 27. jun 2022 23:09)

    # Link komentara

  21. Dobar primjer kako ne treba.

    hadjiluk (odlazak muslimana u Hadz) pa vatikanske boje pozivnice (zuta & bijela), te anglicizmi...nikad ne bih ni pomislila da je ovo pozivnica za pravoslavno vjencanje jer nema ni jednog pravoslavnog simbola. Ima nekoliko krscanskih, ali oni su unverzalni za sve krscanske crkve.
    (Dubravka, 27. jun 2022 22:58)

    # Link komentara

  22. Kakav seljoberaj, kakva seljana. Od ovakvog pisanija i pocivsi otac koji mi je uvek bio bljk (bljak bez a), bi imao transfer, blama naravno.
    (seljak nije isto sto i ..., 27. jun 2022 22:45)

    # Link komentara

  23. Kakve veze latinica i cirilica imaju sa pravoslavljem?Mislis da su samo Rusi i Srbi pravoslavci?Cuo si za Gruzijce,Jermene,Kopte itd.?Video si nekada njihova pisma?Jel ti lice na cirilicu?
    (Markos, 27. jun 2022 15:36)

    A ti, kao i ogormna vecina Srba, jos nisi cuo (a i ne zelite cuti) da ovo poslednje dvoje nisu pravoslavci, nego monofiziti. (Gruzini zaista jesu pravoslavc, to si pogodio.) To je shizma koja se dogodila mnogo pre one "Velike" iz 1054. i zapravo je mnogo veca i dublja, doktrinarni jaz je nepremostiv (oni ne priznaju Sveto Trojstvo). Mozes, uostalom, proveriti i na sajtu SPC, tamo ces videti da to nisu sestrinske crkve, tj. nisu u zajednici. A naravno da i oni sebe nazivaju "pravoslavcima"! (Nece valjda krivovercima!?) Samo sto za njih ti nisi pravoslavan. Ali, sta tebe briga... tebi je vazno samo da vas "bude vise". P.S. Naravno da cirilica i latinica nemaju nikakve veze s pravoslavljem.
    (Ziveo Kralj Dragutin!, 27. jun 2022 22:04)

    # Link komentara

  24. I sta je ovde bilo za podsmeh???
    (Vrana, 27. jun 2022 21:26)

    # Link komentara

  25. (darkwood, 27. jun 2022 17:30)

    Otac dotičnog nikada nije "pljuvao srpski narod". Jeste izvrtao ruglu malograđanštinu, poltronstvo i korupciju (Nikad kao Bane, Bluz mutne vode, Plava balada, Geda gluperda), pevao protiv rata i sukoba (Samo da rata ne bude, Ne lomite mi bagrenje, Regruteska, Dok gori nebo nad Novim Sadom) i o njegovim užasnim posledicama (Čovek sa mesecom u očima, Mrtvi, Galicija, Ratnik paorskog srca). Divno je opevao vojvođanski i slovenski mentalitet, i sve varijante ljubavi (npr. Ne volim januar, Provincijalka, Na Bogojavljansku noć, Protina kći, Bezdan).

    Samo, da bi razumeo Balaševića, preduslov je da si nešto postigao u životu. Da si nekad nešto i dao, a ne samo uzimao.

    A Đoletov dečak, pa njegova svadba, može da zove ljude obučene i u flamingose, njegova stvar.
    (Juggernaut, 27. jun 2022 20:57)

    # Link komentara

  26. Djordja Balaševića slušam rado, ne znam kakav je čovek privatno, jer ga ne poznajem. Sa nekim njegovim stavovima sam se slagao, sa nekim pak i ne, ali sve je to normalno, prirodno.
    O njegovoj porodici malo znam, žena Olivera, troje dece, njegova privatna stvar.
    Medjutim, od Djoletove smrti, članovi njegove porodice se nasilno nameću medijima, ničim zasluženo. Deluje mi da su klasični snobovi, da žive na račun Djoletove slave i svega što je stekao i uradio. Sin je povukao snobizam na majku, vidi se dosta sličnosti u njihovom ponašanju.
    Kakvo je to pravoslavno hadzijsko venčanje, da li neko moze da mi objasni??? Ne ulazim u to da li je venčanje bilo u crkvi za vreme posta, dok je mlada trudna, to na kraju krajeva u današnje vreme i nije bitno jer zadnjih 30 godina crkva trpi sve zarad novca, platiš i sve može.
    Ali generalno, članovi porodice Balašević su poprilično iritantni, kvazi elita.
    (Drugim recima, 27. jun 2022 20:55)

