TRIK ZA BRZO I JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE LAMPICA NA JELKU: Uštedeće vam vreme i sačuvati živce! (VIDEO)

Božični i novogodišnji praznici nam se bliže, a sa njima dolazi i uzbuđenje oko kićenja jelke. Iako kod mnogih ono budi osećaj radosti i uzbuđenja ima i onih koji svake godine muku muče sa postavljanjem svetlećih lampica.

Foto: kryzhov / Shutterstock
Foto: kryzhov / Shutterstock
.

Isti problem imala je i jedna korisnica Tik Toka. Zbog toga je odlučila da pomogne svim ljudima, pa je na svom nalogu postavila video koji je brzo prikupio ogroman broj pregleda i komentara.

Naime, Tamara Vederbi na Tik Toku je pokazala kako se jelka može ukrastiti lampicama bez mnogo truda i za kratko vreme.

Nakon što je završila sa postavljanjem ukrasa, ona je odlučila da pokaže da postoji i mnogo lakši način da se lampice postave na jelku.

- Ako još uvek obmotavate lampice oko jelke tako što obilazite oko nje više puta, ovo je definitvno pravi video za vas - poručuje ona u uvodu videa.

Dakle, umesto da lampice postavljate tako što ćete da obilazite jelku dok vam se ne zavrti u glavu, Tamara naglašava da postoji jednostavniji način. Krenite od dna jelke, a onda nastavite da kačite lampice levo desno, samo sa jedne strane jelke. I tako do samog vrha.

Zatim uzmite druge, prođite sa druge strane jelke i uradite isto, s tim da ovog puta počnete da ih nižete od vrha.

- Postavljanjem lampica na ovaka način uštedećete vreme i nerve, a znatno će biti lakše i njihovo skidanje kada se odlučite da ih nakon praznika vratite u kutiju - poručuje ona na kraju videa.