TikTokerka podelila TRIK za vraćanje starog sjaja BELOJ ODEĆI

Iako je bela odeća kao stvorena za toplo i sunčano vreme, postoji jedan problem - naime, nakon nekoliko pranja ona gubi svoju snežnu belinu i prva strada ako nam se u korpu svetlog veša potkrade neki komad odeće tamne boje. Mnogima se desilo da su na taj način uništili majicu ili košulju, ali postoji rešenje. Ono što je najbolje od svega - za spašavanje odeće vam je potrebna samo jedna stvar!

Ilustracija; Foto: kazoka / Shutterstock
Ilustracija; Foto: kazoka / Shutterstock
.

Šantel Mila, koja se bavi čišćenjem i uređivanjem domova, podelila je iznenađujući trik za koji tvrdi da belu boju održava besprekornom, kako prenosi The Sun.

Naime, sve što bi trebalo da uradite jeste da u posudu sipate toplu vodu, ubacite svoju belu odeću i jednu tabletu za čišćenje zubnih proteza. Tableta će, naime, sa odeće skinuti sve mrlje i vratiti joj prvobitni izgled, a ono što je posebno sjajno u vezi sa ovim trikom je to što ćete za čitavo pakovanje tableta izdvojiti simboličan iznos.

Ovaj video je oduševio brojne korisnike društvenih mreža, a mnogi su otkrili kako jedva čekaju da isprobaju njen trik: “Moram ovo da isprobam, ali moj dečko prvo mora da počne da odvaja belo rublje pri pranju”, komentirala je jedna korisnica, a druga je dodala: “Sjajno! Jedva čekam da vidim rezultate na svojoj odeći.”

Uz ovaj jednostavan trik Šantel je podelila još dva saveta za održavanje odjće urednom, ali i za lakše snalaženje sa brojnim ključevima na privjesku. Za jednostavno označavanje ključeva potrebni su samo lakovi za nokte u raznim bojama, a za osvežavanje ućebane odeće koristila je brijač.

Izvor: Vecernji.hr