    # Link komentara

  27. Mogao je bar za svadbu da se obrije.
    (Miki, 27. jun 2022 20:27)

    # Link komentara

  28. Pustite ljude da zive i uzivaju. Sta vas diraju?
    (Ljubisa Livac, 27. jun 2022 20:20)

    # Link komentara

  29. Teško je biti sin Đorđa Balaševića.
    Ili brat Novaka Đokovića.
    I tako dalje sve u tom smislu.
    (Beogradjanka, 27. jun 2022 19:59)

    # Link komentara

  30. Šta je to krindž?
    (Alo bre, 27. jun 2022 18:10)

    Krindž = Transfer blama ili transfer neprijatnosti
    Ono kad je tebe blam kada se neko drugi blamira, dok, u isto vreme, taj drugi uopšte nije svestan da se blamira, naprotiv. čak je ubeđen da radi nešto mnogo dobro, ekstra, kul, kako je neviđena face i tome slično.
    (John, 27. jun 2022 19:58)

    # Link komentara

  31. I? Sta je ovde "krindz"-abilno? Sasvim normalna pozivnica na svadbu, ne vidim u njoj nista problematicno.
    (DEDA CVETKO, 27. jun 2022 19:47)

    # Link komentara

  32. zasto ljudi danasnjice nabrajanja odvajaju kosom crtom / ??? sta znaci to kravata/masna
    (mrk, 27. jun 2022 19:47)

    # Link komentara

  33. Svadba koga?
    (Igor, 27. jun 2022 19:38)

    # Link komentara

  34. Kad je otac jedan u milion, deca su mediokriteti, tako je to.
    Što se tiče lažnh vernika, tako mnogobrojnih kod Srbalja post devedesetih, toliko sam to puta komentarisala da mi je više gadno da se ponavljam.
    (Beogradjanka, 27. jun 2022 19:29)

    # Link komentara

  35. Šta je to krindž?
    (Alo bre, 27. jun 2022 18:10)

    Na primer, kada pitaš šta je to krindž.
    (NM, 27. jun 2022 19:17)

    # Link komentara

  36. Inace svadba je odlozena
    (straniplacenik, 27. jun 2022 19:04)

    # Link komentara

  37. Il' si bos,
    il' si hadzija
    (Brat Si, 27. jun 2022 18:33)

    # Link komentara

  38. freaky familia
    (akotitakokazes, 27. jun 2022 18:32)

    # Link komentara

  39. Tviter je zapravo šiter. Gomila likova koja pati od kompleksa više vrednosti.
    (Hecer, 27. jun 2022 18:26)

    # Link komentara

  40. U srbiji nije obicaj da zene pokrivaju glavu kad idu u crkvu. To je neki seljacki ruski obicaj koji su sad prihvatili neki koji su mislili da su veci vernici od patrijarha prihvatili, a do juce verovali u tita i krstili se kuk glava kuk rebro rebro kuk
    (ime, 27. jun 2022 18:24)

    # Link komentara

  41. Kakva prostačka pozivnica.
    O gramatičkim greškama da ne govorim, a sa sve simbolom hrišćanstva i alfom i omegom na prvoj strani! A, onda ne prevede "dress code" na srpski. O sadržaju takođe možemo do sutra.
    (Nada, 27. jun 2022 18:11)

    # Link komentara

  42. Šta je to krindž?
    (Alo bre, 27. jun 2022 18:10)

    # Link komentara

  43. Mogli su platiti nekoga da im proveri pravopis, dve g. greske. Uostalom sve oko njih, od Balasevicevog odlaska je cirkus, malogradjanstina. Jadni ljudi, iskreno mi je zao zbog njihove teznje da budu elita.
    (Maja, 27. jun 2022 18:09)

    # Link komentara

  44. Nisam neki veliki vjernik, da ne bude zabune. Samo jedna mi stvar nije jasna, kako vjencanje u crkvi za vrijeme posta, jos patrijarh obavio? Bavim se poslom koji je vezan za organizovanje svadbenih proslava, ovdje u BIH (Republici Srpskoj). Mi za vrijeme posta nemamo proslave, jer svestenici ne obavljaju vjencanja za vrijeme posta.
    (vp, 27. jun 2022 15:13)

    Apsolutno netačno i obmanjujuće, jer sam upravo za vikend koji je prošao bio na jednoj svadbi u Banjaluci sa sve crkvenim venčanjem, naravno da to nije jedina svadba tog dana, jasno je mi smo svuda isti
    (Denny Crane, 27. jun 2022 17:56)

    # Link komentara

  45. sve je ovo estrada (dno)
    (olsen, 27. jun 2022 17:56)

    # Link komentara

  46. Dečko nije baš...
    (Ena, 27. jun 2022 17:53)

    # Link komentara

  47. Post vidim komentarišu, a post ni sami ne poste. Moguće je venčanje u toku 2 posta od 4 (za Vaskršnji i Božićni nikako), uz molbu. Crkva daje blagoslov jer je ipak letnja sezona, sezona venčanja , a post u toku leta može da traje i preko 6 nedelja.


    A ovi što porede Pavla i Porfirija.. Šta vi o Pavlu znate osim da se vozio tramvajem i da je bio izuzetno skroman? To jeste jedna od vrlina Hrišćanina, ali nikako nije suština. Jeste li išli redovno na službe koje je služio? Šta ste od njega naučili i usvojili?
    (vlajko, 27. jun 2022 17:50)

    # Link komentara

  48. ...a koja je fora sa ovim amblemom ribe..? Vidim da se provlači na mnogim mestima u detaljima...
    (rajkonen, 27. jun 2022 17:50)

    # Link komentara

  49. Svadba beše k'o svadba, i šta da se priča,
    Parada pijanstva i kiča...
    (Leto stize Dunjo moja, 27. jun 2022 17:47)

    # Link komentara

  50. Ovde u SAD…nikako…tacka!
    (Rputik, 27. jun 2022 17:46)

    # Link komentara

  51. Sta je sa zulufima?
    (The Great Getsby, 27. jun 2022 17:39)

    # Link komentara

  52. drugosrbijanci su nešto nezadovoljni jer sin ne sledi oca u pljuvanju svog naroda, nego dapače
    (darkwood, 27. jun 2022 17:30)

    # Link komentara

  53. Свадба у сред поста, млада трудна, позивница латиницом.

    Немојте да мислите да имам ишта против ичега горе наведеног!
    Ал мојне ми онда хаџијску свадбу, верске протоколе живота ти.

    Њихово поклоњење - то они сами себи персирају.

    Ви сте у 150 одабраних - шта, као апостола?

    Турбо гордост. Ово је да се човек искида од смеха у којој паралелној реалности ови живе!
    (Madame X, 27. jun 2022 17:22)

    # Link komentara

  54. Zašto niko ne spominje Baneta kuma " niko kao bane, vaspitan i koristan , kao bane tih i miran" ahahahaha a kum na gomili
    (5, 27. jun 2022 17:16)

    # Link komentara

  55. Zasto skoro sve poznate licnosti imaju decu debile ? A patrijarha da ne komentarisem, crkva je spala na sistem "sve za dolar"
    (Superman, 27. jun 2022 17:16)

    # Link komentara

  56. Није ни чудо што ће Црква завршити као англиканска и католичка. Празна.
    (DJ KRMAK, 27. jun 2022 14:16)

    Православна,никад.
    (Стева Сигнал, 27. jun 2022 17:15)

    # Link komentara

  57. Proser mu seva iz ociju...
    (Petar, 27. jun 2022 17:13)

    # Link komentara

  58. Zulufi su jos veći hit od pozivnice
    (Tako je kako je, 27. jun 2022 17:11)

    # Link komentara

  59. Boli nas uvo
    (Aurelius, 27. jun 2022 17:11)

    # Link komentara

  60. Ne mogu ovi zagovornici obavezne vakcine i slobodnog abortusa da shvate normalne ljude
    (TROLL, 27. jun 2022 17:08)

    # Link komentara

  61. Auuu...muka mi pridošla od komentara. Kako samo svi znaju šta treba, šta crkva nalaže, šta pravoslavlje nalaže, šta bog traži, kao da su se sreli, kao da ga ima negde...pa da ga ima ne bi dao sva ova zla na svetu da se dogadjaju. Svi poste a svi puni zla, vernici, a ubic...ajde manite se vere već jednom. Verujem samo u ono što vidim.
    Ej, šta crkva misli o njegovoj tetovaži???jao gluposti, pa to je njegova stvar.
    (sele, 27. jun 2022 17:04)

    # Link komentara

  62. Ako je za vreme posta, gosti na svadbi nece mnogo jesti, ustedece na hrani.
    (rizibizi, 27. jun 2022 16:47)

    # Link komentara

  63. nemoj se slikate, ispoštujte mladence.
    (neutralni fe, 27. jun 2022 16:23)

    # Link komentara

  64. Ахахахаха, овај лик што каже да је свадба 23. јула. А Балашевић Јуниор објавио слике са венчања у Храму и већ ожењен. За време поста. И још лик добије 8 плусева.
    (DJ KRMAK, 27. jun 2022 16:17)

    # Link komentara

  65. Hahaha
    Ovaj komentar BLJUC me je odusevio! Pravo u centar
    (El kapitano, 27. jun 2022 15:48)

    # Link komentara

  66. Svadbe u vreme posta ne ciniti

    Crkvena zapovest ...
    Ali ...
    (Nikola, 27. jun 2022 14:17)

    Pise da je svadba 23. jula. Navedeni dan nije u postu
    (Against modern football, 27. jun 2022 15:39)

    # Link komentara

  67. Dal je moguce da ovi ljudi uopste poznaju 150 ljudi koji bi bili "pocastvovani" da dodju i da donesu poklon?
    (Rkoma, 27. jun 2022 15:37)

    # Link komentara

  68. Spalle
    Kakve veze latinica i cirilica imaju sa pravoslavljem?Mislis da su samo Rusi i Srbi pravoslavci?Cuo si za Gruzijce,Jermene,Kopte itd.?Video si nekada njihova pisma?Jel ti lice na cirilicu?
    (Markos, 27. jun 2022 15:36)

    # Link komentara

  69. Forsiraju ga u medijima jer je dobar sa vlastima, posebno lokalnim u Novom Sadu sa kojima je i kucni prijatelj i verovatno ga pripremaju polako za neku izmisljenu funkciju.
    (Zadrigo, 27. jun 2022 15:33)

    # Link komentara

  70. Patrijarh SPC venčava za vreme Petrovdanskog posta Bože pomozi
    (5, 27. jun 2022 15:30)

    # Link komentara

  71. Patrijarh SPC venčava za vreme Petrovdanskog posta Bože pomozi
    (5, 27. jun 2022 15:30)

    # Link komentara

  72. Patrijarh SPC venčava za vreme Petrovdanskog posta Bože pomozi
    (5, 27. jun 2022 15:29)

    # Link komentara

  73. Kada je liku jedini domet sto je bio najbrzi (ili najdalje izbacen) deo celije ali ne i najbolji?
    (Liman3, 27. jun 2022 14:15

    Ovo je onaj što je ušao samo nešto da pita.
    (V.I.T.R.I.O.L., 27. jun 2022 15:24)

    # Link komentara

  74. Pa Hadžija si ako si posetio Jerusalim. Mislim da je nešto tako. Ali to nema veze sa Biblijom. Biblija kaže u Delima apostolskim da Bog ne prebiva u hramovima koji su stvorili ljudi. Možeš ti da ideš bilo gde ali to Bog ne traži. Bog traži da veru pokazuješ dobrim delima i da budeš skroman. Kao što je Isus rekao da kada ti daje desnica da levica ne vidi.
    (Ow77, 27. jun 2022 15:23)

    # Link komentara

  75. Malograđanština.
    (Dr., 27. jun 2022 15:21)

    # Link komentara

  76. Aleksa je legenda, mogu samo da mu zavide…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 27. jun 2022 15:19)

    # Link komentara

  77. Još samo fale vesti o životnim mislima Jelene Đoković i porodičnim savetima Mirke Vasiljević.
    (iks, 27. jun 2022 15:15)

    # Link komentara

  78. @NikolaBG Elmer davez?
    (danas, 27. jun 2022 15:14)

    # Link komentara

  79. Nisam neki veliki vjernik, da ne bude zabune. Samo jedna mi stvar nije jasna, kako vjencanje u crkvi za vrijeme posta, jos patrijarh obavio? Bavim se poslom koji je vezan za organizovanje svadbenih proslava, ovdje u BIH (Republici Srpskoj). Mi za vrijeme posta nemamo proslave, jer svestenici ne obavljaju vjencanja za vrijeme posta.
    (vp, 27. jun 2022 15:13)

    # Link komentara

  80. @Bio bih zahvalan kada bi mi neko objasnio šte je hadžijska svadba?

    To znači da je mladoženja bio na hadžiluku u Svetoj zemlji.
    (Peki, 27. jun 2022 15:12)

    # Link komentara

  81. Sestra ukanalila i familiju i slavu.
    (Zoom, 27. jun 2022 15:08)

    # Link komentara

  82. Sve bi mu oprostila Druga Srbija, ali pravoslavlje ne može.
    (Rade, 27. jun 2022 15:06)

    # Link komentara

  83. Jao i ovaj je na mamu.
    (V, 27. jun 2022 15:04)

    # Link komentara

  84. Ja mislio Djordje Čvarkov.
    (Crna ovca, 27. jun 2022 15:02)

    # Link komentara

  85. Sto vise o Balasevicima molim, bas me uvek razvesele sa svojim tripovima
    (Ahahaha, 27. jun 2022 15:00)

    # Link komentara

  86. spalle, 27. jun 2022 14:04
    rece verovatno pravovernik koji se takodje potpisa latinicom.... nisam u toku, da li smo poceli da prepoznajemo pravoverne po cirilicnom pismu?
    (darko, 27. jun 2022 15:00)

    # Link komentara

  87. (Nikola, 27. jun 2022 14:17)

    Tehnički gledano - venčali su se u crkvi PRE posta.
    ALI, još "tehničkije" gledano - Crkva zaista kaže "Svadbe u vreme posta ne činiti", a ne "Venčanja u vreme posta ne činiti"
    Naravno, postoje i izuzeci kada može (upravo izguglah) - uz dozvolu nadležnog episkopa (Njima bi valjda trebao Irinej bački da dozvoli, ne patrijarh, to nije u njegovoj nadležnosti), mora da bude posno (pitam se šta li će da se krka) i mora da bude bez veselja (nema šanse...)

    Nego, pitam se kakav li je stav Crkve o tetoviranju?
    (Arhivator, 27. jun 2022 14:59)

    # Link komentara

  88. Alo bre, šta rade ove naše vladike? Onaj ide kod Cece da joj seče slavski kolač, ovaj venčava sina pevača... Kakvu sprdnju prave od crkve, nevernici jedni
    (Betonka, 27. jun 2022 14:57)

    # Link komentara

  89. broj kineskih vojnika koji idu odma da se predaju u zarobljeništvo 250k.
    (Šampion, 27. jun 2022 14:53)

    # Link komentara

  90. Kako mu je pevao pokojni otac: Dno, dna.
    A koji mu je fazon sa ovim simbolom ribe, ima je i na pozivnici i na odelu/uniformi. Umislio da je Isus jer je njegov simbol bila riba ista ovako stilizovana.
    (VladiMir, 27. jun 2022 14:46)

    # Link komentara

  91. Ne znam čemu će ovakvi učiti decu jedan dan, ali skromnosti neće, sigurno. Ni njih tome nisu učili.
    (Saki, 27. jun 2022 14:40)

    # Link komentara

  92. Presmesni skorojevic sa maskimom "svaki publicitet je dobar publicitet".
    (Vladan, 27. jun 2022 14:40)

    # Link komentara

  93. Auuuu pa sta su se ovi istripovali, da su Kralj i kraljica i da su dinastija Balasevic, boze me sacuvej. Kao sto sam prestao da gotivim Novaka izmedju ostalog i zbog njegove porodice tako cu poceti da ne gotivim i Djoleta, ipak je on vaspitao ovaj polusvet...
    (ccc, 27. jun 2022 14:39)

    # Link komentara

  94. Za razliku od oca koji je bio slučajni Srbin i jugoliberal, ovaj momak je još i sjajan. Sve je ispoštovao, tako da nema potrebe za pljuvanjem.
    (Švaler, 27. jun 2022 14:38)

    # Link komentara

  95. Lik ko onaj krimos iz crtanog filma koji juri Duška Dugouška.
    (NikolaBg, 27. jun 2022 14:32)

    # Link komentara

  96. Što bi rekli u mom selu "beži ovome visak malo"!
    (Kum Žoržo, 27. jun 2022 14:29)

    # Link komentara

  97. Srećno, u svakom slučaju, ali...
    puno je tih ali...
    (R.I.P. Eurosong, 27. jun 2022 14:29)

    # Link komentara

  98. Pravi hadzija..
    (Toma, 27. jun 2022 14:29)

    # Link komentara

  99. Hadžinica smerna i zabrađena. A i sa stomakom do zuba.
    (vrf, 27. jun 2022 14:25)

    # Link komentara

  100. Bože oprosti
    (5, 27. jun 2022 14:23)

    # Link komentara

  101. Aman manite nas vise svadbe sina Djordja Balasevica, minimum treca vest zaredom o njegovoj svadbi na vasem portalu.
    (brdjoni, 27. jun 2022 14:04)

    16 instant komentara na ovu vest, a bice ih barem 80. Sta mislis, zasto forsiraju?
    (Mikii, 27. jun 2022 14:23)

    # Link komentara

  102. To je taj momenat kada ti tata ostavi pare i onda mozes da se zezas i istrazujes licnost/obicaje...
    (realno, 27. jun 2022 14:19)

    # Link komentara

  103. Svadbe u vreme posta ne ciniti

    Crkvena zapovest ...
    Ali ...
    (Nikola, 27. jun 2022 14:17)

    # Link komentara

  104. Није ни чудо што ће Црква завршити као англиканска и католичка. Празна.
    (DJ KRMAK, 27. jun 2022 14:16)

    # Link komentara

  105. .... čime je ovaj lik zaslužio da ga venča Porfirije....

    možda velikim priligom crkvi ili šta već...

    a i Porfirije... ispod nivoa duhovnika...

    šta ti to treba... nisko
    to Pavle nikad nebi uradio...
    oprosti Pavle što te stavljam u kontekst sa ovima....
    (drug sa fakulteta, 27. jun 2022 14:16)

    # Link komentara

  106. Kada je liku jedini domet sto je bio najbrzi (ili najdalje izbacen) deo celije ali ne i najbolji?
    (Liman3, 27. jun 2022 14:15)

    # Link komentara

  107. Bio bih zahvalan kada bi mi neko objasnio šte je hadžijska svadba?
    (Kludio Kaniđa, 27. jun 2022 14:14)

    # Link komentara

  108. Kad sin demantuje
    pokojnog oca.
    I svu njegovu
    duhovnu zaostavštinu.
    Zaista, zaista tužno...
    (gost, 27. jun 2022 14:12)

    # Link komentara

  109. Uvek su i bili za sprdnju!
    (Bojan, 27. jun 2022 14:10)

    # Link komentara

  110. U sred posta?
    (Zara, 27. jun 2022 14:10)

    # Link komentara

  111. Koliko je ovo jedna iritantna njuska, to je tesko recima opisati.
    (Mikii, 27. jun 2022 14:06)

    # Link komentara

  112. Hahahah divno! Baš mi je drago da su deca na oca, tako treba vaspitati svet
    (Ivan, 27. jun 2022 14:05)

    # Link komentara

  113. Ostavite ljude na miru!
    (lukaggio, 27. jun 2022 14:05)

    # Link komentara

  114. Aman manite nas vise svadbe sina Djordja Balasevica, minimum treca vest zaredom o njegovoj svadbi na vasem portalu.
    (brdjoni, 27. jun 2022 14:04)

    # Link komentara

  115. Sve na latinici, pravi pravoslavci
    (spalle, 27. jun 2022 14:04)

    # Link komentara

  116. Ko su uopste ovi ?
    (raja krezava, priprosta zasluzuje da gladuje !, 27. jun 2022 14:04)

    # Link komentara

  117. Bljuc!
    (dfg, 27. jun 2022 14:04)

    # Link komentara